d_gkal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 απ την βιρτουαλ καρτα, μπορω να μεταφερω τα χρηματα στον λογαριασμο της τραπεζας μου? απο το γκισε των τραπεζων, ποση ειναι η χρεωση και ποια διαδικασια ακολουθω? (απ το ατμ δε γινεται?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειμαι στην αρχική διαδικάσία που βάζεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου .Τον έβαλα αλλά αργεί πάρα παρα πολύ να μου στείλει τον κωδικο.25 λεπτά και ακόμα τίποτα.Γιατί αυτό? ok τωρα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 απο Origin https://www.origin.com εχει καταφέρει κανείς να αγοράσει οτιδήποτε με revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Mια ερώτηση και απο εμενα ; Η κάρτα (πλαστικό) που στελνει η revolut εχει το ονομά μας τυπωμένο επάνω ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Mια ερώτηση και απο εμενα ; Η κάρτα (πλαστικό) που στελνει η revolut εχει το ονομά μας τυπωμένο επάνω ;Ναι Ναι εχει το ονοματεπωνυμο κανονικα τυπωμενο οπως το εχεις δωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι εχει το ονοματεπωνυμο κανονικα τυπωμενο οπως το εχεις δωσει. Σου το έχει τυπωμένο ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει verify με ταυτότητες κλπ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Χμμμ . Τοτε εγώ ειμαι ο κυριος NULL.. Για να δώ τι θα μου πει το support τους... Εχω κάνει verify και δεν βλέπω το λογο να μην εχει το κανονικό μου ονομα τυπωμένο επάνω.. Ασε που δεν ξέρω μηπως αυτό αποτελει προβλημα σε αγορές με φυσική παρουσια σε καταστήματα του εξωτερικού.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω πρωτα ελαβα την καρτα και μετα εκανα verify και ειχε το ονομα μου κανονικα επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Χμμμ . Τοτε εγώ ειμαι ο κυριος NULL.. Για να δώ τι θα μου πει το support τους... Εχω κάνει verify και δεν βλέπω το λογο να μην εχει το κανονικό μου ονομα τυπωμένο επάνω.. Ασε που δεν ξέρω μηπως αυτό αποτελει προβλημα σε αγορές με φυσική παρουσια σε καταστήματα του εξωτερικού.. Δηλαδή εσύ έκανες verify και σου έστειλαν κάρτα χωρίς όνομα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aopvet Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι γίνεται αν αλλάξουμε rom στο κινητό; Θα μας δώσει την ίδια κάρτα με το ίδιο cvv ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι γίνεται αν αλλάξουμε rom στο κινητό; Θα μας δώσει την ίδια κάρτα με το ίδιο cvv ή όχι; Έχω αλλάξει εγώ και μάλλον θα ξανααλλάξω σήμερα. Οπότε θα σημειώσω το cvv πριν και θα ενημερώσω. Αν και η λογική λέει ότι δεν αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εστειλα χρηματα απο τo winbank στην revolut την παρασκευη και ακομα δεν εχουν εμφανιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θέλει (τουλάχιστον) 2 εργάσιμες άρα από αύριο θα εμφανιστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή εσύ έκανες verify και σου έστειλαν κάρτα χωρίς όνομα? Ακριβως. Τώρα μια εβδομάδα τουλάχιστον χαμενη σε αναμονή νεας καρτας + νεα συνδεση στο Paypal εστειλα χρηματα απο τo winbank στην revolut την παρασκευη και ακομα δεν εχουν εμφανιστει Αυριο θα τα δεις αν ολα ειναι ΟΚ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 εργάσιμες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ακριβως. Τώρα μια εβδομάδα τουλάχιστον χαμενη σε αναμονή νεας καρτας + νεα συνδεση στο Paypal Αυριο θα τα δεις αν ολα ειναι ΟΚ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 εργάσιμες μερες τι εννοείς αν όλα είναι ok? από την τράπεζα τα τράβηξε την παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις