Skater_Boy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το κακό είναι, ότι προσπαθώ να κάνω αυτό που λες, αλλά ήδη είναι στο "Bill me in the currency listed on the seller's invoice", αλλά εξακολουθεί και με χρεώνει σε GBP..... Στην σελίδα που κανεις checkout οταν επιλεγεις μεσω paypal διπλα στην κάρτα σου λέει exchange rate. Πάτα σε αυτό και θα ανοίξει ενα παράθυρο που λεει other conversion και διάλεξε να κάνει την μετατροπή η κάρτα σου.
asdfnikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους.Απο εχθες το βραδυ δεν μπορω να κανω log-in στο app.Βαζω τον αριθμο του κινητου μου βαζω το pin και κολλαει εκει.Δεν προχωραει...Εχω android 4.4 Υπαρχει κανενας με παρομοιο προβλημα;
vgiozo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παίδες έχει ψάξει κανείς το θέμα της συμβατότητας με Windows Phone; Επίσημα υποστηρίζεται μόνο iOS & Android, αλλά εδώ βρήκα μια υποτιθέμενη έκδοση για windows phone, δεν ξέρω καθόλου τί παίζει γενικά http://windowsphoneapks.com/APK_Revolut-Foreign-Exchange_Windows-Phone.html
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια εσεις οι δυο απο πανω πειραματα κανετε? ο ενας πρεπει να αγορασει αντροιντ με 6.0 να τελειωνει.. και ο αλλος με το windows phone να το πεταξει απτο μπαλκονι και να παρει αντροιντ.
asdfnikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια εσεις οι δυο απο πανω πειραματα κανετε? ο ενας πρεπει να αγορασει αντροιντ με 6.0 να τελειωνει.. και ο αλλος με το windows phone να το πεταξει απτο μπαλκονι και να παρει αντροιντ. sorry κιόλας που δεν μπορουμε όλοι να αλλάζουμε κινητά κάθε 1.5 χρόνο.... 1
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 φιλε η 4.4 ειναι αρχαια βερσιον. μπορεις να βρεις γαμω τα κινητα με 120 ευρω
Skater_Boy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εάν δεν υποστηρίζεται η έκδοση σου (εχω android 6 και δεν ξερω τι γίνεται σε προηγούμενες εκδόσεις) μπορείς να βάλεις στον υπολογιστή το bluestacks και να τρέχεις από εκεί την εφαρμογή.
asdfnikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το πρόβλημα ειναι οτι μέχρι εχθές δούλευε κανονικά και στο play store αναγράφει οτι η εφαρμογη είναι για android 4.2 και πάνω.
Skater_Boy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Προσπάθησε τότε να κάνεις μια εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής ή μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής.
asdfnikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Τα εχω κανει ολα χ3 φορες. Δοκίμασα και με παλιότερη έκδοση του app.Απλα αν εχει και κανένας αλλος πρόβλημα με android 4.4 η εχω εγω μονο το πρόβλημα.
inel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Τα εχω κανει ολα χ3 φορες. Δοκίμασα και με παλιότερη έκδοση του app.Απλα αν εχει και κανένας αλλος πρόβλημα με android 4.4 η εχω εγω μονο το πρόβλημα. Με android 4.4.2 που δοκιμασα σημερα κανενα πρόβλημα δεν υπάρχει. Κατι άλλο φταίει.
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Τα εχω κανει ολα χ3 φορες. Δοκίμασα και με παλιότερη έκδοση του app.Απλα αν εχει και κανένας αλλος πρόβλημα με android 4.4 η εχω εγω μονο το πρόβλημα. Σημερα το πρωί είχε το εξής προβλημα σε μένα. Ενώ συνδεόταν δεν έδινε ούτε ισοτιμίες ούτε έδειχνε τα στοιχεία της κάρτας. Από το μεσημέρι και μετά έφτιαξε ομως (τότε ξανακοίταξα)
-sisifos- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλημέρα!Προσπαθώ από προχθές να κάνω λογαριασμό στο revolut αλλά στο βήμα μετά την επιβεβαίωση του pin μου βγάζει αυτό το μήνυμα (εικόνα revolut) αν βάλω το email θα μου έρθει αυτό (εικόνα email.revolut)Τι ακριβώς γίνετε τι κάνω λάθος!Η έκδοση android που έχω είναι η 6.0.1
Skater_Boy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λέει είναι πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για νέους λογαριασμούς και υπάρχει λίστα προτεραιότητας. Στο εμαιλ που έδωσες θα σου έρθει μήνυμα όταν φτάσει η ώρα σου.
-sisifos- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λέει είναι πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για νέους λογαριασμούς και υπάρχει λίστα προτεραιότητας. Στο εμαιλ που έδωσες θα σου έρθει μήνυμα όταν φτάσει η ώρα σου. Ευχαριστώ για την απάντηση... Το κατάλαβα, απλά πάνε 3 μέρες τώρα και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόση μεγάλη ζήτηση! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις