yyyy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τηλεφωνησε στν Εξυπ. πελατων της Eurobank και ζητησε να στον πουν (τον τετραψηφιο), απο τις κινησεις της καρτας σου Δε θα φαινόταν στο ebanking της Eurobank ο κωδικός αυτός; Δε χάνω τίποτα βέβαια, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δε θα φαινόταν στο ebanking της Eurobank ο κωδικός αυτός; Δε χάνω τίποτα βέβαια, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Εχει γραφτει κι αλλες φορες. Τηλεφωνησε και αν σου πουν οτι δεν φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου σου, να επιμεινεις να κοιταξουν στις κινησεις της καρτας σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει γραφτει κι αλλες φορες. Τηλεφωνησε και αν σου πουν οτι δεν φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου σου, να επιμεινεις να κοιταξουν στις κινησεις της καρτας σου Είχες δίκιο. Μου έδωσαν τον κωδικό κανονικά! Ευχαριστώ! Τώρα δε δουλεύει στην εφαρμογή η αυτόματη αναγνώριση της κάρτας μέσω της φωτογραφικής μηχανής!!!!!!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Είχες δίκιο. Μου έδωσαν τον κωδικό κανονικά! Ευχαριστώ! Τώρα δε δουλεύει στην εφαρμογή η αυτόματη αναγνώριση της κάρτας μέσω της φωτογραφικής μηχανής!!!!!!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!! Πολλές φόρες δεν σκαναρει την κάρτα....Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις με το support. Δοκιμασα μετα απο 3 μηνες να αγορασω απο εξωτερικο με revolut μεσω πειραιως και απο την τεταρτη που τα εστειλα επιτυχως με εμβασμα, δεν εχουν εμφανιστει ακομα καθως λεει οτι το ποσο ειναι διαθεσιμο στην πειραιως! Δεν ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω με revolut και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπηκαν ακομα στην καρτα. Να παρω τηλ στην πειραιως για αυτο το θεμα? Και τι να τους πω? Μηπως καταλαβαν τι γινεται και απαγορεψαν να στελνω με εμβασμα στην revolut? Κάτι έχεις λάθος στο έμβασμα αφού είναι ακόμα τα χρήματα στην τράπεζα. Δοκίμασε να το ξαναστειλεις. Οταν φύγουν τα χρήματα τοτε θα εχει φυγει και το εμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgr1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά σήμερα με χρέωσε στις κίνησης τις χρεωστικής μου τις εθνικής αλλα 30 euro... μέχρι στιγμής έχασα 60euro... που είναι τα λεφτά μου? μιλάω με το support δεν ξέρουνε... μιλάω με την εθνική τράπεζα δεν βλέπουνε καμια κίνηση ενώ έχω χρεωθεί διπλα... τι θα κάνω? θέλω τα λεφτά μου πίσω... δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά σήμερα με χρέωσε στις κίνησης τις χρεωστικής μου τις εθνικής αλλα 30 euro... μέχρι στιγμής έχασα 60euro... που είναι τα λεφτά μου? μιλάω με το support δεν ξέρουνε... μιλάω με την εθνική τράπεζα δεν βλέπουνε καμια κίνηση ενώ έχω χρεωθεί διπλα... τι θα κάνω? θέλω τα λεφτά μου πίσω... δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Ειναι συστηματικό λάθος όπως έχω καταλάβει από τα άτομα που την πάτησαν.1-2 μέρες θα έχουν επιστραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι έχεις λάθος στο έμβασμα αφού είναι ακόμα τα χρήματα στην τράπεζα. Δοκίμασε να το ξαναστειλεις. Οταν φύγουν τα χρήματα τοτε θα εχει φυγει και το εμβασμα. Μολις μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως δεν εφταναν τα λεφτα,,,οτι να ναι?! 55 ευρω εστειλα να στειλω παραπανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως δεν εφταναν τα λεφτα,,,οτι να ναι?! 55 ευρω εστειλα να στειλω παραπανω τωρα? Στο ποσο που θα στείλεις πρεπει να τα εχεις διαθέσιμα +1 ευρω για τα εξοδα του εμβασματος.Π.χ. αν εχεις 60 ευρω στον λογαριασμο σου πρεπει να επιλεξεις να στειλεις 59 και θα σε χρεωσει 60. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ποσο που θα στείλεις πρεπει να τα εχεις διαθέσιμα +1 ευρω για τα εξοδα του εμβασματος.Π.χ. αν εχεις 60 ευρω στον λογαριασμο σου πρεπει να επιλεξεις να στειλεις 59 και θα σε χρεωσει 60. πωω ναι το ειχα ξεχασει οτι τα παιρνει απο την πειραιως,,,νομιζα απο την καρτα αυτοματα! οκ thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στειλε τους στο support screenshot απο το refund και θα στα πιστωσουν. Στο [email protected] θα στείλω screenshot από το refund στο paypal ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yyyy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλές φόρες δεν σκαναρει την κάρτα....Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις με το support. Το έκανα. Μου ζήτησαν να στείλω statement της κάρτας. Για να δούμε τώρα, θα ξεμπερδέψω γρήγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 1€ σου χρεώνει (και το επιστρέφει άμεσα στις περισσότερες περιπτώσεις) ως επιβεβαιώση της συνδεόμενης κάρτας. Δεν νομίζω ότι σου χρέωσε προμήθεια εφόσον η κάρτα σου ήταν χρεωστική. Τσέκαρέ το και θα δεις ότι μάλλον έγινε αντιλογισμός. Όταν δήλωσα τη κάρτα τράβηξε και επέστρεψε 1€ αμέσως. Έκανα και το verification και τη βλέπει σαν credit card και όχι debit card. Δες και φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το έκανα. Μου ζήτησαν να στείλω statement της κάρτας. Για να δούμε τώρα, θα ξεμπερδέψω γρήγορα; γιατι να μιλησετε με το support αμα δε σκαναρει την κάρτα η φωτογραφικη μηχανη? Περάστε την χειροκινητα... Καταλαβα κατι λαθος? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos200 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι να μιλησετε με το support αμα δε σκαναρει την κάρτα η φωτογραφικη μηχανη? Περάστε την χειροκινητα... Καταλαβα κατι λαθος? Αφού γίνει το top up με κάρτα, η εφαρμογή ζητά τον τετραψήφιο κωδικό που φαινεται στις κινήσεις της κάρτας για επιβεβαίωση, καθώς επίσης και να αναγνωρίσει την κάρτα μέσω της κάμερας του κινητού. Αφορά την διαδικασία δηλαδή μετά την ανανέωση του υπολοίπου ώστε να γίνει η επιβεβαίωση της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας.Και σε αυτή την φάση της επιβεβαίωσης πολλές φορες δημιουργούνται προβλήματα γιατί δεν αναγνωρίζει από την κάμερα την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού γίνει το top up με κάρτα, η εφαρμογή ζητά τον τετραψήφιο κωδικό που φαινεται στις κινήσεις της κάρτας για επιβεβαίωση, καθώς επίσης και να αναγνωρίσει την κάρτα μέσω της κάμερας του κινητού. Αφορά την διαδικασία δηλαδή μετά την ανανέωση του υπολοίπου ώστε να γίνει η επιβεβαίωση της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας. Και σε αυτή την φάση της επιβεβαίωσης πολλές φορες δημιουργούνται προβλήματα γιατί δεν αναγνωρίζει από την κάμερα την κάρτα. χμμμμ οκ.... παντως προηγουμενη βδομαδα που το εκανα, δε μου ζητησε τιποτε απο ολα αυτα! Απλα την περασα στο χερι, εβαλα τον τριψηφιο που εχει στο πισω μερος της κάρτας και τελος, εγινε το top up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις