Sgmaster Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Aφου μπορείς να φορτίσεις την revolut με την leupay ! Πως ακριβώς? Εμενα δεν μου τη δεχεται την καρτα της leupay...
asdfnikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε ολους.Έχει δοκιμάσει κάνεις πρόσφατα κατάθεση με την skrill mastercard στην revolut?Ευχαριστω
Kapatsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε ολους.Έχει δοκιμάσει κάνεις πρόσφατα κατάθεση με την skrill mastercard στην revolut?Ευχαριστω ναι εγω πριν μια εβδομαδα, κανονικα εγινε με επιτυχια...φορτωσα πρωτα την skrill κ την εχω περασει στις top up στο revolut, κ εγινε κανονικα η φορτωση των χρηματων.
epir21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο, έχει αυξηθεί το μηνιαίο όριο που έχει κάθε τράπεζα για εμβάσματα στο εξωτερικό; Κάπου είχα δει ότι ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και γενικά είναι μεγάλο ποσό (δεν αναφέρομαι στο 1000 που έχουμε εμείς σαν όριο) Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει ειπωθεί.
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ναι εγω πριν μια εβδομαδα, κανονικα εγινε με επιτυχια...φορτωσα πρωτα την skrill κ την εχω περασει στις top up στο revolut, κ εγινε κανονικα η φορτωση των χρηματων. Με την παλιά κάρτα ή με την καινούρια skrill? Αυτη που ξεκινα με 5391?
Kapatsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Με την παλιά κάρτα ή με την καινούρια skrill? Αυτη που ξεκινα με 5391? με την καινουργια, κ ναι ξεκιναει με το 5391.
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο, έχει αυξηθεί το μηνιαίο όριο που έχει κάθε τράπεζα για εμβάσματα στο εξωτερικό; Κάπου είχα δει ότι ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και γενικά είναι μεγάλο ποσό (δεν αναφέρομαι στο 1000 που έχουμε εμείς σαν όριο) Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει ειπωθεί. Eχει αυξηθει από αρχες Αυγούστου (νομίζω). Ειναι μηνιαίο το όριο όχι εβδομαδιαίο, ανανεωνεται κάθε πρωτη του μήνα
damoglis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν τα εχουν κοψει. Πριν λιγο καιρο ειχα παψει να λαμβανω ειδοποιησεις αλλα δεν εδωσα σημασια μεχρι που γκρινιαξε η γυναικα μου επειδη... δεν επαιρνε ειδοποιησεις. Εκανα log out/sign in, εκανε το ιδιο στο δικο της κινητο και πλεον εχουμε κανονικα ειδοποιησεις. Ισως εχει να κανει με το always on της εφαρμογης σε συνδυασμο με τις αναβαθμισεις. Καπου φαινεται οτι μπουκωσε, αυτο σκεφτηκα εγω. Δοκιμαστε και πειτε μας αν δουλεψε σε εσας. Μόλις το έκανα και δούλεψε . Ευχαριστώ πολύ
theopan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πως ακριβώς? Εμενα δεν μου τη δεχεται την καρτα της leupay... Δοκίμασε να δηλώσεις απώλεια (στη Leupay) και να σου στείλουν νέα κάρτα μήπως και δουλέψει με τη νεά. Νομίζω με εσένα ήταν που το συζητούσαμε και σου είχα πει ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στις φορτίσεις της Revolut με τη Leupay (ενώ αντίθετα με εσένα δεν κατάφερα να φορτίσω με την εικονική Wallet-αναμενόμενα όμως εδώ). Καλησπέρα παιδιά, Επειδή δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο, έχει αυξηθεί το μηνιαίο όριο που έχει κάθε τράπεζα για εμβάσματα στο εξωτερικό; Μηνιαίο είναι το όριο και ναι έχει ανέβει από τον Αύγουστο και μετά. http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=55164303
Alphaleader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για οσους σημερα το πρωι πηγαν να κανουν συναλλαγη και φαγανε πορτα... να ξερετε εχουνε καποια τεχνικα θέματα και το φτιαχνουνε (οπως μου ειπαν τελος παντων)
vgiozo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα μου εμφάνισε στο Revolut άσχετη συναλλαγή - που είχε ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2016 - ως νέα αποτυχημένη απόπειρα αγοράς μέσω SportsDirect > Paypal > Revolut. Συνδέθηκα στον λογαριασμό μου SportsDirect και Paypal δεν είδα πουθενά νέα προσπάθεια πραγματοποίησης αγοράς/συναλλαγής...που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία μου κάποιος άλλος σε αυτές τις πλατφόρμες... ...απλώς η Revolut αποφάσισε να με ξαναχρεώσει για παλιά συναλλαγή κι ευτυχώς δεν έφτανε το υπόλοιπο μέσα κι απορρίφθηκε... Τι περίεργα πάλι αυτά; Έστειλα μήνυμα στην Υποστήριξη, δεν έχουν απαντήσει ακόμη...
dj_michel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια θελω να ροτησω μετα την χαλαρωση των capital controls μπορουμε να κανουμε αγορες μεσω paypal με Debit card της Eurobank όπως παλια? για να γλυτόσουμε και το 1 ευρώ προμηθεια. ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια θελω να ροτησω μετα την χαλαρωση των capital controls μπορουμε να κανουμε αγορες μεσω paypal με Debit card της Eurobank όπως παλια? για να γλυτόσουμε και το 1 ευρώ προμηθεια. ευχαριστώ H eurobank, απ'ότι ξέρω, χρεώνει 2,5ευρώ προμήθεια για συναλλαγές σε τρίτο νόμισμα. Ζημιωμένος θα βγείς.
asdfnikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια θελω να ροτησω μετα την χαλαρωση των capital controls μπορουμε να κανουμε αγορες μεσω paypal με Debit card της Eurobank όπως παλια? για να γλυτόσουμε και το 1 ευρώ προμηθεια. ευχαριστώ Επίσης είσαι σε λάθος θέμα...
valkyrion84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση Έχω λεφτά στον λογαριασμό PayPal. Αν συνδέσω λογαριασμό PayPal με Revolut μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από PayPal στην Revolut και μόλις μεταφερθούν να τα σηκώσω από ATM? Ρωτάω γιατί από PayPal σε λογαριασμό τράπεζας που τα στέλνω μου κρατάει 5 ευρώ προμήθεια κάθε φορά και επειδή κάθε δυο βδομάδες γίνεται αυτό χάνω 10 ευρώ το μήνα από έξοδα συναλλαγής Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις