letom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μια ερωτηση και απο μενα ζητωντας εκ των προτερων συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει (τουλαχιστον στον οδηγο στην αρχη του νηματος δεν ειδα σχετικη αναφορα). Εαν στειλεις π.χ. 100€ στην Revolut, στο λογαριασμο σου θα εμφανιστουν 100€ ή/και το αντίστοιχο ποσο σε λίρες (GBP) και δολλάρια? Ή για να εμφανιστουν σε λιρες και δολλαρια πρεπει να κανεις το exchange μεσω της εφαρμογης όπως αναφερεται παραπανω? Αντίστοιχα αν στειλω στην Revolut 100GBP θα εμφανιστουν 100GBP ή/και το αντιστοιχο ποσο σε € και δολλάρια? Με λίγα λόγια σε όποιο νόμισμα από τα 3 στείλεις το έμβασμα, στο ίδιο νόμισμα θα πιστωθεί και στην Revolut? Ελπίζω να έγινε κατανοητή η απορία μου! Ό,τι νόμισμα στείλεις με αυτό θα πιστωθεί ο λογαριασμός ΟΜΩΣ αν έχεις λογαριασμό σε ευρώ δεν συμφέρει να στείλεις λίρες ή δολάρια γιατί θα χάσεις από την προμήθεια μετατροπής της τράπεζάς σου. Εφόσον έχεις ευρώ συμφέρει να στείλεις ευρώ και μετά αν θες μετατροπές κάντες μέσα από τη revolut για να μην χρεωθείς τίποτα για τη μετατροπή. δυστυχως δεν πετυχε η αγορα με την αλλαγη σε $ και εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα στο τελος Επικοινώνησε με τη revolut και ρώτα τους να δουμε τι θα σου πουν. Εϊναι παράξενο αυτό που λες γιατί το μήνυμα λέει ότι δεν έχεις επαρκές ποσό στο λογαριασμό σου. Εχω κατεβασει την εφαρμογη στο κινητο την ανοιγω να κανω εγραφη και μου χει επιλογη μονο sign in το login 'δεν υπαρχει.τι κανω? Κάνεις sign in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τι άλλο να κανω πια ρε παιδια; Να παρω απο το χερακι τον καθενα και να του δειχνω βημα-βημα παρεουλα τι να κανει; Λεπτομερεστατος ειναι. Και οτι screenshots μου ελειπαν, τα συμπληρωσαν τα άλλα μελη. Αυτα που βλεπω να ρωτανε (γιατι με χρεωσε 1€ παραπανω, πως τη συνδεω κλπ) εχει να κανει με το paypal. Αποριες τετοιου ειδους πρεπει να ρωτουνται αλλου και οχι σε αυτο το θεμα. Ναι βρε Μαίρυ, έχεις κάνει άψογη δουλειά για την κοινότητα, το έχω ξαναγράψει και το γράφουν και άλλοι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, ας το συζητήσετε με τους μοντερέητορ του σεκτσιον, οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται σαν τρελές. Προφανώς υπάρχει ζήτηση για την κάρτα και γράφονται άτομα στο φόρουμ μόνο και μόνο για αυτό το θέμα, δεν διαβάζουν και τις 52 σελίδες (για κάποιους λογικό, εγώ θα τις διάβαζα) και μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο καθώς οι σελίδες αυξάνονται με αριθμητική πρόοδο. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορεί να εμπλουτιστεί περαιτέρω ο οδηγός, να βοηθήσουμε όλοι (όπως κάνουμε δηλαδή κάποιοι στο βαθμό που έχουμε χρόνο) να απαντάμε τις απορίες των «πρωτάρηδων». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι βρε Μαίρυ, έχεις κάνει άψογη δουλειά για την κοινότητα, το έχω ξαναγράψει και το γράφουν και άλλοι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, ας το συζητήσετε με τους μοντερέητορ του σεκτσιον, οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται σαν τρελές. Προφανώς υπάρχει ζήτηση για την κάρτα και γράφονται άτομα στο φόρουμ μόνο και μόνο για αυτό το θέμα, δεν διαβάζουν και τις 52 σελίδες (για κάποιους λογικό, εγώ θα τις διάβαζα) και μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο καθώς οι σελίδες αυξάνονται με αριθμητική πρόοδο. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορεί να εμπλουτιστεί περαιτέρω ο οδηγός, να βοηθήσουμε όλοι (όπως κάνουμε δηλαδή κάποιοι στο βαθμό που έχουμε χρόνο) να απαντάμε τις απορίες των «πρωτάρηδων». Ποσες φορες μπορεις να απαντησεις την ιδια ερωτηση επειδη καποιοι δεν μπαινουν στον κοπο να διαβασουν το θεμα??Εχω δει να γινεται ερωτηση της οποιας η απαντηση ειναι μια σελιδα πισω!! Σιγουρα οι 50+ σελιδες ειναι πολλες αλλα αυτο που μπορουν οι admins να κανουν ειναι να σβησουν τα ασχετα ποστ στο θεμα και ο αριθμος σελιδων θα μειωθει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το βασικό πρόβλημα, σε όλα τα πολυσέλιδα νήματα, είναι ότι αυτός που έχει μια ερώτηση δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαβάσει, όχι όλο το νήμα αλλά ούτε τις προηγούμενες 2-3 σελίδες, στις οποίες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρει απάντηση. Το πιο λυπηρό, σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι κανείς από τους ερωτώντες δεν αξιοποιεί τις δυνατότητες αναζήτησης που έχει αυτό το forum, στις οποίες περιλαμβάνεται και το εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο της αναζήτησης μέσα στο ίδιο το νήμα που σε ενδιαφέρει. Έτσι, μπορείς με 1-2 κατάλληλες λέξεις-κλειδιά να βρεις αυτό που ζητάς, σε κλάσματα του δευτερολέπτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 οντος ειναι κουραστικο εδω και τουλαχιστον 7 σελιδες τα ιδια και ιδια αναφεροντε που ειναι οι απαντησεις στις πρωτες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μου απάντησαν τελικά από Aliexpress για το πρόβλημα απόρριψης της πληρωμής. Τι κάνουμε τώρα??? Έχει συμβεί σε άλλον? Hi Antonios, Thanks for your email. After reviewing the documents you provided, we were unfortunately unable to validate your card details. As a result, AliExpress is unable to process any orders made using this card/ Alipay account. We advise you to choose another payment method. Thank you for your understanding and cooperation. We apologize for any inconvenience caused. If you have any further questions, please visit our Help Center Respectfully, AliExpress Risk Control Team ----------------Original Mail---------------- From: To: [email protected] Time: 2015-11-27 04:06:08 Subject: Re:Verification for Your Order on AliExpress Order ID: **************** Trying to pay with Alipay card (Revolut Mastercard) *9270 I get an error: For security reasons this process can not be continued. ISC_RS_5100102051 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ως εξής: Δημιούργησα μία νέα κάρτα στο Revolut app κάνοντας block και στη συνέχεια unblock με έκδοση νέας κάρτας. Έτσι μου έβγαλε νέα κάρτα και νέο CVV, διατηρώντας όμως το ποσό που είχα στην παλιά κάρτα. Μετά έφτιαξα νέο account στο Aliexpress και ψώνισα κανονικά με τη νέα Revolut κάρτα, χωρίς όμως να τη συνδέσω στο Alipay. Αυτή τη στιγμή η παραγγελία είναι σε Status:Payment being verified (ελπίζω να μην απορριφθεί!) Επίσης σύνδεσα τη Revolut με το paypal και έκανα μια χαρά αγορές στο ebay. Όρισα και στο paypal να κάνει τη μετατροπή ισοτιμίας η κάρτα και όλα καλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soleman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν το γράφω για να προστατέψω τους επόμενους... Πήγα σε ΑΤΜ Πειραιως και ζήτησα ανάληψη 250 ευρω και η Revolut με χρέωσε 269 ευρω . Έχασα 19 ευρω κερατιατικα. Ποτέ ξανά ανάληψη από ΑΤΜ Κάτι έκανες διαφορετικό από ότι κάναμε εμείς που δεν μας χρέωσε. π.χ 1)ισως το ποσό να ήταν μεγάλο και να χρεώνει από ένα ποσό και πάνω. 2) ίσως πήγες σε κάποια τράπεζα που χρεώνει προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος. Δεν μας είπες σε τι νόμισμα είχες τα χρηματά σου την στιγμή της ανάληψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι....θελω να μεταφερω λεφτα στη Revolut καρτα μου. Μεσα απο το ebanking της Αλφα. Οταν φτανω στο σημειο να ολοκληρωσω τη συναλλαγη μου λεει Δέσμευση ποσού μεταφοράς: ΝΑΙ η ΟΧΙ. Τι να πατησω; Μου λεει κατι για τοκους κτλ που δεν τα καταλαβαινω αυτα! Με ρωταει επι της ουσιας αν θελω να εκτελεστει αμεσα η συναλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου εμφανίζει το πεδίο SEPA μόλις πάω να κάνω αποστολή εμβάσματος.. Ακολούθησα κανονικά τις Οδηγίες εμβάσματος από το ebanking της Πειραιώς του 2ου ποστ και συμπλήρωσα όλα τα πεδία με τη σειρά (από πάνω προς τα κάτω), αλλά το πεδίο SEPA δεν μου το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου εμφανίζει το πεδίο SEPA μόλις πάω να κάνω αποστολή εμβάσματος.. Ακολούθησα κανονικά τις Οδηγίες εμβάσματος από το ebanking της Πειραιώς του 2ου ποστ και συμπλήρωσα όλα τα πεδία με τη σειρά (από πάνω προς τα κάτω), αλλά το πεδίο SEPA δεν μου το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει; Η ώρα που δίνεις την εντολή; Κάτι τέτοιο έχει γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν πας εκτός ωραρίου που είναι ανοιχτές οι τράπεζες, δεν εμφανίζεται. Κάνε μια έρευνα στο νήμα με τον όρο SEPA να δεις τι θα βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaroo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους.Ισως φανει χαζο αλλα σε πειραιως winbank φορμα προσεξα οτι σε αντιθεση με τις φορμες των αλλων τραπεζων δεν εμφανιζει πεδιο που βαζεις την διευθυνση της τραπεζας που στελνεις τα λεφτα για να φορτισεις την καρτα.Στο τελος ομως πριν επικυρωσεις την ολη διαδικασια σου δειχνει ξανα ολα τα στοιχεια που εχεις βαλει μπας κ εκανες καπου λαθος.Εκει λοιπον αντι για 1 canada square μου δειχνει σαν διευθυνση της τραπεζας το 1 churchill place.Το εχει προσεξει κανεις αυτο?Εστειλα email sto support κ περιμενω απαντηση.Μην στειλω λεφτα κ δεν πανε πουθενα αδικα.Η δεν παιζει ρολο αυτο?Να συνεχισω στην αποστολη χρηματων ι να περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ως εξής: Δημιούργησα μία νέα κάρτα στο Revolut app κάνοντας block και στη συνέχεια unblock με έκδοση νέας κάρτας. Έτσι μου έβγαλε νέα κάρτα και νέο CVV, διατηρώντας όμως το ποσό που είχα στην παλιά κάρτα. Μετά έφτιαξα νέο account στο Aliexpress και ψώνισα κανονικά με τη νέα Revolut κάρτα, χωρίς όμως να τη συνδέσω στο Alipay. Αυτή τη στιγμή η παραγγελία είναι σε Status:Payment being verified (ελπίζω να μην απορριφθεί!) Επίσης σύνδεσα τη Revolut με το paypal και έκανα μια χαρά αγορές στο ebay. Όρισα και στο paypal να κάνει τη μετατροπή ισοτιμίας η κάρτα και όλα καλά! ευχαριστω ! επιτελους! συνδεθηκε με Paypal. εγινε και αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ΓΙΑ ΤΟ SEPA http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης/?p=54441536 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι....θελω να μεταφερω λεφτα στη Revolut καρτα μου. Μεσα απο το ebanking της Αλφα. Οταν φτανω στο σημειο να ολοκληρωσω τη συναλλαγη μου λεει Δέσμευση ποσού μεταφοράς: ΝΑΙ η ΟΧΙ. Τι να πατησω; Μου λεει κατι για τοκους κτλ που δεν τα καταλαβαινω αυτα! Με ρωταει επι της ουσιας αν θελω να εκτελεστει αμεσα η συναλλαγη; Όχι, σε ρωτάει αν θέλεις να δεσμευτεί το ποσό στο λογαριασμό σου για τη συγκεκριμένη πράξη. Εάν έχεις παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σου, από το συγκεκριμένο ποσό, δεν χρειάζεται να πατήσεις ΝΑΙ, πατάς ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σημερα παρελαβα και εγω την καρτουλα....πολυ ωραια ειναι, με ωραια συσκευασια. Ποιο γρηγορα ηρθε η καρτα απο το Revolut παρα απο την πειραιως που την ειχα χασει και μετα απο 3 βδομαδες ηρθε κι αυτη σημερα...!! Όχι, σε ρωτάει αν θέλεις να δεσμευτεί το ποσό στο λογαριασμό σου για τη συγκεκριμένη πράξη. Εάν έχεις παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σου, από το συγκεκριμένο ποσό, δεν χρειάζεται να πατήσεις ΝΑΙ, πατάς ΟΧΙ. Ωραια ευχαριστω...για την ενημερωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις