asdfnikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 καλημέρα αγόρασα στις 29/10 μια ip camera δεν ήταν αυτήν που αγόρασα και άνοιξα case με τα πολλά έλαβα τα χρήματα πίσω και μου έστειλε μήνυμα το ebay ότι τα χρήματα γύρισαν στον λογαριασμό μου στο paypal ψάχνω στον λογαριασμό μου στο paypal δεν υπάρχει κάτι στο ιστορικό άλλα εγώ είχα πληρώσει με revolut έψαξα το ιστορικό και ούτε εκεί έχει κάτι τι μπορεί να έγινε σαν να μην υπάρχει πουθενά αυτήν η συναλλαγή . Στέλνω στο chat της revolut και ούτε αυτοί βρήκαν κάτι στο ιστορικό . Μιλησε με το paypal μπορει να ειναι δικο τους προβλημα.
corsair04 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για βάλε το μήνυμα του ebay. Πότε σου τα επέστρεψαν? Μιλησε με το paypal μπορει να ειναι δικο τους προβλημα. για να μην χαλάω το θέμα εδώ σας έχω απαντήσει και έχω βάλει και σχετικές φωτογραφίες απλά το έβαλα στο θέμα της revolut μήπως είναι κάποιο bug και έχει συμβεί και σε εσάς !!
turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 21 Νοε έγινε η επιστροφή? Ίσως είναι νωρίς ακόμη.
corsair04 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 21 Νοε έγινε η επιστροφή? Ίσως είναι νωρίς ακόμη. Δεν φαίνεται καν η αγορά γιαυτο που κίνησε την περιέργεια ενώ τράβηξε τα χρήματα δεν φαίνεται στο ιστορικό της revolut και μίλησα με το chat της revolut αλλά και αυτοί δεν βρίσκουν τέτοια συναλλαγή
turbat0s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Με άλλη κάρτα θα ψώνισες και δεν το θυμάσαι.
theopan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν φαίνεται καν η αγορά γιαυτο που κίνησε την περιέργεια ενώ τράβηξε τα χρήματα δεν φαίνεται στο ιστορικό της revolut και μίλησα με το chat της revolut αλλά και αυτοί δεν βρίσκουν τέτοια συναλλαγή Κοίταξες σε όλα τα νομίσματα;
greekn1c Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εχω κανει καποιες αγορες τελευταια με revolut μεσω paypal απο εξωτερικο σε ευρω αλλα με χρεωνει σε λιρες και τα μετατρεπει σε ευρω ενω ευρω εχει η καρτα . Παλια δεν το εκανε αυτο . Ειναι καποια επιλογη που εχει αλλαξει στην καρτα ? Βρηκα το προβλημα (νομιζω) ειχα ξεκετικαρει το κυριο νομισμα συνναλαγης μου στο paypal και το ειχα αφησει κενο.
Skater_Boy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχω και εγώ προβλήματα σημερα Ο πωλητης στο ebay ζητάει δολλάρια και η revolut κάνει πρώτα μετατροπή σε λίρες και μετά με χρεώνει σε ευρώ με αποτέλεσμα να γίνονται 2 μετατροπες και προφανως δεν συμφέρει.
dexterios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχω και εγώ προβλήματα σημερα Ο πωλητης στο ebay ζητάει δολλάρια και η revolut κάνει πρώτα μετατροπή σε λίρες και μετά με χρεώνει σε ευρώ με αποτέλεσμα να γίνονται 2 μετατροπες και προφανως δεν συμφέρει. Υποψιάζομαι δεν έχεις ρυθμίσει το paypal Εχεις βάλει στο paypal να αφήσει να γίνεται η μετατροπή από την κάρτα ; Μήπως απλά το paypal βλέπει βρετανική κάρτα και της στέλνει τον λογαριασμό σε λίρες τις οποίες η κάρτα σου δεν έχει και έτσι χρησιμοποιεί ευρώ για να τις αγοράσει; Βάλε ένα screenshot από την χρέωση στην revolut
Skater_Boy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Στο paypal είναι η σωστή επιλογή επιλεγμένη. Τελικά το έλυσα μιας και το εχουν πάθει και αλλοι. Στην σελίδα του ebay στο checkout αν πατήσεις στο exchange rate ανοίγει pop up παράθυρο και εκεί επιλέγεις αν θα κάνει την μετατροπή η κάρτα η το paypal.
alfeios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Στο paypal είναι η σωστή επιλογή επιλεγμένη. Τελικά το έλυσα μιας και το εχουν πάθει και αλλοι. Στην σελίδα του ebay στο checkout αν πατήσεις στο exchange rate ανοίγει pop up παράθυρο και εκεί επιλέγεις αν θα κάνει την μετατροπή η κάρτα η το paypal. μα αυτο σου λεει το προηγουμενο ποστ 1
Skater_Boy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και ξαναλέω στο paypal στις ρυθμισεις είναι τσεκαρισμένο στην κάρτα μου η μετατροπή να γίνεται από την κάρτα. Όμως στο checkout ενώ θα το default θα έπρεπε να είναι αυτό που λέω παραπάνω αντιθέτως μου βγάζει την ισοτιμία του paypal και προσπαθεί να με χρεώσει σε λίρες. Πρέπει να το αλλάξω εκείνη την στιγμή και δεν το δίνει σαν επιλογή παρά μόνο αν πατήσεις το exchange rate.
Tzimmys Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γνωστό, έχει ξαναναφερθεί εδώ στο topic. Δεν έχει να κάνει μόνο με το PayPal, αλλά αφορά μία ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο πώς αντιμετωπίζει το PayPal τις κάρτες της Revolut. Όταν αφήνουμε το PayPal να κάνει μετατροπές συναλλάγματος για αγορές με χρέωση της Revolut, το PayPal προσπαθεί πάντα να χρεώσει την κάρτα μας σε λίρες Αγγλίας GBP, άσχετα από το νόμισμα χρέωσης του εμπόρου/καταστήματος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί το PayPal βγάζει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι πίσω από την κάρτα της Revolut υπάρχουν χρήματα σε GBP. Ίσως διότι αναλύει τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας και βλέπει ότι αντιστοιχεί σε λογαριασμό της Barclays/που τηρείται στην Αγγλία. Δυστυχώς όμως, έτσι τρώμε χασούρα από ΔΙΠΛΗ μετατροπή: μία ασύμφορη που κάνει το PayPal για να αλλάξει από EUR σε GBP και μία ακόμη μικρότερης αλλά υπαρκτής χασούρας που κάνει η Revolut για να ξαναλλάξει τα GBP που χρέωσε το PayPal σε EUR που βρίσκονται στο υπόλοιπο του Revolut account μας. Η λύση είναι από τις ρυθμίσεις του PayPal, να απενεργοποιήσουμε ΜΟΝΙΜΑ την αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος που κάνει το PayPal στις αγορές που γίνονται με την κάρτα της Revolut. 1. Κάνουμε login στο paypal.com 2. Μετά το login, επισκεπτόμαστε αυτό το link (copy-paste στην address bar του browser): https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 3. Κάνουμε κλικ στο "Conversion options" δίπλα από την καταχώρηση που αντιστοιχεί στην κάρτα της Revolut Με έσκισε... Μόλις πλήρωσα 100 USD και το μετέτρεψε μόνο του σε λίρες Αγγλίας και με χρέωσε 98,29 ευρώ!! Ένα 5ευρω χασούρα στα 100. Το κακό είναι, ότι προσπαθώ να κάνω αυτό που λες, αλλά ήδη είναι στο "Bill me in the currency listed on the seller's invoice", αλλά εξακολουθεί και με χρεώνει σε GBP.....
theopan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Με έσκισε... Μόλις πλήρωσα 100 USD και το μετέτρεψε μόνο του σε λίρες Αγγλίας και με χρέωσε 92,29 ευρώ!! Ένα 5ευρω χασούρα στα 100. Και που είναι το πρόβλημα; Μια χαρά είναι τα 92€ για 100$. Ή δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι ή κάπου τα μπερδεύεις εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις