Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλάχιστον του εξηγήθηκαν σωστά από την ΕΤΕ...εμένα δεν με άφηνε καν να μιλήσω ο άλλος στο τηλέφωνο υποστήριξης, δεν δεχόταν ότι τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί δύο φορές από το Διαθέσιμο Υπόλοιπο.

Δεν βλέπω κάποια επιστροφή στον λογαριασμό μου ακόμη.

Γενικά δεν μας τα λέει καλά η ΕΤΕ, στα μηχανογραφικά/διαδικαστικά σαν τη Forthnet γίνεται...

Περίμενα και 99€ από επιστροφή συνδρομής γυμναστηρίου που ακύρωσα κι έχει καθυστερήσει μια βδομάδα...

...ξαφνικά σήμερα εμφανίστηκε το ποσό στη κίνηση της κάρτας για τη Τετάρτη μεσημέρι, ενώ τη Τετάρτη το βράδυ δεν ήταν εγγεγραμμένη.

...κι αντί να εγγράφεται ως πίστωση, είναι με κόκκινο χρώμα ως χρέωση και ακόμη τα χρήματα δεν έχουν εμφανιστεί.

viva_ete.jpg

..ό,τι νά'ναι...

Το θετικό είναι ότι ακούγεται ως τυπικό λογιστικό θέμα διόρθωσης λογιστικών εγγραφών (αντιλογισμός), οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη (γιατί αν τους πάρω ξανά τηλέφωνο θα τους βρίσω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις φόρτωσα στην revolut 50€ άμεσα από την visa της alpha bank.

Μου έβγαλε βέβαια την φόρμα να ορίσω nick name και αυτόν τον κωδικό που λέτε.

Το έκανα και μου έβγαλε μετά μια σελίδα και έλεγε να περιμένω και να μην κάνω refresh την σελίδα αλλά έμενε εκεί.

Από bluestacks όχι από κινητό.

Μπήκα στο web banking και τσέκαρα και είχε γίνει η μεταφορά.

Κλείνω την εφαρμογή του revolut στο bluestacks την ανοίγω πάλι και βλέπω και είχε μπει το ποσό.

Οι ελληνικές τράπεζες είναι πλέον για γέλια, δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι ούτε για τα τσιγάρα σου, σκεφτόμουν να είχε γίνει κάτι τέτοιο από την ρεβολυτ ή κάποια άλλη, θα τους έβριζαν καμία 10αρια σελίδες.

Το μόνο πλέον που τους ενδιαφέρει είναι πως να τα αρπάξουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Εμβασματάκι παιδιά, ενα ευρώπουλο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

• Like 2

Οι ελληνικές τράπεζες είναι πλέον για γέλια,

Δυστυχώς για εμάς αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα! Υπό την έννοια μάλιστα ότι μπαίνουν λυτοί και δεμένοι να μας αποτρέψουν να χρησιμοποιούμε εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγών για να περνάνε όλα από το άθλιο Ελληνικό "τραπεζικό" σύστημα. Πρόσφατη ανακάλυψη που έκανα από γνωστό site αγοραπωλησιών οχημάτων ως επιλογή ...καταγγελίας αγγελίας:

car.jpg

Από που προκύπτει άραγε η υποχρέωση τέλεσης συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών αποκλειστικά εντός Ελλάδας;

Εγώ πάντως -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν βλέπω διπλοχρεώμενη τη φόρτιση που έκανα με τη debit της ΕΤΕ.

...τέλος καλό κι εδώ, επιστράφηκαν τελικά τα χρήματα κάποια στιγμή το μεσημέρι.

Εγώ καθισα με την υπάλληλο και κάναμε απλά μαθηματι΄κα, με προσθαφαιρέσεις ποσών από τις 7/9 μέχρι τις 9/9 για να της αποδείξω ότι όντως είχαν αφαιρεθεί δύο φορές τα 42.5€ από τον λογαριασμό, και πως χωρίς αυτή τη διπλή χρέωση δεν θα προέκυπτε το σημερινό διαθέσιμο υπόλοιπο.

Με μεγάλη απροθυμία με άκουσε, και τότε μόνο όταν της έδειξα (σαν παιδάκι που πρέπει να του εικονοποιείς τα πάντα) στο χαρτί σε κύκλο τη διπλή χρέωση των 42,5€ γύρισε και...έριξε το φταίξιμο στη Revolut.

...όχι ότι με χρέωσε διπλά ή ΕΤΕ:

1) μία φορά όταν έγινε η συναλλαγή

2) μία δεύτερη φορά, όταν περάστηκε στη κίνηση του λογαριασμού (κι επιστράφηκε το ποσό, κανά 13-4ωρο αργότερα)

...κι επειδή αυτή τα έβλεπε "όλα κανονικά" στην δική της κατάσταση, στον υπολογιστή (δεν έβλεπε την αρχική χρέωση στη καρτέλα), αρνιόταν πεισματικά να αποδεχθεί ότι έγινε διπλή χρέωση...

...παρά το γεγονός ότι έλειπαν από τον λογαριασμό 42.50€, που δεν μπορούσαν αλλιώς να δικαιολογηθούν...."όχι δεν σας χρεώσαμε δύο φορές το ποσό των 42,50€"

(τί ιδιωτικοί, τί δημόσιοι υπάλληλοι, η ίδια σκατοπηγμένη φαιά ουσία από τις διεκπεραιωτικές εργασίες)

...άλλη φορά θα παίρνω τον φορητό μαζί, να τους δείχνω τα screenshot από το ebanking να τελειώνουμε...

Με τη νέα κάρτα πλέον έχει εισαγάγει η ΕΤΕ κι αυτόν τον διαχωρισμό της κίνησης της κάρτας από τη κίνηση του λογαριασμού, ενώ στη Πειραιώς πχ είναι σε μία λογιστική κατάσταση.

• Like 1

Έλαβα μόλις τώρα email από τη revolut με την παρακάτω ανακοίνωση:

https://revolut.com/fairusage

Δείτε το, αναφέρεται σε κάποιες προμήθειες που θα ισχύσουν από σήμερα για τους νέους χρήστες και από 9 Νοεμβρίου για όσους είναι ήδη χρήστες.

Έλαβα μόλις τώρα email από τη revolut με την παρακάτω ανακοίνωση:

https://revolut.com/fairusage

Δείτε το, αναφέρεται σε κάποιες προμήθειες που θα ισχύσουν από σήμερα για τους νέους χρήστες και από 9 Νοεμβρίου για όσους είναι ήδη χρήστες.

Αυτό που περισσότερο που μας ενδιαφέρει είναι το top-up με κάρτες από Ελλάδα.

Από ότι βλέπω γράφει...

• 1% ανά top-up με μια πιστωτική κάρτα
  • 3% ανά USD top-up με χρεωστική κάρτα
  • 4% (1% + 3%) ανά USD top-up με μια πιστωτική κάρτα

Δεν βλέπω να περιλαμβάνει τις χρεωστικές κάρτες με νόμισμα ευρώ που οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε.

Στην χειρότερη περίπτωση ακόμα και εάν τις περιλαμβάνει στο 1% Βάζουμε 100€ στα οποία κρατάνε 1€ όσα και το έμβασμα με την διαφορά ότι έτσι μπαίνουν άμεσα ενώ με έμβασμα περιμένουμε και μερικές μέρες μέχρι να μπούνε.

Η φόρτιση με χρεωστική δεν έχει προμήθεια. Μόνο με πιστωτική. Είναι γνωστά αυτά και έχουν συζητηθεί αρκετές μέρες τώρα. Η μόνη είδηση από τη νέα ανακοίνωση είναι οι προμήθειες για exchange άνω των 6000€/μήνα. Και δε νομίζω να αφορά κανέναν από εμάς...

• Like 1

Eγω εξακολουθώ και φορτίζω τη revolut μέσω leupay άμεσα με μηδέν κόστος B) και χωρίς να μπλέξω με διπλοχρεώσεις εκ' παραδρομής με τις εγχώριες τράπεζες και τις καταπληκτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.  

Πιστωτική ελληνική κάρτα μόνο...... για δόσεις σε εφορία και ενφια :P  

• Like 2

Eγω εξακολουθώ και φορτίζω τη revolut μέσω leupay άμεσα με μηδέν κόστος B) και χωρίς να μπλέξω με διπλοχρεώσεις εκ' παραδρομής με τις εγχώριες τράπεζες και τις καταπληκτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.  

Πιστωτική ελληνική κάρτα μόνο...... για δόσεις σε εφορία και ενφια :P  

Συμφωνώ απόλυτα. Αφού το αποδέχθηκε, ας παραμείνει το γελοίο Ελληνικό "τραπεζικό σύστημα" απλά και μόνο ο εισπράκτορας του κράτους. Δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα. Τα ψωμιά του φυσικά έτσι είναι πάρα πολύ λίγα...

Μήπως έκανα μαλ#@"&;

Έκανα χθες κατάθεση για την αδερφή μου σύμφωνα με τον οδηγό. Δεν χρησιμοποιεί ήσα το mobile banking του κινητού αλλά του pc με Windows για πείτε ρεκόρ παιδιά έκανα χαζομάρα;

Μήπως έκανα μαλ#@"&;

Έκανα χθες κατάθεση για την αδερφή μου σύμφωνα με τον οδηγό. Δεν χρησιμοποιεί ήσα το mobile banking του κινητού αλλά του pc με Windows για πείτε ρεκόρ παιδιά έκανα χαζομάρα;

Δεν μπορώ να σε καταλάβω....Εξήγησε το καλύτερα τι έκανες;

Μήπως έκανα μαλ#@"&;

Καλο ειναι να γινονται απο υπολογιστη αυτες οι δουλειες (αν εννοεις οτι εστειλες εμβασμα)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...