vgiozo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε 10-15 μέρες από την ειδοποίηση που είχες θα δεις τα λεφτά στην κάρτα. Το είχα αναφέρει προ 2μηνου περίπου, για δική μου περίπτωση ότι η επικοινωνία με το support της Revolut -παρά τα όσα πρότειναν κάποιοι εδώ- δεν βοηθάει σε τίποτα γιατί για κάποιους λόγους δεν βλέπουν τίποτα μέχρι να έρθει η ώρα που απλά γίνεται η πίστωση στην κάρτα. Έχω λάβει 4-5 refund το καλοκαίρι, πάντα είτε εμφανίζονταν αυτόματα μετά από 2-3 μέρες κι αν επικοινωνούσα εντός αυτού του διαστήματος με την υποστήριξη, το έβρισκαν και το πρόσθεταν αμέσως. Το ότι δεν βλέπουν την επιστροφή τώρα μετά από 4 μέρες είναι καινούριο για μένα...σε καμία περίπτωση ο κανόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι δεν βλέπουν την επιστροφή τώρα μετά από 4 μέρες είναι καινούριο για μένα...σε καμία περίπτωση ο κανόνας. Ας είναι και η εξαίρεση του κανόνα. Θα με θυμηθείς σε λίγες μέρες μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ας μην εκκαθολικεύει κανείς την εμπειρία του και τη κάνει κανόνα για όλους. - Εσύ είχες συστηματικά καθυστερήσεις και αδυναμία εντοπισμού της επιστροφής. - Εγώ δεν είχα μέχρι τώρα ποτέ τέτοιο θέμα, παρότι είχα αρκετές μικροεπιστροφές πρόσφατα. ...κι αν συμβεί σε μένα τώρα αυτή τη φορά όπως σε σένα πριν, δεν θα αλλάξει κάτι ως προς τον βαθμό γενικότητας, δεν θα υπερισχύσει δλδ αυτή η μία φορά ως παράδειγμα έναντι τόσων άλλων που δεν υπήρξε πρόβλημα το τελευταίο 3-4μηνο (από πολύ πρόσφατα μέχρι και την άνοιξη..και γενικά απ' όταν έβαλα Revolut δεν μου έχει τύχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeavenPiercer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καποιος 1€ μεσω revolut απλα και μονο για πιστοποιηση Paypal και να του το στειλω πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχηγε έχει ελάχιστη μεταφορά 10€. Και βασικά είσαι μέλος με 3 μόνο μυνήματα και λογικά νέος και στο φόρουμ. Δεν νομίζω κάποιος να το κάνει. (Απλά το λέω για να μην μείνεις με την απορία γτ δεν) Έτσι και αλλιώς πλέον από την χρωστική σου μπορείς αν φορτίσεις 20€ άμεσα χωρις κοστας, όπως περιγράφεται παραπάνω και αύριο μεθαύριο να τα σηκώσεις από το ατμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Η φόρτιση από κάρτες είναι από €10 (min) έως €500 (max) ημερησίως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Η φόρτιση από κάρτες είναι από €10 (min) έως €500 (max) ημερησίως; Το ελάχιστο όριο των 10€ το θέτει η Revolut....το μέγιστο ημερήσιο όριο το θέτει η τράπεζά σου, στη Πειραιώς είναι 600€, η Revolut δεν νομίζω να έχει όριο σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το ελάχιστο όριο των 10€ το θέτει η Revolut....το μέγιστο ημερήσιο όριο το θέτει η τράπεζά σου, στη Πειραιώς είναι 600€, η Revolut δεν νομίζω να έχει όριο σε αυτό. Είναι ανάλογα το όριο που έχεις στην κάρτα για αγορές.Οι περισσότερες κάρτες έχουν όριο 1.000 ευρώ την ήμερα πράγμα που μπορείς να το αυξήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχηγε έχει ελάχιστη μεταφορά 10€. Και βασικά είσαι μέλος με 3 μόνο μυνήματα και λογικά νέος και στο φόρουμ. Δεν νομίζω κάποιος να το κάνει. (Απλά το λέω για να μην μείνεις με την απορία γτ δεν) Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο για μεταφορά από revolut σε revolut. Ακόμα και 0,01€ στέλνεις. Το όριο που αναφέρεις είναι για φόρτιση από κάρτα. Με τα υπόλοιπα συμφωνώ (ουρανοκατέβατος με 3 μηνύματα όλα κι όλα) και φυσικά ο λόγος δεν είναι μην τυχόν και χαθεί το ασήμαντο ποσό του 1€, αλλά το ότι αποκαλύπτονται κάποια στοιχεία (αριθμός τηλεφώνου) σε κάποιον παντελώς άγνωστο. Το ελάχιστο όριο των 10€ το θέτει η Revolut....το μέγιστο ημερήσιο όριο το θέτει η τράπεζά σου, στη Πειραιώς είναι 600€, η Revolut δεν νομίζω να έχει όριο σε αυτό. 600€ είναι το default ημερήσιο όριο. Το ελάχιστο είναι 50€ και το μέγιστο είναι 2000€ και τροποποιείται κατά το δοκούν και άμεσα μέσα από το winbank. Με αίτηση σε κατάστημα το όριο ανεβαίνει και πολύ παραπάνω από όσο θυμάμαι. Υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καποιος 1€ μεσω revolut απλα και μονο για πιστοποιηση Paypal και να του το στειλω πισω? Δεν έχει καμία χρησιμότητα το να συνδέσεις από τώρα τη Revolut εφόσον αυτή δεν έχει λεφτά μέσα γιατί δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ούτως ή άλλως. Όταν κάνεις την πρώτη φόρτιση θα μπορείς να κάνεις και τη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο για μεταφορά από revolut σε revolut. Ακόμα και 0,01€ στέλνεις. Το όριο που αναφέρεις είναι για φόρτιση από κάρτα. Με τα υπόλοιπα συμφωνώ (ουρανοκατέβατος με 3 μηνύματα όλα κι όλα) και φυσικά ο λόγος δεν είναι μην τυχόν και χαθεί το ασήμαντο ποσό του 1€, αλλά το ότι αποκαλύπτονται κάποια στοιχεία (αριθμός τηλεφώνου) σε κάποιον παντελώς άγνωστο. προχτες ενας φιλος μοου ζητησε 2 ευρω απο ρεβολουτ σε ρεβολουτ και δεν μπορεσα παρα να στειλω 10... μπορει να ειχε καποια δυσλειτουργια εκεινη την στιγμη. ευχαριστω για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 προχτες ενας φιλος μοου ζητησε 2 ευρω απο ρεβολουτ σε ρεβολουτ και δεν μπορεσα παρα να στειλω 10... μπορει να ειχε καποια δυσλειτουργια εκεινη την στιγμη. ευχαριστω για την πληροφορια μολις εστειλα 5 λεπτά του ευρώ σε αλλη ρεβολουτ... δεν υπαρχει περιορισμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το ελάχιστο όριο των 10€ το θέτει η Revolut....το μέγιστο ημερήσιο όριο το θέτει η τράπεζά σου, στη Πειραιώς είναι 600€, η Revolut δεν νομίζω να έχει όριο σε αυτό. Στην VISA Πειραιώς έχω βάλει maximum όριο (€2000), αλλά η εφαρμογή δεν αφήνει πάνω από €500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καποιος 1€ μεσω revolut απλα και μονο για πιστοποιηση Paypal και να του το στειλω πισω? Δε θα σου φτασει. Στειλε μεγαλυτερο ποσο εμβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σε 10-15 μέρες από την ειδοποίηση που είχες θα δεις τα λεφτά στην κάρτα. Το είχα αναφέρει προ 2μηνου περίπου, για δική μου περίπτωση ότι η επικοινωνία με το support της Revolut -παρά τα όσα πρότειναν κάποιοι εδώ- δεν βοηθάει σε τίποτα γιατί για κάποιους λόγους δεν βλέπουν τίποτα μέχρι να έρθει η ώρα που απλά γίνεται η πίστωση στην κάρτα. Μου ήρθαν σήμερα, κατά τις 1μμ, σε μια βδομάδα δηλαδή... ...τους ενόχλησα και χθες και μου είπαν ότι θα τα είχα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα! πρεπει να κανω update το app της revolut για να μπορω να κανω top up με χρεωστικη της πειραιως χωρις χρεωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις