alfeios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντα έτσι το κάνω...Αυτο ειναι το σωστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran7777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο ειναι το σωστο Εντάξει με καλυψατε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορω να βαλω χρηματα με χρεωστικη mastercard της Πειραιως.εβαλα χειροκινητα τον αριθμο της καρτας και δεν μου την περασε.Εχει κανεις αλλος το ιδθο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις έστειλα μαιλ για διαγραφή και κλείσιμο του λογαριασμού μου Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να στον διαγράψουν κτλπ και μετά απλά κόβω και πετάω την κάρτα και τέλος έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις έστειλα μαιλ για διαγραφή και κλείσιμο του λογαριασμού μου Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να στον διαγράψουν κτλπ και μετά απλά κόβω και πετάω την κάρτα και τέλος έτσι; συνεβει κατι που θα επρεπε να μαθουμε ή απλα χρησιμοποιεις καποια αλλη υπηρεσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, έστειλα για πρώτη φορά χρήματα,η μεταφορά φαίνεται στην Πειραιώς με όλα τα στοιχεία.δεν φαίνονται στο απλιεισο της revolut.τα χρήματα τα έστειλα Δευτέρα ξημερώματα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή έκανα κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, έστειλα για πρώτη φορά χρήματα,η μεταφορά φαίνεται στην Πειραιώς με όλα τα στοιχεία.δεν φαίνονται στο απλιεισο της revolut.τα χρήματα τα έστειλα Δευτέρα ξημερώματα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή έκανα κάτι λάθος; Αν εννοείς ότι τα έστειλες πριν λίγες ώρες και τα έστειλες μέσω εμβάσματος τότε δεν θα τα δεις σήμερα στο απλικέισο της revolut. Στην καλύτερη αύριο. Χονδρικά υπολόγιζε Πέμπτη ή Παρασκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 συνεβει κατι που θα επρεπε να μαθουμε ή απλα χρησιμοποιεις καποια αλλη υπηρεσια? Ε επειδή πλέον περνάνε οι ελληνικές καρτες εκεί που θέλω για ηλεκτρονικες αγορές και δεύτερων έχω και την leupay που με βολεψε περισσότερο. Έτσι αφού μ είναι περιττή λέω να την διαγραψω και να την πετάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ε επειδή πλέον περνάνε οι ελληνικές καρτες εκεί που θέλω για ηλεκτρονικες αγορές και δεύτερων έχω και την leupay που με βολεψε περισσότερο. Έτσι αφού μ είναι περιττή λέω να την διαγραψω και να την πετάξω Δεν βλεπω τον λογο για διαγραφη. Εγω απλα την αφησα χωρις χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι μ είναι περιττό δεν το θέλω στο πορτοφόλι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι μ είναι περιττό δεν το θέλω στο πορτοφόλι μου Οτι πεις ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ποτέ χρειαστω κάρτα εξωτερικου ούτως ή άλλως έχω στην άκρη την leupay Μην το παρακανουμε κιόλας.. Τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εσας που αναφερεστε στη διπλοχρεωση της εθνικης, μετα την εκκαθαριση βλεπατε ακομη δεσμευμενα τα χρηματα π ειχατε στειλει στη revolut? Εστειλα 20 ευρω. Χρεωνεται αυτοματα και παραμενει δεσμευμενο. Σημερα γινεται η εκκαθαριση κ εμφανιζεται και η κινηση στο λογαριασμο. Το ποσο ομως παραμενει ακομα δεσμευμενο με αποτελεσμα να φαινεται στο υπολοιπο αλλα 20 ευρω μειων. Πηρα τηλεφωνο κ βλεπουν 1 χρεωση. Μου ειπαν οτι ισως ειναι προβλημα "συστημικο" (του συστηματος) και να του δωσω χρονο. Περιμενω λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, έστειλα για πρώτη φορά χρήματα,η μεταφορά φαίνεται στην Πειραιώς με όλα τα στοιχεία.δεν φαίνονται στο απλιεισο της revolut.τα χρήματα τα έστειλα Δευτέρα ξημερώματα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή έκανα κάτι λάθος; Σήμερα το βράδυ 21:00-23:00 θα τα έχεις στην revolut (Αν τα εστειλες σωστά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgr1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδιά καλησπέρα σας.. από την κάρτα της εθνικής με χρέωση η revolut 30 ευρώ σήμερα και τα λευτα δεν υπάρχουνε πουθενά... λογικά έγινε διπλή χρέωση, χτες μετέφερα 30ευρώ.. για να κανω μια αγορά μέσω paypal τώρα τη θα κάνω ? πως θα πάρω τα λευτα μου πίσω? σας παρακαλώ βοηθήστε με... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από akisgr1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις