zx-spectrum Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το paypal (μεσω του ebay) βγάζει την δική του ισοτιμία στην συναλλαγή απο λίρες -> δολλάρια (που δεν έχει καμια σχέση με της ρεβολουτ). Επίσης θέλει να με χρεώσει σε λίρες!! Το paypal balance είναι κενό κ λίρες στην ρεβολουτ δεν υπάρχουν αλλα δολλάρια. Οταν επιλέγω οκ βγάζει το error λέγοντας οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα. (λόγω οτι ψάχνει λίρες προφανώς). Το θέμα είναι οτι αυτό δεν γινόνταν παλαιότερα!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα γίνεται όμως Όταν κανείς λογιν για να πληρώσεις άλλαξε την επιλογή της μετατροπής από την σελίδα εισόδου, και πες μας αν πέτυχε
Luxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά δεν με έκλεψαν όπως είχε πει κάποιος με απόλυτη σιγουριά πιο πριν. Μίλησα με το support. Αγορά από το uploaded ήταν και για κάποιο λόγο η χρέωση έγινε 20 ημέρες μετά.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά δεν με έκλεψαν όπως είχε πει κάποιος με απόλυτη σιγουριά πιο πριν. Μίλησα με το support. Αγορά από το uploaded ήταν και για κάποιο λόγο η χρέωση έγινε 20 ημέρες μετά. Δεν φταιει αυτος που ειπε, αλλα αυτος που αγοράζει και δεν θυμάται τι αγόρασε 1
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά δεν με έκλεψαν όπως είχε πει κάποιος με απόλυτη σιγουριά πιο πριν. Μίλησα με το support. Αγορά από το uploaded ήταν και για κάποιο λόγο η χρέωση έγινε 20 ημέρες μετά. Δηλαδή είχες κάνει αγορά χωρίς να αντιληφθείς ότι δεν υπήρξε κίνηση χρέωσης?
theopan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλά μην τον παίρνετε και από τα μούτρα... Δεν έχει κι άδικο. Από ενοχλητική έως και παράνομη είναι αυτή η πρακτική που εφαρμόζουν μερικοί.εμποροι. Είχα παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα με αγορά από το eshop με χρεωστική mastercard της Eurobank και εκτός του ότι οι ανεκδιήγητοι επιμένουν να μην έχουν ακόμα POS στα points τους και χρεώνουν "χειροκίνητα" με την κάρτα στο χέρι σε κάποια άγνωστη στον πελάτη πλατφόρμα, διαδικασία δηλαδή ελλιπούς ασφάλειας, η χρέωση έγινε 15 μέρες μετά! Και όταν την είδα με μια γελοία και απολύτως ασαφή αιτιολογία "ELECTRON ACHAR GR" -έπρεπε δηλαδή να μυρίσω τα νύχια μου από ποιόν ήταν-, ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα τηλέφωνα να μου μπλοκάρουν την κάρτα. Από που προκύπτει κάποια υποχρέωσή μου δηλαδή να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό μου για όταν τους τη βαρέσει να τραβήξουν τα λεφτά; Αλλά έπρεπε να είχα αδειάσει το λογαριασμό στο ενδιάμεσο να δούμε τι θα έπαιρναν...
Hapatingo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς θα υπήρχε δοκιμαστική περίοδο μιας και μιλάει για υπηρεσία.
Luxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πως να το αντιληφθω ρε μάγκες; Πλήρωσα, μου είπε OK, ήρθε και E-mail. Δλδ έπρεπε να μπω και στη revolut; Δεν ήταν δοκιμαστική περίοδος. Περίεργο πάντως.
turbat0s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πως να το αντιληφθω ρε μάγκες; Πλήρωσα, μου είπε OK, ήρθε και E-mail. Δλδ έπρεπε να μπω και στη revolut; Δεν ήταν δοκιμαστική περίοδος. Περίεργο πάντως. Πώς αντιλήφθηκες ότι σου λείπουν λεφτά?
zx-spectrum Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα γίνεται όμως Όταν κανείς λογιν για να πληρώσεις άλλαξε την επιλογή της μετατροπής από την σελίδα εισόδου, και πες μας αν πέτυχε Στο login τίνος του ebay.com ή του paypal ? Στο paypal είναι ήδη τσεκαρισμένο οτι η χρέωση να γίνεται με την ισοτιμια της τράπεζας (παροχου κάρτας) και οχι του paypal ! Τεσπα, επειδή ήταν το τελευταίο κομμάτι για την αγορά άλλαξα τα δολλάρια σε λίρες μέσα απο την ρεβολουτ κ λειτούργησε η πληρωμή στο ebay... δηλαδή έκανε το paypal, uk pounds -> us dollars αλλά το κουλό είναι οτι με χρέωσε με ΙΣΟΤΙΜΙΑ του paypal!!!!!! Έστειλα mail στο paypal και περιμένω απάντηση σχετικά με την αυθαίρετη χρέωση τους.
Ekwesh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα έμβασμα σήμερα 50 ευρώ όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές αλλά αυτή την φορά είχα χρέωση 2.50 Ευρώ 1 προμήθειας και 1.50 μηνύματος... Άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι? Κολπάκια της Πειραιώς.. Την πάτησα και εγώ την πρώτη φορά.. Θέλει προσοχή, κάτω κάτω να επιλέξεις την χαμηλή προτεραιότητα! Αλλιώς +1,5€! 1
Agathoklis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για την ισοτιμία πάντως ευρώ δολαρίων τώρα η revolut δίνει 1.0448 ενώ η xe.Com το έχει 1.055...
theopan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κολπάκια της Πειραιώς.. Την πάτησα και εγώ την πρώτη φορά.. Θέλει προσοχή, κάτω κάτω να επιλέξεις την χαμηλή προτεραιότητα! Αλλιώς +1,5€! Να επισημάνουμε όμως, ότι με αυτή την επιλογή το έμβασμα πιστώνεται 1 ή και 2 μέρες νωρίτερα. Κάποιοι καίγονται να μπουν τα λεφτά όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το 1,5€ λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ασήμαντο ποσό...
Dark_Sage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για την ισοτιμία πάντως ευρώ δολαρίων τώρα η revolut δίνει 1.0448 ενώ η xe.Com το έχει 1.055... δεν ξερω που αναφερεσαι. εισαι σιγουρος? xe.com για 04/12 λεει 1,066. Κατι λαθος κοιτας 05/12/2016 12:27μμ: revolut: 1.0635 xe: 1.0634 επισης τα Σαββατοκύριακα Revolut δινει χειροτερο exchange rate απο xe.com λόγω του οτι βαζει ενα καπελο λογω κλειστών αγορών.
Agathoklis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εχτές στις 1:30 οι ισοτιμίες ήταν αυτές που έγραψα, οπότε προσοχή στις αγορές σκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις