Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Το κατάλαβα, απλά πάνε 3 μέρες τώρα και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόση μεγάλη ζήτηση! ! !

Μπορεί να είναι μεγάλη η ζήτηση ή απλά μικρή η "προσφορά" (διαθέσιμο προσωπικό εξυπηρέτησης). Παρεμπιπτόντως θα έβαζα στοίχημα ότι έχουν πολλαπλασιαστεί δραματικά οι αιτήσεις από Ιταλία. Τώρα που βλέπουν οι Ιταλοί τα cc να έρχονται.

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Φεύγω για Ολλανδία σε 2 εβδομάδες. Για αγορές στο οτιδήποτε (απο φαγητά μέχρι ψώνια) μέσω της καρτας μπορει να γίνει σωστά? Θα υπάρχει και προμήθεια ή οχι?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να αναφέρω ότι για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ στην Νέα Υόρκη μου κράτησε η τράπεζα προμήθεια 4$ (δεν έχει επιλογή για ισοτιμία κλπ κλπ). Και σε άλλο ΑΤΜ που δοκίμασα μου έβγαλε το ίδιο. Το ένα ΑΤΜ ήταν της City bank, το άλλο δεν το θυμάμαι. Το ίδιο και σε άλλη κάρτα Revolut φίλου.

Επίσης η κάρτα δεν πέρναγε στα μηχανήματα για έκδοση MetroCard που έχουν στο μετρό τους. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα μηχανήματα αλλά σε άναν σταθμό που δοκιμάσαμε και τα 2 μηχανήματα δεν την δεχόντουσαν.

Τέλοσπάντων,

Για ανάληψη από ελληνικά ΑΤΜ πχ της Πειραιώς αν ακολουθήσω τον οδηγό που υπάρχει στο θέμα δεν θα χρεωθώ κάτι ή έχει αλλάξει κάτι;

Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να αναφέρω ότι για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ στην Νέα Υόρκη μου κράτησε η τράπεζα προμήθεια 4$ (δεν έχει επιλογή για ισοτιμία κλπ κλπ). Και σε άλλο ΑΤΜ που δοκίμασα μου έβγαλε το ίδιο. Το ένα ΑΤΜ ήταν της City bank, το άλλο δεν το θυμάμαι. Το ίδιο και σε άλλη κάρτα Revolut φίλου.

Επίσης η κάρτα δεν πέρναγε στα μηχανήματα για έκδοση MetroCard που έχουν στο μετρό τους. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα μηχανήματα αλλά σε άναν σταθμό που δοκιμάσαμε και τα 2 μηχανήματα δεν την δεχόντουσαν.

Τέλοσπάντων,

Για ανάληψη από ελληνικά ΑΤΜ πχ της Πειραιώς αν ακολουθήσω τον οδηγό που υπάρχει στο θέμα δεν θα χρεωθώ κάτι ή έχει αλλάξει κάτι;

Ευχαριστώ!!

Μιπως περασες το οριο που εχει η καρτα για αναλιψεις;Μεχρι 650€/$ τον μηνα ειναι δωρεαν η αναληψεις.Μετα χρεωνεσαι αν θυμαμαι καλα 2%.
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νομίζω πως όλα τα αμερικάνικα atm και πρωτίστως των τραπεζών χρεώνουν έξοδα σε οποιαδήποτε κάρτα. Θα έπρεπε να ψάξεις για τα free atm.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!! 

Σίγουρα χωρίς χρέωση από ATM Πειραιώς και ΕΘνικής , την περασμένη βδομάδα πήρα

Επίσης για metrocard στο site της revolut γράφει:

If you use your RevolutCard at a MetroCard Vending Machine (MVM) in the United States, you will be asked to enter your 'zip code' for verification. Please type in “99999” when prompted for a zip code. This indicates that an international card is being used and your transaction will be authorised.

Μήπως βάζατε το δικό μας ΤΚ ή 00000 ;

Δημοσ.

Παιδιά μιλάω καυτευθείαν για αγορά με κάρτα αντι για μετρητά. Δεν θέλω ΑΤΜ. Κρατάει προμήθεια?

Οχι , γιατί να σου κρατήσει προμήθεια σε POS ;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όχι δεν είχα ξεπεράσει το όριο για της αναλήψεις ήταν η πρώτη ανάληψη που έκανα και ήταν 60$. Anyway πάει πέρασε αυτό απλά το έγραψα για να το ξέρουν οι επόμενοι.

Επίσης για την MetroCard δεν το είχα δει, πολύ πιθανό να βάζαμε ότι να ναι εκει και για αυτό να μην την δεχόταν.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι μεγάλη η ζήτηση ή απλά μικρή η "προσφορά" (διαθέσιμο προσωπικό εξυπηρέτησης). Παρεμπιπτόντως θα έβαζα στοίχημα ότι έχουν πολλαπλασιαστεί δραματικά οι αιτήσεις από Ιταλία. Τώρα που βλέπουν οι Ιταλοί τα cc να έρχονται.

Να τους στείλουμε λινκ με οδηγίες χρήσης για Revolut-Leupay-N26  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια πηρε κανεις απο την Revolute κανενα τετοιο μυνημα ? στο λογαριασμο μπαινω κανονικα βλεπω υπολοιπο εχω ομως καιρο να κανω καποια αγορα.

Hi there

As of November 21 your RevolutCart will become inactmporary measure and  are sorry for the inconvenience.

Please transfa  a single adopter we re ive as we do not operate in your country.

We expect this to be a teer any remaining funds in your Revolut accound back to your bank vi sure our services will be available in your 

country  very soo

Δημοσ.

Αν περιμένετε σε waitlist για κάρτα μάλλον θα καθυστερήσει , από ότι λέει η revolut θέλει να πάρει η ίδια license να εκδίδει κάρτες και σταματάει να χρησιμοποιεί μεσάζοντα...

http://www.pymnts.com/news/payment-methods/2016/revolut-suspension-new-card-issuing-license/

http://uk.businessinsider.com/fintech-revolut-issuing-new-cards-delay-europe-international-waiting-list-paysafe-2016-11

Δημοσ.

Παιδια πηρε κανεις απο την Revolute κανενα τετοιο μυνημα ? στο λογαριασμο μπαινω κανονικα βλεπω υπολοιπο εχω ομως καιρο να κανω καποια αγορα.

Hi there

As of November 21 your RevolutCart will become inactmporary measure and  are sorry for the inconvenience.

Please transfa  a single adopter we re ive as we do not operate in your country.

We expect this to be a teer any remaining funds in your Revolut accound back to your bank vi sure our services will be available in your 

country  very soo

Πού έλαβες αυτό το μήνυμα; Στο app ή σε e-mail?

Αν είναι σε e-mail, το πιθανότερο είναι ότι είναι spam και πιθανόν να περιέχει κάποιο link για να σου υποκλέψουν στοιχεία.

Η σύνταξη του κειμένου δείχνει απάτη...

• Like 1
Δημοσ.

Πού έλαβες αυτό το μήνυμα; Στο app ή σε e-mail?

Αν είναι σε e-mail, το πιθανότερο είναι ότι είναι spam και πιθανόν να περιέχει κάποιο link για να σου υποκλέψουν στοιχεία.

Η σύνταξη του κειμένου δείχνει απάτη...

Σε app ηρθε και μαλλον για απατη φαινεται ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...