Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ηθελα κατι ποιο αμεσο αλλα οκ ευχαριστω.

Αμα εχει επαγγελματικο ΑΦΜ κ.α. μπορει να κανει της πληρωμές μεσω της τράπεζας που εχει λογαριασμό χωρις να υπάρχουν CC 

Δημοσ.

Αυτό λες ? jonkyr

attachicon.gifPayPal 1.png

attachicon.gifPayPal 2.png

Ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο ειναι το επιθυμητο μοτιβο για ολους μας. Ξεκαθαρη επιλογη, κανεις τη δουλεια σου. Αλλα οχι, δεν ηταν αυτο που ενοουσα. Απο χθες προσπαθω να κανω μια εικονικη αγορα, με την ελπιδα να αναγνωρισει το ΡΡ την καρτα μου ως "αγγλικη" και να με χρεωσει σε λιρες (ενω αγοραζω με ευρω). Δεν τα εχω καταφερει.

Χοντρικα, με βαση την εικονα που παρεθεσες και καπου εκει που γραφει το ποσο σε πεσο Φιλιππινων, υπαρχει ενεργο λινκ με την ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ (σε σχεση με το ευρω). Εκει πατας κι αλλαζεις το "bill me..." οπως στο κατω μερος του screenshot σου.

Που θα παει, καποια στιγμη θα το πετυχω παλι :D Λυπαμαι που δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

Δημοσ.

Ευχαριστω την απαντηση. Υπαρχει περιπτωση να ανοιξω καπως το οριο η απλα αν υπαρχει αλλος τροπος για τοσα ποσα την εβδομαδα? Υπαρχει η Skrill αλλα δυστηχως ανακοινωσε οτι ο τραπεζικος λογαριασμος πειραιως της Skrill θα καταργηθει.

Επισεις κατι ψιλοασχετο. Λογου οτι οι πληρωμες γινονται με Mastercard υπαρχει θεμα αν φενονται εμβασματα των 2000 την εβδομαδα προς το εξωτερικο? Ο ανθρωπος που τα κανει ομως ειναι επιχειρηματιας με επαγγελματικο ΑΦΜ και λοιπα. Παιζει να εχει μελλοντικα προβλημα? Ευχαριστω.

Αν είσαι μεγάλος "παίκτης" και θέλεις μπορείς να αναβάσεις το όριο των 30000€ το χρόνο. Πρέπει να μιλήσεις με το support. Θα σου ζητήσουν να αποδείξεις την πηγή των χρημάτων που μεταφέρεις στη Revolut. Να δουν ότι είναι νόμιμα και όχι "μαύρα". Βέβαια λίγο δύσκολο να μπορείς να αποδείξεις εισόδημα πάνω από 100000€ που χρειάζεται (2000€ * 50 εβδομάδες). Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους πείσεις ότι τα χρήματα τα χρησιμοποιείς για business. Το πόσο θα σου το ανεβάσουν το όριο εξαρτάται από το πόσο "πειστικός" είσαι και σε ποιόν θα πέσεις στο support.

Εφόσον η τράπεζα σου επιτρέπει τα εμβάσματα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα με τα 2000€ την εβδομάδα αν είναι για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε ενδεχόμενο έλεγχο από το ΣΔΟΕ θα πρέπει και να μπορείς να αποδείξεις βέβαια ότι τα ξόδεψες για την επιχειρηματική δραστηριότητα και όχι για την καλοπέραση σου.

Δημοσ.

Επισεις κατι ψιλοασχετο. Λογου οτι οι πληρωμες γινονται με Mastercard υπαρχει θεμα αν φενονται εμβασματα των 2000 την εβδομαδα προς το εξωτερικο? Ο ανθρωπος που τα κανει ομως ειναι επιχειρηματιας με επαγγελματικο ΑΦΜ και λοιπα. Παιζει να εχει μελλοντικα προβλημα? Ευχαριστω.

Αμα εχει επαγγελματικο ΑΦΜ κ.α. μπορει να κανει της πληρωμές μεσω της τράπεζας που εχει λογαριασμό χωρις να υπάρχουν CC 

Πως θα γίνουν εμβάσματα των 2000€ την εβδομάδα σε μια προπληρωμένη κάρτα σαν τη revolut εν μέσω capital controls; Από όσο ξέρω είναι εφικτές μόνο πληρωμές (άμεσα στον λογαριασμό του προμηθευτή δηλαδή) για τις ανάγκες εισαγωγών και αυτό κατόπιν ειδικής έγκρισης κάθε φορά και μόνο από όσους έχουν την ιδιότητα του εισαγωγέα (και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία). Επίσης η έννοια "επαγγελματικό" ΑΦΜ δεν υφίσταται. Ούτε "ερασιτεχνικό" φυσικά. Οι ΑΦΜ χωρίζονται μόνο σε φυσικών προσώπων (τέτοια έχουν και όλοι οι ελ. επαγγελματίες) και νομικών προσώπων (δηλαδή εταιρικά). Ό,τι ξεκινάει από 9 ή 8 ή 09 ή 08 είναι ΑΦΜ εταιρείας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ΑΦΜ φυσικών προσώπων.

Δημοσ.

Μολις τωρα!!!

Αγορα απο ebay Price:

AU $24.99
Approximately EUR 17.67

μεσα στο λογαριασμο μου στη revolut 64.99 ευρω!!!

τσεκαρισμενο στο paypal το  Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Μοναδικη τσεκαρισμενη καρτα αυτη της revolut!!!

τελικα με χρεωσε 

$24.99 AUD 1 $24.99 AUD logo_ebay_62x26.gif Shipping and handling $0.00 AUD Insurance - not offered ---- Total $24.99 AUD Payment $24.99 AUD This charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *SUN LIYUAN"
Payment sent to [email protected]   From amount £15.42 GBP To amount $24.99 AUD Exchange rate: 1 British Pound = 1.62137 Australian Dollars

τελικη χρεωση σε ευρω 18.40!!!Χαμενος 0.73 cents!!!

Δημοσ.

τσεκαρισμενο στο paypal το  Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Μοναδικη τσεκαρισμενη καρτα αυτη της revolut!!!

Ναι δεν αρκεί αυτό, έχει ξαναναφερθεί ότι το paypal "αλλάζει" την επιλογή κατά βούληση.

• Like 1
Δημοσ.

Με βάζει χρέωση το paypal όταν πάω να στείλω σε φίλο στο εξωτερικό λεφτά. Για τον λόγο ότι έχω revolut και την βλέπει σαν αγγλική . Έχω μέσα ευρώ και αυτόματα τα μετατρέπει σε λίρες και για να τα στείλει τα ξανά μετατρέπει σε ευρω και χρεώνεται. Τι βλακειες είναι αυτές?

Δημοσ.

Ναι δεν αρκεί αυτό, έχει ξαναναφερθεί ότι το paypal "αλλάζει" την επιλογή κατά βούληση.

Aυτό το 'κατά βούληση' χρέωση του paypal ακόμα να το χωνέψω...Δεν υπάρχει λογική, πιθανολογώ κάποιο σφάλμα στο σύστημά τους (που φυσικά προσπαθούν να διορθώσουν αλλά και δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχθούν ;) ). 

Αγορά σήμερα απο SportsDirect (αγγλικό site) με paypal - Revolut με χρέωσε κανονικά σε ευρώ και όχι σε λίρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα αγορά απο mrauto (γαλλικό site) με paypal - Revolut με χρέωσε σε λίρες και όχι σε ευρώ όπως προανέφερα...τρέλλα... :P

ΥΓ. Και στις δυο περιπτώσεις ποσό στο balance του paypal μηδέν 0 και τσεκαρισμένο το 'Bill me in the currency listed on the seller's invoice'

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα γραφεις Molot.

Αγορα της συζυγου πριν απο λιγες μερες, παει στο ΡΡ και της λεει "πληρωμη σε λιρες". Κανουμε ακυρωση της παραγγελιας, ξανα στο σαιτ, ξανα αγορα του προϊοντος, παει στο ΡΡ και της λεει "πληρωμη σε ευρω". Τρελα. Προφανως συστημικο λαθος, που δεν θα παραδεχθει το ΡΡ οπως σωστα λεει ο συμφορουμιτης.

Στο μεταξυ, εκεινη τη στιγμη επιασε το ματι μου αυτο που αναφερω απο προχθες για τη μετατροπη της ισοτιμιας (ενεργο λινκ κλπ) και το ξαναπετυχα σε αλλη αγορα. Δοκιμασα να πατησω πανω του και με αφησε να "αλλαξω" το "bill me...", παροτι το ειχα τικαρισμενο ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα μολις εκανα revolut και ηθελα την βοηθεια σας αν ξερει καποιος να μου πει γιατι θελω να ρωτησω κατι αποριες ..
1. Την συνναλαγη προτιμουμε σε ολες τις περιπτωσεις να την κανει η τραπεζα (πχ πειραιως) αντι του Paypal ή μονο στην revolut παταμε το ''bill me..'' και αν ναι εχει μεγαλη διαφορα η ισοτιμια τις πειραιως απο revolut και κανουμε τοσο λογο ? 

2. Συντομα θα παω βουλγαρια που δεν εχει ευρω συμφαιρει να χρησιμοποιω την revolut ή πχ την καρτα απο πειραιως θα εχει διαφορα στην ισοτιμια? 
Εχω μπερδευτει λιγο με την ισοτιμια τι παιζει.. ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

1) Πάντα η τράπεζα (μικρές διαφορές αλλά υπαρκτές)

2) Συμφέρει η revolut τόσο για την ισοτιμία (μικρό βέβαια κέρδος), όσο και για τυχόν προμήθειες που θα έχει η κάρτα της Πειραιώς στο εξωτερικό.

Δημοσ.

1) Πάντα η τράπεζα (μικρές διαφορές αλλά υπαρκτές)

2) Συμφέρει η revolut τόσο για την ισοτιμία (μικρό βέβαια κέρδος), όσο και για τυχόν προμήθειες που θα έχει η κάρτα της Πειραιώς στο εξωτερικό.

1. Συμφωνώ

2. Νομίζω η ισοτιμία λέβα - ευρώ είναι σταθερή εδώ και χρόνια στο 1 ευρω προς 2 λέβα περίπου (1 προς 1,96).  Απλά οι προμήθειες για αναλήψεις σε λέβα απο ΑΤΜ είναι μηδενικές για revolut μέχρι ενος ποσού και νομίζω δύο πλέον αναλήψεις τον μήνα (κοίτα στους όρους της revolut γιατι πρόσφατα αλλάξαν). Η Πειραιώς σίγουρα θα σε χρεώσει.

Συμφέρει να πληρώνεις με revolut σε καταστήματα σε μηχανάκια - pos (δεν κουβαλάς μετρητά) και γενικά απέφυγε συναλλαγές σε ευρώ στη Βουλγαρία  (προτίμησε το ντόπιο λέβα) κυκλοφορούν αρκετά πλαστά χαρτονομίσματα σε ευρώ (εξαιρούνται οι αναλήψεις απο Τραπεζες οπου υπάρχει έλεγχος).

Δημοσ.

1. Συμφωνώ

2. Νομίζω η ισοτιμία λέβα - ευρώ είναι σταθερή εδώ και χρόνια στο 1 ευρω προς 2 λέβα περίπου (1 προς 1,96).  Απλά οι προμήθειες για αναλήψεις σε λέβα απο ΑΤΜ είναι μηδενικές για revolut μέχρι ενος ποσού και νομίζω δύο πλέον αναλήψεις τον μήνα (κοίτα στους όρους της revolut γιατι πρόσφατα αλλάξαν). Η Πειραιώς σίγουρα θα σε χρεώσει.

Συμφέρει να πληρώνεις με revolut σε καταστήματα σε μηχανάκια - pos (δεν κουβαλάς μετρητά) και γενικά απέφυγε συναλλαγές σε ευρώ στη Βουλγαρία  (προτίμησε το ντόπιο λέβα) κυκλοφορούν αρκετά πλαστά χαρτονομίσματα σε ευρώ (εξαιρούνται οι αναλήψεις απο Τραπεζες οπου υπάρχει έλεγχος).

Άρα και για το 2. συμφωνείς  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...