theopan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 επίσης φίλε, γιατί σε ρωτάει για μετατροπή? δεν εχεις ευρώ μέσα? Ό,τι και να έχεις μέσα, η Revolut αναγνωρίζεται ως Αγγλική κάρτα με νόμισμα τη στερλίνα. Έτσι τη βλέπουν τα ΑΤΜ για αυτό ρωτάνε περί μετατροπής ή όχι. 2
Dark_Sage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ό,τι και να έχεις μέσα, η Revolut αναγνωρίζεται ως Αγγλική κάρτα με νόμισμα τη στερλίνα. Έτσι τη βλέπουν τα ΑΤΜ για αυτό ρωτάνε περί μετατροπής ή όχι. Μια ερώτηση φίλε μου, Εστω εχω £100 και 100ευρώ μεσα στη Revolut. Aν παω σε Ελληνικό ΑΤΜ και τραβήξω 50ευρώ, ποιό υπόλοιπο θα μου μειωθεί?
theopan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μια ερώτηση φίλε μου, Εστω εχω £100 και 100ευρώ μεσα στη Revolut. Aν παω σε Ελληνικό ΑΤΜ και τραβήξω 50ευρώ, ποιό υπόλοιπο θα μου μειωθεί? Θεωρητικά πρέπει να σου τραβήξει από τα Ευρώ. Στην πράξη έχουμε διαπιστώσει διάφορα περίεργα. Κανείς δεν έχει καταφέρει να πει με σιγουριά πως λειτουργεί ακριβώς αυτό το σύστημα των πολλαπλών νομισμάτων.
hangman7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 παιδια καλημερα...μολις σημερα μπηκε το ποσο στην καρτα που ειχα δωσει σαν εντολη δυο μερες πριν...ολα καλα..απλα μια διευκρινηση απορια για να ειμαι σιγουρος οσο αναφορα την μετατροπη νομισματος ευρω με λιρες...αφου πατησω το conversion options μετα επιλεγω το δευτερο option? Bill me in the currency listed on the seller's invoice?σας ρωταω για να ειμαι 100% σιγουρος...ευχαριστω
vrwmiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, να ρωτήσω με χρεωστική Πειραιώς μπορώ να ανεβάσω χρήματα ; για να μην μπλέκω με το site.κράτα τίποτα παραπάνω προμήθεια ή υπάρχουν τίποτα αναγούλες;
leros2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 παιδια καλημερα...μολις σημερα μπηκε το ποσο στην καρτα που ειχα δωσει σαν εντολη δυο μερες πριν...ολα καλα..απλα μια διευκρινηση απορια για να ειμαι σιγουρος οσο αναφορα την μετατροπη νομισματος ευρω με λιρες... αφου πατησω το conversion options μετα επιλεγω το δευτερο option? Bill me in the currency listed on the seller's invoice? σας ρωταω για να ειμαι 100% σιγουρος... ευχαριστω Σωστά τα λες ! Καλημέρα, να ρωτήσω με χρεωστική Πειραιώς μπορώ να ανεβάσω χρήματα ; για να μην μπλέκω με το site.κράτα τίποτα παραπάνω προμήθεια ή υπάρχουν τίποτα αναγούλες; Αν εννοείς να κάνεις topup με τη χρεωστική, δεν γίνεται δυστυχώς με Ελληνικές κάρτες πάσης φύσεως... Τους ξέφυγε για λίγο καιρό η δυνατότητα αυτή αλλά κράτησε λίγο.... 1
theopan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αν εννοείς να κάνεις topup με τη χρεωστική, δεν γίνεται δυστυχώς με Ελληνικές κάρτες πάσης φύσεως... Τους ξέφυγε για λίγο καιρό η δυνατότητα αυτή αλλά κράτησε λίγο.... Στο σημερινό update του app, έδωσε δυνατότητα φόρτισης με android pay. Ίσως αυτό είναι η λύση στη φόρτιση με capital controls. Δεν το έψαξα καθόλου ούτε ξέρω πως δουλεύει απλά όσοι ασχολείστε δείτε το.
spartak1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι τo android pay δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα 1
asdfnikos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Στο σημερινό update του app, έδωσε δυνατότητα φόρτισης με android pay. Ίσως αυτό είναι η λύση στη φόρτιση με capital controls. Δεν το έψαξα καθόλου ούτε ξέρω πως δουλεύει απλά όσοι ασχολείστε δείτε το. Μονο για αμερικη και για UK αμα θυμάμαι καλα ειναι διαθέσιμο το android pay.
molot12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει στο top up δυνατότητα για πληρωμή μέσω android pay Tα κλασικά Bank Transfer ( έμβασμα) & Card (εξωτερικού εννοείται).
epir21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος κάποιος που ξέρει να μου πεί τι πρέπει να κάνω για να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στην Αμερική; Τι θα πρέπει να επιλέξω για να μην χρεωθώ τίποτα μετατροπές από την τράπεζα του ΑΤΜ; Ευχαριστώ
theopan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει στο top up δυνατότητα για πληρωμή μέσω android pay Tα κλασικά Bank Transfer ( έμβασμα) & Card (εξωτερικού εννοείται). Δεν τη βρήκα ούτε εγώ την επιλογή, αλλά στο "ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ" του Play αν κοιτάξεις θα δεις ότι γράφει για αυτό. Ίσως δεν εμφανίζεται σε εμάς στο Revolut app επειδή έχουμε δηλωμένη χώρα Ελλάδα και γιατί ακριβώς δεν λειτουργεί όπως λέτε. 1
zirobabis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Στο iphone ,στην εφαρμογή της Revolut , μου βγάζει top up επιλογή με apple pay.
Alphaleader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 γιατι περιμενετε να το δειτε ως κατι διαφορετικο απο κάρτα το Android Pay?
theopan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 γιατι περιμενετε να το δειτε ως κατι διαφορετικο απο κάρτα το Android Pay? Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν γνωρίζω αν λειτουργεί -τα παιδιά λένε ότι δεν λειτουργεί στην Ελλάδα- κατά συνέπεια δεν γνωρίζω τι θα έπρεπε να περιμένω να δω. Εσύ ζεις στην Ελλάδα και σου λειτουργεί ή στο εξωτερικό και το χρησιμοποιείς ήδη; Αν ναι, πως μοιάζει; Στο iphone ,στην εφαρμογή της Revolut , μου βγάζει top up επιλογή με apple pay. Δοκίμασες να φορτίσεις με αυτή τη μέθοδο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις