asdfnikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ την πέρασα με NFC. Ουσιαστικά το σκανάρισμα και το NFC είναι δύο τρόποι ώστε να περνάει αυτόματα την κάρτα χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογείς. Για την ακρίβεια το μόνο που χρειάζεται να περάσεις εσύ χειροκίνητα είναι το CCV. Εγω λεω για το verify που λέει κάτω από την κάρτα (Do not forget to verify this card) και πατώντας το σε βγάζει να πατήσεις τον 4 ψηφιο κωδικό που βρίσκετε στο τελευταίο top-up που έχεις κάνει(Σαν το paypal) και μετά σε ζητάει να σκαναρεις την κάρτα. Εμενα το σκαναρισμα δεν μου το δεχεται γιατί δεν φαίνονται καλά 2 ψηφία (Λόγο παλαιότητας της κάρτας δεν είναι ανάγλυφα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω λεω για το verify που λέει κάτω από την κάρτα (Do not forget to verify this card) και πατώντας το σε βγάζει να πατήσεις τον 4 ψηφιο κωδικό που βρίσκετε στο τελευταίο top-up που έχεις κάνει(Σαν το paypal) και μετά σε ζητάει να σκαναρεις την κάρτα. Εμενα το σκαναρισμα δεν μου το δεχεται γιατί δεν φαίνονται καλά 2 ψηφία (Λόγο παλαιότητας της κάρτας δεν είναι ανάγλυφα). Το έκανα εγω και δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntin4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις 500 σελιδες,για να μπουν χρηματα ειναι απαραιτητο να εχω e-banking;ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις 500 σελιδες,για να μπουν χρηματα ειναι απαραιτητο να εχω e-banking;ευχαριστω. ΝΑΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα το σκαναρισμα δεν μου το δεχεται γιατί δεν φαίνονται καλά 2 ψηφία (Λόγο παλαιότητας της κάρτας δεν είναι ανάγλυφα). Δεν έχει καταστεί δυνατό ποτέ ως σήμερα να σκανάρω επιτυχημένα οποιαδήποτε κάρτα στο app της Revolut. Είτε φταίνε οι κάρτες (σβησμένα νούμερα, γράμματα πάνω σε νούμερα και σύμβολα κλπ.) είτε ήταν άψογες οι κάρτες. Με 2 διαφορετικά τηλέφωνα (8 και 13MPixel κάμερες) καμία επιτυχία. Τουλάχιστον για την αρχική σύνδεση δίνεται η δυνατότητα και περνάω τα στοιχεία χειροκίνητα, το verification όμως από όσο είδα απαιτεί οπωσδήποτε σκανάρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις 500 σελιδες,για να μπουν χρηματα ειναι απαραιτητο να εχω e-banking;ευχαριστω. Αν διαβαζες τις 3 πρωτες θα το εβρισκες, οπως λεει και ο τιτλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zirobabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει καταστεί δυνατό ποτέ ως σήμερα να σκανάρω επιτυχημένα οποιαδήποτε κάρτα στο app της Revolut. Είτε φταίνε οι κάρτες (σβησμένα νούμερα, γράμματα πάνω σε νούμερα και σύμβολα κλπ.) είτε ήταν άψογες οι κάρτες. Με 2 διαφορετικά τηλέφωνα (8 και 13MPixel κάμερες) καμία επιτυχία. Τουλάχιστον για την αρχική σύνδεση δίνεται η δυνατότητα και περνάω τα στοιχεία χειροκίνητα, το verification όμως από όσο είδα απαιτεί οπωσδήποτε σκανάρισμα... Δεν εχει καταφέρει η εφαρμογή να μου σκανάρει την Πειραιώς visa για το verification , αφού βάλω των 4ψήφιο αριθμό . Μάλλον πάω για μήνυμα στο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Eχει επιβεβαιώσει κανείς αν έχει βρεθεί Αγγλία σε καμιά barclays ότι υπάρχει όντως στο όνομά του λογαριασμός και με πλήρη δικαιώματα απο αυτόν , όπως ισχυρίζεται η revolut ότι λειτουργεί; Το ρωτάω μην καβατζώνουμε λεφτά εκεί , και μετά χτυπήσει κανένα κανόνι και δεν βρίσκω πουθενά τα χρήματά μου! Και όταν λέω καβατζώνω μην φανταστείτε κανα τρελό ποσό , κανά 2000-3000 για ένα ταξίδι εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Eχει επιβεβαιώσει κανείς αν έχει βρεθεί Αγγλία σε καμιά barclays ότι υπάρχει όντως στο όνομά του λογαριασμός και με πλήρη δικαιώματα απο αυτόν , όπως ισχυρίζεται η revolut ότι λειτουργεί; Το ρωτάω μην καβατζώνουμε λεφτά εκεί , και μετά χτυπήσει κανένα κανόνι και δεν βρίσκω πουθενά τα χρήματά μου! Και όταν λέω καβατζώνω μην φανταστείτε κανα τρελό ποσό , κανά 2000-3000 για ένα ταξίδι εξωτερικό. φυσικα και δεν υπάρχει! Εχουμε πει, οτι η Revolut ειναι prepaid κάρτα. Δεν διατηρεις IBAN. Το που παρκάρει η Revolut τα χρήματα που δέχεται, δεν αφορά εμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω επιτυχές top-up από χρεωστική κάρτα Mastercard άλλου προσώπου στην Τρ. Πειραιώς και χωρίς προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτη φορά που η Revolut δεν μπορεί να εντοπίσει refund από Paypal (λένε δεν εμφανίζεται πουθενά), η υποστήριξη πελατών μεταβίβασε το θέμα στο "τεχνικό τμήμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτη φορά που η Revolut δεν μπορεί να εντοπίσει refund από Paypal (λένε δεν εμφανίζεται πουθενά), η υποστήριξη πελατών μεταβίβασε το θέμα στο "τεχνικό τμήμα".Ποσες μερες μετα το refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 την αλλαγη για την μετατροπη συναλαγματος απο την revolut αξίζει να την κανουμε και σε αλλες συνδεδεμενες καρτες πχ πειρεως ή αφηνουμε της pp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσες μερες μετα το refund? 4 εργάσιμες, 5 πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 4 εργάσιμες, 5 πλέον Σε 10-15 μέρες από την ειδοποίηση που είχες θα δεις τα λεφτά στην κάρτα. Το είχα αναφέρει προ 2μηνου περίπου, για δική μου περίπτωση ότι η επικοινωνία με το support της Revolut -παρά τα όσα πρότειναν κάποιοι εδώ- δεν βοηθάει σε τίποτα γιατί για κάποιους λόγους δεν βλέπουν τίποτα μέχρι να έρθει η ώρα που απλά γίνεται η πίστωση στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις