soleman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να στείλεις λεφτά από revolut σε revolut? Μπορείς και είναι άμεση η μεταφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theod7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Φύγαμε! H πρωτη αγορα εγινε...ευχαριστω τους φιλους που βοηθησαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_pookie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω παααρααα πολυυ...για ολες τις πληροφοριες που βαζεται...χτες μπορεσα και αγορασα με την revolut απο το ebay..να στε καλα ολοιιιι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το εκανα και τα αλλαξε οπως λετε αλλα δεν εγινε κατι! ουτε paypal ουτε απυεθειας αγορα μπορω να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στο Αμαζον που είναι η ρύθμιση? Πριν μερικές ημέρες έκανα εγγραφή και δεν ήξερα ότι έχει και αυτό ρύθμιση για μετατροπή συναλλάγματος. Εννοεί, προφανώς, ότι, όλα τα εκτός ΕΕ, αναγράφουν μεν την αξία στο νόμισμά τους αλλά αμέσως μετά το sign in, γυρίζουν σε €, οπότε, στην παραγγελία, ξαναγυρίζεις στο εθνικό νόμισμα για να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα, με βάση την ισοτιμία των Visa/MasteCard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν το γράφω για να προστατέψω τους επόμενους... Πήγα σε ΑΤΜ Πειραιως και ζήτησα ανάληψη 250 ευρω και η Revolut με χρέωσε 269 ευρω . Έχασα 19 ευρω κερατιατικα. Ποτέ ξανά ανάληψη από ΑΤΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και κάτι ακόμα, Mary, πρέπει να φτιαχτεί ο οδηγός με ακόμα πιο πολλές λεπτομέρειες, μάλλον. Όλο τα ίδια και τα ίδια ρωτιούνται και απαντάμε. Τι άλλο να κανω πια ρε παιδια; Να παρω απο το χερακι τον καθενα και να του δειχνω βημα-βημα παρεουλα τι να κανει; Λεπτομερεστατος ειναι. Και οτι screenshots μου ελειπαν, τα συμπληρωσαν τα άλλα μελη. Αυτα που βλεπω να ρωτανε (γιατι με χρεωσε 1€ παραπανω, πως τη συνδεω κλπ) εχει να κανει με το paypal. Αποριες τετοιου ειδους πρεπει να ρωτουνται αλλου και οχι σε αυτο το θεμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν το γράφω για να προστατέψω τους επόμενους... Πήγα σε ΑΤΜ Πειραιως και ζήτησα ανάληψη 250 ευρω και η Revolut με χρέωσε 269 ευρω . Έχασα 19 ευρω κερατιατικα. Ποτέ ξανά ανάληψη από ΑΤΜ Όντως ισχύει αυτό; Μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Πριν από κανα 2ωρο το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το smartphone που εχω την εφαρμογη θα χρειαστει να παει για επισκευη. Οποτε θα την διαγραψω. Εχω κανει αιτηση για την φυσικη καρτα και την περιμενω. Θα αλλαξει το νουμερο της καρτας και το cvv αν την εγκαταστησω σε αλλο κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το smartphone που εχω την εφαρμογη θα χρειαστει να παει για επισκευη. Οποτε θα την διαγραψω. Εχω κανει αιτηση για την φυσικη καρτα και την περιμενω. Θα αλλαξει το νουμερο της καρτας και το cvv αν την εγκαταστησω σε αλλο κινητο; Πριν λίγες μέρες άλλαξα κι εγώ κινητό. Κομπλέ θα είσαι, κανένα πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν το γράφω για να προστατέψω τους επόμενους... Πήγα σε ΑΤΜ Πειραιως και ζήτησα ανάληψη 250 ευρω και η Revolut με χρέωσε 269 ευρω . Έχασα 19 ευρω κερατιατικα. Ποτέ ξανά ανάληψη από ΑΤΜ Όντως ισχύει αυτό; Μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος; Έκανα δοκιμαστικά μια ανάληψη από ΑΤΜ της Πειραιώς. Διάλεξα ανάληψη από τρεχούνενο λογαριασμό. Με ρώτησε αν θέλω να κάνει την μετατροπή σε £ (μάλλον τον λογαριασμό τον βλέπει σαν £ - αν και έχω μόνο €) και επέλεξα όχι. Αφαιρέθηκαν μόνο τα 20€ χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εγω μαλον επελεξα να μου κανει την μετατροπη αλλα και παλι 19 ευρω δεν ειναι υπερβολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εγω μαλον επελεξα να μου κανει την μετατροπη αλλα και παλι 19 ευρω δεν ειναι υπερβολη? Ρώτα τους αύριο, φυσικά και είναι αφύσικη η κράτηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να ακουστει χαζο,αλλα αν κανει clear cache kai clear data ουσιαστικα δεν σημαινει οτι γινεται ενας αλλος λογαριασμος-μια αλλη καρτα απτην αρχικη που δοθηκε?και τα χρηματα που υπαρχουν στην καρτα??? Όχι, ο αριθμός λογαρισμού παραμένει ο ίδιος αφού είναι συνδεδεμένος με τον αριθμό τηλεφώνου που δήλωσες όταν εγκατέστησες πρώτη φορά την εφαρμογή. Τα λεφτά που έχεις μέσα τα βρίσκεις στη θέση τους. Αλλάζει μόνο το cvv και η ημερομηνία λήξης. το εκανα και τα αλλαξε οπως λετε αλλα δεν εγινε κατι! ουτε paypal ουτε απυεθειας αγορα μπορω να κανω Παράξενο αυτό. Έβαλες τα νέα στοιχεία στο paypal στο edit card? Απευθείας από που προσπάθησες να αγοράσεις και απέτυχε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις