Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί θα πληρωθούν στο δικό τους νόμισμα. Η μετατροπή θα γίνει από την Revolut, με την ισοτιμία που ισχύει την στιγμή της χρέωσης.

Όπως δηλαδή γίνεται και στις διαδικτυακές αγορές που κάνεις.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α ωραια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. μια ερωτηση ειχα κάνει το έμβασμα απο την πειραιως επειδη καιγομουν για πρώτη φορα υψηλή προτεραιότητα τα λεφτα ποτε εμφανίζονται στην revolut; την επόμενη το το βράδυ; δεν ξέρω γιατί παντα έβαζα κανονική προτεραιότητα που εκει ήξερα ηταν γύρω στις 2 με 3 ημέρες

Δημοσ.

Φίλτατοι συμφορουμίτες το ετήσιο όριο των 1000 ευρώ για top up της Revolut δεν μηδενίζει ποτέ;   :shock: 

Το αντίστοιχο του paypal μηδένισε !

Εχει περάσει πάνω απο ενας χρόνος απο την εγγραφή και την έκδοση της κάρτας και δεν λέει να μηδενιστεί, απεναντίας πλησιάζει το όριο για verify identity.   :fear:   Δέχονται φωτογραφία της ελληνικής ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες;  Εκανε κάποιος πρόσφατα την διαδικασία;  Πληροφορίες για την διαδικασία;

Δημοσ.

Φίλτατοι συμφορουμίτες το ετήσιο όριο των 1000 ευρώ για top up της Revolut δεν μηδενίζει ποτέ;   :shock:

Εχει περάσει πάνω απο ενας χρόνος απο την εγγραφή και την έκδοση της κάρτας και δεν λέει να μηδενιστεί, απεναντίας πλησιάζει το όριο για verify identity.   :fear:   Δέχονται φωτογραφία της ελληνικής ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες;  Εκανε κάποιος πρόσφατα την διαδικασία;  Πληροφορίες για την διαδικασία;

Εγώ το καλοκαίρι είχα βαλει το διπλωμα και το πήρε. Tο ειχα στειλει με email. Ημουν απο αυτούς που μου ζητησαν Verify πριν ακομα πιασω τα 100 ευρώ.

Μην τρελαίνεσαι 

Δημοσ.

Σου το είχα γράψει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=55369141

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν και δεν με νοιάζει πια. Στείλε στο support κανένα μήνυμα να δεις τι δικαιολογία έχουν.

Δημοσ.

Ακόμα και σε μένα που έστειλα ταυτότητα και πιστοποιήθηκα δεν έχουν μηδενίσει τα όρια παρότι έχει περάσει ένας χρόνος....

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και καλη χρονια.ξερω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη βιαζομαι πολυ σας παρακαλω πειτε μου πως γινεται να αλλαξω την πληρωμη απο βρετανικες λιρες σε ευρω;γιατι το paypal στο τελος που παω να πληρωσω βλεπει την revolut σαν αγγλικη και δεχεται μονο σε λιρες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και καλη χρονια.ξερω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη βιαζομαι πολυ σας παρακαλω πειτε μου πως γινεται να αλλαξω την πληρωμη απο βρετανικες λιρες σε ευρω;γιατι το paypal στο τελος που παω να πληρωσω βλεπει την revolut σαν αγγλικη και δεχεται μονο σε λιρες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Eχει ανοιχτει ξεχωριστο νημα για αυτο το θεμα. Μπορεις να ρυθμισεις μεσα απο το paypal να κανει την μετατροπη η καρτα σου αλλα δυστυχως κυριως σε αγορες απο ebay το paypal κανει τα δικα του (: Μαλλον προσπαθουν να το διορθωσουν, σε αλλους που παραπονιουνται για τα χρηματα που εχασαν απο την μετατροπη τους καταθετουν ενα 10 ευρω !

Δημοσ.

Απο το support είπαν μέσα σε 4 εβδομάδες.

Ο μηδενισμός των χρήμάτων που στάλθηκαν; Μπούρδες σου είπαν. Ξαναλέω ότι είναι η 2η αλλαγή ημερολογιακού έτους που έχω Revolut και ούτε πέρυσι συνέβη αυτό. Και το θεωρώ και παράλογο να αφορά ημερολογιακό έτος ο μηδενισμός.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονιά πολλά έχω φτιάξει καινούργιο Revolut έκανα μια μεταφορά με έμβασμα από τον λογαργιασμό μου προς την Revolut έλαβα μια ειδοποιήσει σχετικά με το ποσό οπού αν θυμάμαι καλά  έλεγε ότι μπήκαν τα λεφτά άλλα δεν βλέπω τα λεφτά στο λογαριασμό μου τι να κάνω ??
ΥΓ μεταφέρνω πρώτη φορά τα λεφτά σε αυτόν το revolut λογαργιασμό για να κάνω το get revolut card 

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονιά πολλά έχω φτιάξει καινούργιο Revolut έκανα μια μεταφορά με έμβασμα από τον λογαργιασμό μου προς την Revolut έλαβα μια ειδοποιήσει σχετικά με το ποσό οπού αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι μπήκαν τα λεφτά άλλα δεν βλέπω τα λεφτά στο λογαριασμό μου τι να κάνω ??

Οταν ολοκληρωσεις την ταυτοποιηση με ταυτοτητα θα μπουν αμεσως τα λεφτα στον λογαριασμο.

Δημοσ.

Φόρτωσε μέχρι να φτάσεις τα 1000€ ακριβώς, απλά μετά δεν θα σε αφήσει να φορτώσεις παραπάνω εάν δεν κάνεις verify id πρώτα.

Ο μηδενισμός των χρήμάτων που στάλθηκαν; Μπούρδες σου είπαν. Ξαναλέω ότι είναι η 2η αλλαγή ημερολογιακού έτους που έχω Revolut και ούτε πέρυσι συνέβη αυτό. Και το θεωρώ και παράλογο να αφορά ημερολογιακό έτος ο μηδενισμός.

Μάλλον θα είναι κάποιο bug της εφαρμογής ή απλά γίνεται σκόπιμα για να αποσπάσουν τα στοιχεία, με πιο πιθανό το δεύτερο...

1.5 χρόνο λειτουργίας έχει το revolut.

Θεωρητικά, δεν μετράει το ημερολογιακό έτος αλλά η ημ/νια εγγραφής του πελάτη στην υπηρεσία.

Πρακτικά ούτε αυτό φαίνεται να δουλεύει όπως λέτε.

Δημοσ.

Οταν ολοκληρωσεις την ταυτοποιηση με ταυτοτητα θα μπουν αμεσως τα λεφτα στον λογαριασμο.

ααα οκ γιατί από ότι είχα δει σε Βίντεο Οδηγό την ταυτότητα την χρηματίζετε για 1000 και άνω 

Δημοσ.

ααα οκ γιατί από ότι είχα δει σε Βίντεο Οδηγό την ταυτότητα την χρηματίζετε για 1000 και άνω 

Για τις νέες εγγραφές (μάλλον) "χρηματίζετε" :-D  από 0€...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...