molot12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω που αναφερεσαι. εισαι σιγουρος? xe.com για 04/12 λεει 1,066. Κατι λαθος κοιτας 05/12/2016 12:27μμ: revolut: 1.0635 xe: 1.0634 επισης τα Σαββατοκύριακα Revolut δινει χειροτερο exchange rate απο xe.com λόγω του οτι βαζει ενα καπελο λογω κλειστών αγορών. Εχτές στις 1:30 οι ισοτιμίες ήταν αυτές που έγραψα, οπότε προσοχή στις αγορές σκ Εντάξει μην το ψειρίζετε τόσο... δεν αξίζει τον κόπο, εκτος και αν μιλάμε για μεγάλο ποσό !
karlito13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 στις 29 Νοεμβριου κανω μια αγορα απο ali και καπακια καταλαβαινω πως ειναι λαθος και ακυρωνω...μιλαω με το support του ali μου λεει εχουμε κανει refund και πως σε 3-15 εργασιμες θα ειναι πισω.Μιλαω σημερα με revolut και μουλεει η χρεωση εχει γινει κανονικα και ειαι "completed" και μου ειπαν να μιλησω με τον merchant...ξαναστελνω μ λενε τα ιδια..εχει κανεις αναλογη εμπειρια?
asdfnikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 στις 29 Νοεμβριου κανω μια αγορα απο ali και καπακια καταλαβαινω πως ειναι λαθος και ακυρωνω...μιλαω με το support του ali μου λεει εχουμε κανει refund και πως σε 3-15 εργασιμες θα ειναι πισω.Μιλαω σημερα με revolut και μουλεει η χρεωση εχει γινει κανονικα και ειαι "completed" και μου ειπαν να μιλησω με τον merchant...ξαναστελνω μ λενε τα ιδια..εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Εχει ολοκληρωθει το refund status απο το aliexpress?
karlito13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εχει ολοκληρωθει το refund status απο το aliexpress?finished μου γραφει το status και η παραγγελεια ειναι στα completed orders.
Dark_Sage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει μην το ψειρίζετε τόσο... δεν αξίζει τον κόπο, εκτος και αν μιλάμε για μεγάλο ποσό ! γενικά αν μπορούμε να αποφεύγουμε μεγάλες συναλλαγές το Σ-Κ με revolut τοσο το καλυτερο.
gmos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 στις 29 Νοεμβριου κανω μια αγορα απο ali και καπακια καταλαβαινω πως ειναι λαθος και ακυρωνω...μιλαω με το support του ali μου λεει εχουμε κανει refund και πως σε 3-15 εργασιμες θα ειναι πισω.Μιλαω σημερα με revolut και μουλεει η χρεωση εχει γινει κανονικα και ειαι "completed" και μου ειπαν να μιλησω με τον merchant...ξαναστελνω μ λενε τα ιδια..εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Μην αγχωνεσαι, ισχυει αυτο που σου ειπαν κανει 3-15 μερες να επιστραφουν τα λεφτα. Μου εχει συμβει 3-4 φορες με αγορα απο Αλι κ τα χρηματα μπηκαν στις 10 μερες.
inel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Νεοι όροι για αναλήψεις μετρητών απο ΑΤΜ με revolut. Το όριο για δωρεάν αναλήψεις ΑΤΜ θα μειώθεί σε 200 λίρες το μήνα και πάνω απο αυτό το όριο θα υπάρχει προμήθεια 2% Ισχύει άμεσα για νέους πελάτες και απο 5 Φεβρουαρίου για τους παλιούς.. 1
karlito13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μην αγχωνεσαι, ισχυει αυτο που σου ειπαν κανει 3-15 μερες να επιστραφουν τα λεφτα. Μου εχει συμβει 3-4 φορες με αγορα απο Αλι κ τα χρηματα μπηκαν στις 10 μερες.μολιςΜου επιστραφηκαν,σε ευχαριστω για την ενημερωση!
stamo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η κόρη μου έκανε αίτηση για κάρτα και η απάντηση είναι ότι προσωρινά λόγω μεγάλης ζήτησης δεν εκδίδουν νέες κάρτες και θα την ειδοποιήσουν με email. Μετά τρείς εβδομάδες καμμία ειδοποίηση μέσω email.
dexterios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν περιμένετε σε waitlist για κάρτα μάλλον θα καθυστερήσει , από ότι λέει η revolut θέλει να πάρει η ίδια license να εκδίδει κάρτες και σταματάει να χρησιμοποιεί μεσάζοντα... http://www.pymnts.com/news/payment-methods/2016/revolut-suspension-new-card-issuing-license/ http://uk.businessinsider.com/fintech-revolut-issuing-new-cards-delay-europe-international-waiting-list-paysafe-2016-11
Dark_Sage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ξεχαστε καρτες για πολυ καιρο ακομα! Πανε για total transformation σε e-bank (αν γινουν ebank μπορούν να εκδίδουν αυτοι τις κάρτες οχι 3ος πάροχος που συνέβαινε). Aλλάζουν ολο το μοντέλο τους για αυτο και συζητουν με κεντρική τράπεζα της Λιθουανίας για κανάλια πληρωμών. Οπως αλλάξανε τα όρια στα ΑΤΜ τις προάλλες ετσι θα αλλάζουν πολλά άλλα αφου εχουν χτίσει ήδη γερό customer-base http://www.bankingtech.com/603252/bank-of-lithuania-and-revolut-team-up-for-payments/ http://uk.businessinsider.com/revolut-has-signed-a-deal-with-lithuanias-central-bank-2016-10 http://www.pymnts.com/news/payment-methods/2016/revolut-suspension-new-card-issuing-license/
chrismas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας , είχα καιρο να στείλω χρήμματα στην revolut και είπα να στείλω . Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχετε στην αρχική σας σελίδα για αποστολή χρημμάτων από την alpha bank . Όμως ενώ από την alpha bank έδειχνε ότι τα χρήμματα πήγαν με επιτυχία δεν είχαν πιστωθεί . Το ίδιο πρόβλημα εία και την πρώτη φορά που έστειλα αλλά δεν είχα ακολουθήσει τις οδηγίες σας . Επικοινωνώ με την revolut από το suport του app και αφού μου ζήτησαν κάποια στοιχεία μου τα πίστωσαν . Ρωτώντας ποιό το πρόβλημα μου απάτησαν το ...reference . To οποίο reference το είχα βάλει σαν αιτιολογία και στον εντολέα και στο δικαιούχο . Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Εσεις τι πιστεύετε ;
asdfnikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας , είχα καιρο να στείλω χρήμματα στην revolut και είπα να στείλω . Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχετε στην αρχική σας σελίδα για αποστολή χρημμάτων από την alpha bank . Όμως ενώ από την alpha bank έδειχνε ότι τα χρήμματα πήγαν με επιτυχία δεν είχαν πιστωθεί . Το ίδιο πρόβλημα εία και την πρώτη φορά που έστειλα αλλά δεν είχα ακολουθήσει τις οδηγίες σας . Επικοινωνώ με την revolut από το suport του app και αφού μου ζήτησαν κάποια στοιχεία μου τα πίστωσαν . Ρωτώντας ποιό το πρόβλημα μου απάτησαν το ...reference . To οποίο reference το είχα βάλει σαν αιτιολογία και στον εντολέα και στο δικαιούχο . Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Εσεις τι πιστεύετε ; Θελει 1-3 εργάσιμες μερες για να πιστωθούν.Δεν πιστώνονται αμέσως!
derorist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας , είχα καιρο να στείλω χρήμματα στην revolut και είπα να στείλω . Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχετε στην αρχική σας σελίδα για αποστολή χρημμάτων από την alpha bank . Όμως ενώ από την alpha bank έδειχνε ότι τα χρήμματα πήγαν με επιτυχία δεν είχαν πιστωθεί . Το ίδιο πρόβλημα εία και την πρώτη φορά που έστειλα αλλά δεν είχα ακολουθήσει τις οδηγίες σας . Επικοινωνώ με την revolut από το suport του app και αφού μου ζήτησαν κάποια στοιχεία μου τα πίστωσαν . Ρωτώντας ποιό το πρόβλημα μου απάτησαν το ...reference . To οποίο reference το είχα βάλει σαν αιτιολογία και στον εντολέα και στο δικαιούχο . Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Εσεις τι πιστεύετε ; Σε ποσες μερες απο την καταθεση των χρηματων, επικοινωνησες μαζι τους? Μετα απο την επικοινωνια σας, σε ποσες μερες πιστωσαν την καρτα?
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα έκαναν 3 εργάσιμες. Το ότι φεύγουν από τη τράπεζα δε σημαίνει ότι πάνε στη revolut αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις