Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει και το ημερησιο οριο της Εθνικης ομως για την συγκεκριμενη καρτα σου

Λέω για το όριο που βάζει η Revolut. Με δεδομένο ότι της ΕΤΕ το ρυθμίζει και το ανεβάζει όσο πάει (και πάει και αρκετά παραπάνω αν το αιτηθεί από όσο αφήνει μέσω ibank).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια, ξερει κανεις αν το προβλημα με τη διπλη χρεωση των χρεωστικων της Εθνικης στο top up παραμενει?

Δεν υπήρξε κάποιο -διαπιστωμένα- γενικό πρόβλημα. Κάποιοι ανέφεραν ότι το αντιμετώπισαν. Εγώ ας πούμε δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ. Και τώρα που μου πέρασε από το μυαλό τι λειτουργικό έχουν τα κινητά όσων είχατε διπλοχρέωση; 

Τσεκαρε αν εχεις μπλοκαρισμενη την καρτα,Αν πατας το PIN της ΚΑΡΤΑΣ και οχι το pin που βαζεις για να μπεις στην εφαρμογη και δες εδω αναλυτικά τα βήματα http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-96?do=findComment&comment=54531828

τελικά ήταν κόλλημα του atm γιατί και άλλοι με κάρτες Πειραιώς δεν μπορούσα να βγάλουν χρήματα από το συγκεκριμένο atm 

Ωραία αφού μου λύσατε την απορια να κάνω ακόμα μια ερώτηση,σκοπεύω να αγοράσω ένα λάπτοπ απο το αγγλικό amazon, με συμφέρει να μεταφέρω χρήματα στην revolut και να κάνω εκεί την μετατροπή σε λίρες ώστε η πληρωμή στο αμαζον να γίνει απευθείας με λίρες ή είναι καλύτερο να πληρώσω κατευθείαν μέσω κάρτας της Εθνικής και να κάνει την μετατροπή νομισματος η τραπεζα; 

Ωραία αφού μου λύσατε την απορια να κάνω ακόμα μια ερώτηση,σκοπεύω να αγοράσω ένα λάπτοπ απο το αγγλικό amazon, με συμφέρει να μεταφέρω χρήματα στην revolut και να κάνω εκεί την μετατροπή σε λίρες ώστε η πληρωμή στο αμαζον να γίνει απευθείας με λίρες ή είναι καλύτερο να πληρώσω κατευθείαν μέσω κάρτας της Εθνικής και να κάνει την μετατροπή νομισματος η τραπεζα; 

Εννοείται οτι θα αγορασεις με ρεβολουτ και δεν χρειάζεται να κανεις καμια μετατροπή θα γινουν ολα μονα τους

Δες τις ισοτιμιες των τραπεζων, βαλε και το 1€ που ζητα το εμβασμα και αποφασισε

Δες τις ισοτιμιες των τραπεζων, βαλε και το 1€ που ζητα το εμβασμα και αποφασισε

Από ότι είδα είδα η revolut δίνει καλύτερες ισοτιμίες γύρω στο 5%.

Για τις αγορές σε συνάλλαγμα με κάρτες, οι τράπεζες χρησιμοποιούν τις ισοτιμίες των οργανισμών (Visa/MasterCard) που τις εκδίδουν. Επίσης, οι περισσότερες, πλην ΕΤΕ, χρεώνουν και προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα.

@rosgr100

Συμφέρει η αγορά με revolut και όχι με ελληνικές κάρτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...