Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το τέλος ΙΟΥΛ 16 χαλάρωσαν τα CC και επιτρέπεται η χρήση των ελληνικών καρτών για αγορές από το εξωτερικό.

Μια (ελληνική) κάρτα μπορεί να μην περνάει για διάφορους λόγους, όπως πχ αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι στα απαγορευμένα, ο πωλητής να έχει καταγραφεί στα απαγορευμένα, να έχει φτάσει η τράπεζα στο μηνιαίο όριο κ.α.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, κατεβασα την εφαρμογη, εκανα την ταυτοποιηση στοιχειων αλλα οταν παω να βγαλω καρτα (φυσικη και εικονικη) μου λεει οτι προσωρινα δεν γινεται. Επικοινωνησα και μου ειπαν οτι οντως λογω φορτου και πολλων αιτησεων δεν μπορει να γινει ωστοσο μου ειπαν οτι επιτρεπονται τα transfer και request money. Δηλαδη στην ουσια μπορω να φορτωσω λεφτα με top up αλλα δεν θα εχω προβλημα την ωρα που παω να κανω την αγορα; Δεν θα ζηταει τα στοιχεια της εικονικης καρτας της revolut; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μόλις έβαλα το passcode μου λέει ότι λόγω φόρτου δεν γίνεται να εγγραφώ ακόμα.Πατάω το κουμπί για πίσω(στο κινητό μου)και μου βγάζει να βάλω των κωδικό που έλαβα με SMS.Επειδή δεν έχει έρθει κωδικός πατάω να μου τον ξαναστείλουν,και πράγματι μου έρχεται.Αφού τον βάζω και πατάω enter,μου λεει:sorry our services are not available in your country.Τι σημαίνει ακριβώς αυτό?Σταμάτησε η Revolut να εξυπηρετεί την Ελλάδα?

Δημοσ.

Να σας πω και εγω την εμπειρία μου με την νεα υπηρεσία της πειραιως για τα γρήγορα εμβάσματα με χρέωση +1,5 ευρω. Σήμερα επειδή ηθελα να δοκιμάσω αν πραγματικα πιστώνονται την ιδια μερα στην τραπεζα και ειδικά εξωτερικού μετέφερα 50 ευρω με την υψηλή προτεραιότητα και στάλθηκε το εμβασμα με ημερομηνία αξιας την ιδια μερα (7/11/2016).Μπαίνω πριν λιγο στο app και βλέπω τα χρήματα πιστώθηκαν. Οποτε πραγματικά δουλεύει η υπηρεσία ακομα και σε τραπεζα εξωτερικού.

Δημοσ.

Να σας πω και εγω την εμπειρία μου με την νεα υπηρεσία της πειραιως για τα γρήγορα εμβάσματα με χρέωση +1,5 ευρω. Σήμερα επειδή ηθελα να δοκιμάσω αν πραγματικα πιστώνονται την ιδια μερα στην τραπεζα και ειδικά εξωτερικού μετέφερα 50 ευρω με την υψηλή προτεραιότητα και στάλθηκε το εμβασμα με ημερομηνία αξιας την ιδια μερα (7/11/2016).Μπαίνω πριν λιγο στο app και βλέπω τα χρήματα πιστώθηκαν. Οποτε πραγματικά δουλεύει η υπηρεσία ακομα και σε τραπεζα εξωτερικού.

Πολυ θετικο αυτο
Δημοσ.

Να σας πω και εγω την εμπειρία μου με την νεα υπηρεσία της πειραιως για τα γρήγορα εμβάσματα με χρέωση +1,5 ευρω. Σήμερα επειδή ηθελα να δοκιμάσω αν πραγματικα πιστώνονται την ιδια μερα στην τραπεζα και ειδικά εξωτερικού μετέφερα 50 ευρω με την υψηλή προτεραιότητα και στάλθηκε το εμβασμα με ημερομηνία αξιας την ιδια μερα (7/11/2016).Μπαίνω πριν λιγο στο app και βλέπω τα χρήματα πιστώθηκαν. Οποτε πραγματικά δουλεύει η υπηρεσία ακομα και σε τραπεζα εξωτερικού.

Tι ώρα ακριβως τα έστειλες;

Δημοσ.

Tι ώρα ακριβως τα έστειλες;

11:00 περιπου. Όπως λέει και στην winbank μπορείς να στείλεις το έμβασμα και να φύγει την ίδια μέρα μέχρι της 4:00.Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά κατά της 3:00-3:30 να στείλω το έμβασμα.

Δημοσ.

11:00 περιπου. Όπως λέει και στην winbank μπορείς να στείλεις το έμβασμα και να φύγει την ίδια μέρα μέχρι της 4:00.Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά κατά της 3:00-3:30 να στείλω το έμβασμα.

Δεν το στέλνεις σε εμένα να σου πω αν τα πηρα αμέσως :)

Παιδιά λόγου ότι έχω κανένα 2 μήνες να φόρτιση την κάρτα μετά από την ελάφρυνση cc από Εθνική εχουμε κάποια ποιο σύντομη διαδικασία ή ίδια είναι πάλι (αναμονή κανένα 3ημερω; )

Κάτι είχα διάβαση κατευθείαν από την χρεωστική κάρτα go4!!!

Την καλημέρα σε ολους

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι ισχύει αυτό με την υψηλή προτεραιότητα όταν πάμε να στείλουμε εμβάσμα.Ενώ το έχει στην κανονική με το ανοίγεις την σελίδα, όταν επιλέξεις λογαριασμό για να εμφανίσει το sepa το γυρίζει μόνο του.

Δημοσ.

Ερώτηση.Αν συνδέσω το paypal με την mastercard μου(eurobank),θα μπορώ να κάνω κανονικά συναλλαγές?

Ναι, αλλά η revolut τί σχέση έχει?

Δημοσ.

Ναι, αλλά η revolut τί σχέση έχει?

Πριν 4 μήνες που είχα συνδέσει την mastercard μου με το paypal δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω συναλλαγή.Έτσι προσπάθησα να δημιουργήσω λογαριασμό στην revolut αλλά λόγω του γεγονότος ότι δέχονται πολλές αιτήσεις για νέα κάρτα θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μια εβδομάδα.Για αυτό ρώτησα για την mastercard.

Δημοσ.

Πριν 4 μήνες που είχα συνδέσει την mastercard μου με το paypal δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω συναλλαγή.Έτσι προσπάθησα να δημιουργήσω λογαριασμό στην revolut αλλά λόγω του γεγονότος ότι δέχονται πολλές αιτήσεις για νέα κάρτα θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μια εβδομάδα.Για αυτό ρώτησα για την mastercard.

Κατάλαβα.

Πάντως εντάξει, δεν έκανες συναλλαγές για 4 μήνες, μπορείς φαντάζομαι να περιμένεις ακόμη μια βδομάδα.

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες (και καλύτερες ίσως). Σιγά μην τους περιμένεις και τους παρακαλάς. Βγάλε  Leupay Wallet ας πούμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...