Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Πηγα να κανω μια συναλλαγη σημερα και δε περασε, παιζει τιποτα τωρα με τις γιορτες?

Όχι μια χαρά δουλέυει, μόλις πέρασα μια αγορά με paypal & revolut

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί - τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα. Ποστάρω το ίδιο και στο thread της Leupay.

Εδώ κ λίγες μέρες έχω και εγώ αποκτήσει τη Leupay και προσπάθησα να τη συνδέσω στη Revolut (μέσω της εφαρμογής της τελευταίας , με την επιλογή top up by card / add new card), ώστε αργότερα να κάνω top-up εκεί με χρήση της LeuPay.

Όμως στο app της Revolut μου επιστρέφεται το παρακάτω error msg...

709og8.jpg

Απ' όσα έχω δει από προηγούμενα posts, μέχρι τώρα γινόταν κανονικά το top up της Revolut με χρήση της LeuPay και μάλιστα χωρίς έξοδα / προμήθειες.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Δημοσ.

Απ' όσα έχω δει από προηγούμενα posts, μέχρι τώρα γινόταν κανονικά το top up της Revolut με χρήση της LeuPay και μάλιστα χωρίς έξοδα / προμήθειες.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Σου απάντησα στο τόπικ της Leupay που ανέβασες το ίδιο ποστ. Δεν γίνεται κανονικά σε όλους.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.μια ερώτηση, έχω Χ ευρώ στην revolut, εκείνο το γύρω γύρω στην αρχική οθόνη δείχνει την αντιστοιχία σε αλλά νομίσματα του ποσού που έχω ή είναι αλλαγή για να πληρώσω σε ότι νόμισμα θέλω;πχ θέλω να πάρω κάτι από άμαζον, το γυρνώ σε λίρες και πληρώνω κανονικά χωρίς μετατροπή κτλπ.εν ολίγοις έχω κέρδος; Επίσης συνεχίζουν να δίνουν δωρεάν μετατροπή ή άλλαξε κάτι;

Στο amazon εχει επιλογη να πληρωσεις με ισοτιμια καρτας. Αυτο επιλεγεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση κι από μένα και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί.

Για αγορά από amazon πχ η κάποιο αγγλικό σαιτ συμφέρει να γίνει αγορά με revolut στο τοπικό νόμισμα ή με ελληνική χρεωστικη κάρτα πάλι στο τοπικό νόμισμα;

Κάπου διάβασα ότι αν αγοράζεις πχ με λίρες από το amazon ερχεται λίγο πιο φτηνά αποτι με ευρώ..

Δημοσ.

Λοιπον ο χρονος γυρισε χρονια πολλα σε ολους και σιγα-σιγα να κανουμε μια προσπσθεια να στειλουμε κατι....αληθεια πιο ΙΒΑΝ ειναι σε χρηση τωρα ? ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπον ο χρονος γυρισε χρονια πολλα σε ολους και σιγα-σιγα να κανουμε μια προσπσθεια να στειλουμε κατι....αληθεια πιο ΙΒΑΝ ειναι σε χρηση τωρα ? ευχαριστω.

Αυτό που λέει το application! Πατάς top up>Bank transfer>Top-up with EUR και έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να στείλεις το έμβασμα. Δεν αναζητάμε το ΙΒΑΝ σε φόρουμ, ούτε εμπιστευόμαστε ό,τι έχουμε σώσει από προηγούμενη αποστολή αλλιώς παθαίνουμε αυτό που έπαθες την πρηγούμενη φορά...

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Προς ενημερωση σας, επιβεβαιωνω οτι με τη νεα καρτα Ν26 η Ρεβ δεχεται top up. Το εκανα πριν απο λιγο, χωρις το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

καλημέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε. ειμαι στην Βουδαπέστη για διακοπές και εχω φορτώσει πριν φύγω την revolut με 200ευρω.

ερώτηση μού είχε πει ενα απο εδώ να παω σε ενα atm να τα βγάλω σε τοπικό νόμισμα.

συμφέρει να παω σε ΑΤΜ τράπεζας; η εδω εχουν καθε και λίγο κατι αλλα ΑΤΜ σαν αυτόματους ανταλλακτιρες να το πω ετσι, η δεν εχει σημασία ίδια ειναι ολα τα ΑΤΜ

Δημοσ.

καλημέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε. ειμαι στην Βουδαπέστη για διακοπές και εχω φορτώσει πριν φύγω την revolut με 200ευρω.

ερώτηση μού είχε πει ενα απο εδώ να παω σε ενα atm να τα βγάλω σε τοπικό νόμισμα.

συμφέρει να παω σε ΑΤΜ τράπεζας; η εδω εχουν καθε και λίγο κατι αλλα ΑΤΜ σαν αυτόματους ανταλλακτιρες να το πω ετσι, η δεν εχει σημασία ίδια ειναι ολα τα

ΑΤΜ

ΜΟΝΟ σε ΑΤΜ Τραπεζας! Το ιδιο συνεβαινε και στην Πραγα.

Δημοσ.

συμφέρει να παω σε ΑΤΜ τράπεζας; η εδω εχουν καθε και λίγο κατι αλλα ΑΤΜ σαν αυτόματους ανταλλακτιρες να το πω ετσι, η δεν εχει σημασία ίδια ειναι ολα τα ΑΤΜ

Γιατί δεν χρησιμοποιείς απευθείας τη κάρτα revolut για τις συναλλάγες που θέλεις, δεν έχουν μηχανήματα για καρτες ?

Δημοσ.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς απευθείας τη κάρτα revolut για τις συναλλάγες που θέλεις, δεν έχουν μηχανήματα για καρτες ?

εχουν αλλα με τι νόμισμα θα τους πληρώνω με ευρω; η με το δικο τους νόμισμα; μηπως αμα κανουν μετατροπή νομισμάτων με δαγκώνουν να το πω έτσι. δεν ξερω γιαυτο σας ρωτάω δεν την έχω δουλέψει την revolut με αυτό τον τρόπο πάρα μόνο απο αγορές ιντερνικες από το εξωτερικό
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...