NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Α δηλαδή δεν υπάρχει κάποια χρέωση από πλευράς revolut. Μόνο από την τράπεζα μου για μετατροπή συναλλάγματος. Σωστα; Τι σχέση έχει το topup με την μετατροπή συναλλάγματος;
akis_supernatural Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τι σχέση έχει το topup με την μετατροπή συναλλάγματος;Γιατί όπως είπα η τράπεζα μου είναι εκτός ευρώ στα άρα δεν πρέπει να γίνει μετατροπή συναλλάγματος ώστε να μπουν τα λεφτά σε ενα από τα 3 νομίσματα ( ευρω-δολλαριο-λιρα) που υποστηρίζει η revolut?
spartak1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Γιατί όπως είπα η τράπεζα μου είναι εκτός ευρώ στα άρα δεν πρέπει να γίνει μετατροπή συναλλάγματος ώστε να μπουν τα λεφτά σε ενα από τα 3 νομίσματα ( ευρω-δολλαριο-λιρα) που υποστηρίζει η revolut? Θα πρέπει να γίνει σίγουρα μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα σου. Από εκεί και πέρα εκτός και αν βάλεις δολλάρια η ρεβολουτ δεν αναφέρει κάτι για χρέωση. Στη χώρα που έχεις το λογαριασμό παρέχεται η ρεβολουτ;
akis_supernatural Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι παρέχεται... άρα αν έχει έξοδα συναλλάγματος δε φαίνεται να με συμφέρει πολύ.. .. σίγουρα θα έχει καλύτερη ισοτιμία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο.. .
spartak1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι παρέχεται... άρα αν έχει έξοδα συναλλάγματος δε φαίνεται να με συμφέρει πολύ.. .. σίγουρα θα έχει καλύτερη ισοτιμία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο.. . Τα εξοδα αυτα προκύπτουν εφόσον η revolut θα ζητησει απο την κάρτα σου ένα ποσό σε ευρω ή λίρες ή δολ. οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει μετατροπή όπως θα γινόταν αν έκανες οποιαδήποτε αγορά στα νομίσματα αυτα
theopan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Γιατί όπως είπα η τράπεζα μου είναι εκτός ευρώ στα άρα δεν πρέπει να γίνει μετατροπή συναλλάγματος ώστε να μπουν τα λεφτά σε ενα από τα 3 νομίσματα ( ευρω-δολλαριο-λιρα) που υποστηρίζει η revolut? Σε τι νόμισμα είναι η κάρτα σου;
akis_supernatural Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Σε τι νόμισμα είναι η κάρτα σου;Σε πολωνικά zloty
theopan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Σε πολωνικά zloty Οκ. Έλεγα μήπως ήταν σε τίποτα Λέβα ή Ελβετικό φράγκο οπότε υπήρχε άλλη λύση. Με zloty δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από αυτά που προτάθηκαν.
George! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μου έγινε μερικό refund από Αγγλία και στην revolut μου το εμφανίζει στις λίρες Αγγλίας και όχι στα ευρώ από όπου μου είχε τραβήξει το ποσό. Τι γίνεται τώρα; γιατί βλέπω στην πρώτη σελίδα του θέματος ότι πρέπει να επιλέγουμε πάντα €.
theopan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μου έγινε μερικό refund από Αγγλία και στην revolut μου το εμφανίζει στις λίρες Αγγλίας και όχι στα ευρώ από όπου μου είχε τραβήξει το ποσό. Τι γίνεται τώρα; γιατί βλέπω στην πρώτη σελίδα του θέματος ότι πρέπει να επιλέγουμε πάντα €. Πρέπει να καταλάβετε ότι το refund που κάνει κάποιες φορές όποιος πωλητής πληρώθηκε και επιστρέφει για κάποιο λόγο χρήματα, δεν έχει καμία σχέση σαν διαδικασία με το top up που κάνει ο ίδιος ο κάτοχος της κάρτας. Άρα το τι πρέπει να επιλέγουμε εμείς όταν φορτίζουμε την κάρτα μας (εμείς που έχουμε νόμισμα Ευρώ) δεν είναι το ίδιο με το τι θα κάνει σε περίπτωση refund αυτός που έλαβε την πληρωμή μας και μας την επιστρέφει και έχει νόμισμα τη Λίρα Αγγλίας. Σε Στερλίνες πληρώθηκε, αυτές σου επιστρέφει. Φυσιολογικό και αναμενόμενο είναι αυτό που σου συνέβη. Τίποτα δεν είναι απαραίτητο να κάνεις. Αν θέλεις απλά μετατρέπεις τις Στερλίνες σε Ευρώ μέσω της επιλογής exchange του application. 1
George! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να καταλάβετε ότι το refund που κάνει κάποιες φορές όποιος πωλητής πληρώθηκε και επιστρέφει για κάποιο λόγο χρήματα, δεν έχει καμία σχέση σαν διαδικασία με το top up που κάνει ο ίδιος ο κάτοχος της κάρτας. Άρα το τι πρέπει να επιλέγουμε εμείς όταν φορτίζουμε την κάρτα μας (εμείς που έχουμε νόμισμα Ευρώ) δεν είναι το ίδιο με το τι θα κάνει σε περίπτωση refund αυτός που έλαβε την πληρωμή μας και μας την επιστρέφει και έχει νόμισμα τη Λίρα Αγγλίας. Σε Στερλίνες πληρώθηκε, αυτές σου επιστρέφει. Φυσιολογικό και αναμενόμενο είναι αυτό που σου συνέβη. Τίποτα δεν είναι απαραίτητο να κάνεις. Αν θέλεις απλά μετατρέπεις τις Στερλίνες σε Ευρώ μέσω της επιλογής exchange του application. Ευχαριστώ πολύ για την υπεραναλυτική απάντηση! Εμένα τι με συμφέρει να κάνω, να τα αφήσω λίρες για κάποια μελλοντική αγορά από Αγγλία ή να κάνω αυτό με το exchange; το τελευταίο έχει κάποια χρέωση μετατροπής;
Alphaleader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μου έγινε μερικό refund από Αγγλία και στην revolut μου το εμφανίζει στις λίρες Αγγλίας και όχι στα ευρώ από όπου μου είχε τραβήξει το ποσό. Τι γίνεται τώρα; γιατί βλέπω στην πρώτη σελίδα του θέματος ότι πρέπει να επιλέγουμε πάντα €. Ο πωλητής σε λίρες πληρώθηκε, λίρες σου επιστρέφει.
theopan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την υπεραναλυτική απάντηση! Εμένα τι με συμφέρει να κάνω, να τα αφήσω λίρες για κάποια μελλοντική αγορά από Αγγλία ή να κάνω αυτό με το exchange; το τελευταίο έχει κάποια χρέωση μετατροπής; Αν έχεις κάποια πληροφορία/προαίσθημα ότι θα ανέβει η Στερλίνα στο επόμενο διάστημα, κράτα το υπόλοιπο σε Στερλίνες. Αν το αντίθετο, γύρνα τα τώρα σε Ευρώ για "επενδυτικούς" λόγους ας πούμε. Σου το λέω αυτό για να καταλάβεις ότι είναι άνευ ιδιαίτερης αξίας η απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Η μόνη απτή και από "τεχνικής" άποψης σωστή πρακτική, είναι να διατηρούμε πάντα υπόλοιπο σε κάποιο -οποιοδήποτε- τουλάχιστον ένα νόμισμα, το οποίο να επαρκεί για όποια αγορά σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε αυτοτελώς. Δηλαδή η Revolut έχει την αδυναμία ότι δεν συνδυάζει από μόνη της και αυτόματα διαφορετικά υπόλοιπα όταν ένα από αυτά δεν επαρκεί για μια πληρωμή και σε τέτοια περίπτωση η συναλλαγή αποτυγχάνει μέχρι να πας χειροκίνητα και να μετατρέψεις νόμισμα. 2
hangman7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω...Τον αλλο μηνα θα παω Νεα Υορκη και θελω να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα σε ΑΤΜ εκει; Και αν κραταει προμηθεια;Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας
kostakiss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ποσες μερες κανουν να μπουν με εξερχομενο εμβασμα απο ελλαδα στη ρεβολουτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις