Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας .Σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω στο εξωτερικό .Έχει κάνει εμπειρία σχετικά.Έκανα μια κράτηση μη επιστρεψιμη στο booking.com στη Ουγγαρία και μετα απο δυο μέρες με ενημέρωσαν ότι η κάρτα δεν έγινε αποδεκτή .

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν γνωρίζω αν λειτουργεί -τα παιδιά λένε ότι δεν λειτουργεί στην Ελλάδα- κατά συνέπεια δεν γνωρίζω τι θα έπρεπε να περιμένω να δω. Εσύ ζεις στην Ελλάδα και σου λειτουργεί ή στο εξωτερικό και το χρησιμοποιείς ήδη; Αν ναι, πως μοιάζει;

Δοκίμασες να φορτίσεις με αυτή τη μέθοδο;

Μόλις (ή αν) ενεργοποιήσουν το apple pay και στην Ελλάδα , θα το δοκιμάσω .

Προς το παρόν κάποιος που βρίσκετε στην Αγγλία (ή σε κάποια άλλη χωρά που είναι διαθέσιμο ) μπορεί να μας πει αν δουλεύει.

Δημοσ.

Νέο κόλπο από την πειραιώς (επείγουσα αποστολή, υψηλή προτεραιότητα) για να τα παίρνει από τους απρόσεκτους.

δεν μπορω να το ακυρωσω ετσι ?

ακομα τα λεφτα δεν εχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμο μου

Δημοσ.

δεν μπορω να το ακυρωσω ετσι ?

ακομα τα λεφτα δεν εχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμο μου

Μπορείς να καλέσεις στο phone banking μιπως και μπορουν να στο ακυρωσουν. Μπορείς να βγάλεις και τα χρήματα από τον λογαριασμό ώστε την δεύτερα το πρωι να μην έχει χρήματα να τραβήξει και να το ακυρώσει μετά τα ξαναβαζεις και ξανακάνεις το έμβασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να καλέσεις στο phone banking μιπως και μπορουν να στο ακυρωσουν. Μπορείς να βγάλεις και τα χρήματα από τον λογαριασμό ώστε την δεύτερα το πρωι να μην έχει χρήματα να τραβήξει και να το ακυρώσει μετά τα ξαναβαζεις και ξανακάνεις το έμβασμα.

δηλαδή γινεται να  το κανω αντι για 2.5 να δωσω 1?τι εκανα λαθος

?

Δημοσ.

δηλαδή γινεται να  το κανω αντι για 2.5 να δωσω 1?τι εκανα λαθος

?

πρεπει να διαλαξεις με την κανονικη μεθοδο,μονο απο την deksptop πλατφορμα της Πειραιως...απο το winbank app σε κινητο η default πλεον ειναι η υψηλη με τα 2,5 euro?

Δημοσ.

πρεπει να διαλαξεις με την κανονικη μεθοδο,μονο απο την deksptop πλατφορμα της Πειραιως...απο το winbank app σε κινητο η default πλεον ειναι η υψηλη με τα 2,5 euro?

πηγα να κάνω μεταφορά από το app και δεν με έβγαλε καμιά επιλογή για απλή η υψηλή οποτε λογικά με την απλη  θα είναι.

Δημοσ.

πηγα να κάνω μεταφορά από το app και δεν με έβγαλε καμιά επιλογή για απλή η υψηλή οποτε λογικά με την απλη  θα είναι.

και εμενα δεν μου ειχε ζητησει καμια γιαυτο την εκανα απο την desktop.

Δημοσ.

γεια σας παιδια.ειμαι κατοχος revolut και την αποκτησα με την βοηθεια σας απο εδω μεσα.

απλα ενας γνωστος μου ειπε οτι κανει αγορες με καρτα απο ελληνικη τραπεζα απο ebay και αλλες σελιδες κανονικα.

ισχυει κατι τετοιο;;;;τελειωσαν τα capital control;;;;
πως γινετε;;;εγω γιατι μονο με revolut μπορω.οτι αλλο παω να συνδεσω ειτε στο paypal ειτε κατευθειαν αγορα χωρις αυτο δεν μπορω.
απο οποιαδηποτε σελιδα εξωτερικου,οχι μονο ebay.
περιμενω την απαντηση σας ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...