dexterios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Επίσης υπάρχει και το forum της ίδιας της revolut αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι εξειδικευμένο ή να αναφέρετε bugs Απαντάνε και απλοί χρήστες αλλά και υπάλληλοι της revolut έχοντας την ειδική σήμανση Team Revolut http://community.revolut.com/ 1
parker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς δεν διάβασες ούτε λέξη... Ο σκοπός του θέματος δεν είναι να δίνουμε ξανά και ξανά "feedback" σε όποιον βλέπει φως, μπαίνει και ρωτάει στοιχειώδη πράγματα για τη λειτουργία που εκτός του ότι είναι απαντημένα στο faq της εφαρμογής, είναι απαντημένα και στα 3 πρώτα ποστ, αλλά να λύνοουμε πλέον ειδικά προβλήματα που προκύπτουν. Προφανώς εσύ δεν διάβασες που γράφω ότι έχω διαβάσει τα faq. Με λες ψεύτη κοινώς. Για να ρωτάω λοιπόν σημαίνει ότι δεν ικανοποιήθηκα από αυτά που διάβασα για κάτι που συνέβει σε φίλο μου. Η Πειραιώς του κράτησε τον Αύγουστο προμήθεια σε ανάληψη μετρητών. Οπότε ρωτάω αν άλλαξε κάτι. Και αν δεν με πιστεύεις ΠΑΛΙ να σου στείλω screenshot σε p.m. Και προφανώς για να έχω revolut έχω διαβάσει σίγουρα τα 3 πρώτα post
Andyk0555 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Για την ιστορία έκανα έμβασμα απο την eurobank την Δευτέρα το πρωί και φάνηκε στην revolut Τρίτη απόγευμα, χθες. Την άλλη εβδομάδα ταξιδεύω Ρουμανία που δεν έχει ευρώ και σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω και για αναλήψεις από ATM στο τοπικό νόμισμα και στις επιχειρήσεις εκεί, ξενοδοχείο,uber,εστιατόρια κτλ. Θα επανέλθω με feedback.
vgiozo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Παρατηρεί κανένας σας καθυστερήσεις στη φόρτωση του περιβάλλοντος στο κινητό αυτές τις 1-2 μέρες; Ξαφνικά ζορίζεται πολύ μέχρι που αποτυγχάνει να φορτώσει η εφαρμογή ή δεν φορτώνει τελείως, πχ όταν πηγαίνω στην κάρτα μου δεν μου εμφανίζει τα στοιχεία της...ή πάω στην ασφάλεια της κάρτας, αλλάζω μια ρύθμιση αλλά δεν μεταδίδεται κι έτσι μόλις ξαναπατήσω στην Ασφάλεια, είναι το ίδιο με πριν.
Andyk0555 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σε μένα μια χαρά φορτώνει ταχύτατα, σε ios.
asdfnikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Παρατηρεί κανένας σας καθυστερήσεις στη φόρτωση του περιβάλλοντος στο κινητό αυτές τις 1-2 μέρες; Ξαφνικά ζορίζεται πολύ μέχρι που αποτυγχάνει να φορτώσει η εφαρμογή ή δεν φορτώνει τελείως, πχ όταν πηγαίνω στην κάρτα μου δεν μου εμφανίζει τα στοιχεία της...ή πάω στην ασφάλεια της κάρτας, αλλάζω μια ρύθμιση αλλά δεν μεταδίδεται κι έτσι μόλις ξαναπατήσω στην Ασφάλεια, είναι το ίδιο με πριν. Ποια έκδοση έχεις; Έχω την 3.0.55 (beta) και δουλεύει μια χαρα.
vgiozo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Την 3.0.55 έχω κι εγώ (δεν νομίζω να ειναι μπέτα, από G.Play κατέβηκε η ενημέρωση)...τώρα βλέπω αποκαταστάθηκε.
xristosk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα παιδιά θέλω να μάθω αν σε περιπτώσει που πάει κάτι στραβά γίνεται refund στην revolut χωρίς αυτή να είναι συνδεδεμένη στο paypal?
dexterios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα παιδιά θέλω να μάθω αν σε περιπτώσει που πάει κάτι στραβά γίνεται refund στην revolut χωρίς αυτή να είναι συνδεδεμένη στο paypal? Αν εννοείς να έχεις πληρώσει με revolut και ο έμπορος να ακυρώσει την συναλλαγή , ναι έρχονται κανονικά τα χρήματα πίσω στην revolut 1
xristosk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αυτό εννοώ, έκανα κατά λάθος μια παραγγελία στο aliexpress και την ακύρωσα στην κάρτα δεν μου έχουν γυρίσει ακόμα τα χρήματα αν και στο aliexpess γράφουν ότι μου έχουν κάνει refund η πληρωμή είναι pending στην κάρτα δλδ δεν έχει ολοκληρωθεί έχουν περάσει περίπου δέκα μέρες
asdfnikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αυτό εννοώ, έκανα κατά λάθος μια παραγγελία στο aliexpress και την ακύρωσα στην κάρτα δεν μου έχουν γυρίσει ακόμα τα χρήματα αν και στο aliexpess γράφουν ότι μου έχουν κάνει refund η πληρωμή είναι pending στην κάρτα δλδ δεν έχει ολοκληρωθεί έχουν περάσει περίπου δέκα μέρες Οταν γράψει στο aliexpress complete το refund τότε μετά από 1-2 μέρες θα πιστωθούν και στην κάρτα.
xristosk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 μου γράφει ότι θα φανεί σε 3 με 15 εργάσιμες
theopan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 μου γράφει ότι θα φανεί σε 3 με 15 εργάσιμες Τόσο όσο σου γράφει. Μπορεί και παραπάνω. 2
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Και παραπάνω να περιμένεις. Συνήθως τα refund πίσω στην κάρτα κανουν 15-20 μέρες περιπου
clubmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και ειναι αδυνατο να ελεγξω τοσες σελιδες. Μπορει να μην εχει χρεωσεις μετατροπης νομισματος αλλα οι ισοτιμιες τους δεν ειναι και οι καλυτερες. Πχ απο ενα ανταλλακτηριο συναλλαγματος στην Ταιλανδγ αλλαζεις 1€ με 38,6 Ταιλανδεζικα Μπατ. Η Revolut εχει ισοτιμια 38,38. Στην ουσια παιρνει την προμηθεια αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις