Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Visa Debit Πειραιώς οκ.

Visa Πειραιώς οκ στα 10 ευρώ χρέωση 10 λεπτών και το ελεγε στην εφαρμογή από πριν ότι επειδή είναι credit card θα υπάρχει small fee.Κόλλημα μηδεν στην εφαρμογή από ipad Air 2 (version 3).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα που έχουν ξεμπλοκαριστεί οι πληρωμές σε sites,ebay κλπ με Ελληνικές κάρτες έχει νόημα η revolut?

Για αγορές μεγαλύτερης αξίας έχει κάποιο νόημα...κάποιες ελλ.τράπεζες χρεώνουν 2% επί της συναλλαγής για μετατροπή συναλλάγματος και δεν έχουν και τις καλύτερες ισοτιμίες.

...όσο υψηλότερη είναι η αξία, λοιπόν, τόσο περισσότερα γλιτώνεις με τη revolut.

...κι αν ήμασταν στο 2005 μπορεί να μην μας ένοιαζε τόσο πολύ, αλλά στην Ελλάδα του 2010+ κάθε ευρώ μετράει.

Συνεχίζει βέβαια να είναι πολύ χρήσιμη στα ταξίδια, σε άλλη κατηγορία εξόδων δλδ

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, για ξεκαθαρίστε μου το εξής:

Εχω λ/σμο σε Πειραιώς και κάρτα ανάληψης Mastercard (χρεωστική).

Για να κάνω topup 100€ στη revolut, αυτή τη στιγμή με συμφέρει μέσω της (χρεωστικής) κάρτας ή μέσω εμβάσματος?

Ευχαριστώ...

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, για ξεκαθαρίστε μου το εξής:

Εχω λ/σμο σε Πειραιώς και κάρτα ανάληψης Mastercard (χρεωστική).

Για να κάνω topup 100€ στη revolut, αυτή τη στιγμή με συμφέρει μέσω της (χρεωστικής) κάρτας ή μέσω εμβάσματος?

Ευχαριστώ...

Top up μέσω της χρεωστικής γιατί:

1) Δεν έχεις χρέωση

2) Γίνεται άμεσα χωρίς να περιμένεις 2-3 μέρες μέχρι να περάσει το έμβασμα στη revolut

• Like 1

αυτό συμφέρει και αν έχω λογαριασμό στην alphabank; Να χρησιμοποίησω δηλαδή την χρεωστική που έχω και οχι την revolut; Και αν ναι , να το κάνω με e banking , ή μπορώ και με άλλο τρόπο;

αυτό συμφέρει και αν έχω λογαριασμό στην alphabank; Να χρησιμοποίησω δηλαδή την χρεωστική που έχω και οχι την revolut; Και αν ναι , να το κάνω με e banking , ή μπορώ και με άλλο τρόπο;

Δεν μπορεις με ebanking να ανεβασεις λεφτα στη Revolout απο καρτα.

Μονο μεσω της εφαρμογης

Θυμίστε μου, η φόρτιση της Revolut γίνεται μόνο με κάρτα που είναι στο όνομά σου ή όχι;

Η σελίδα της Revolut δεν μου ανοίγει αυτή τη στιγμή που ψάχνω να βρω αν φορτίζεται έτσι ή όχι

Θυμίστε μου, η φόρτιση της Revolut γίνεται μόνο με κάρτα που είναι στο όνομά σου ή όχι;

Η σελίδα της Revolut δεν μου ανοίγει αυτή τη στιγμή που ψάχνω να βρω αν φορτίζεται έτσι ή όχι

ποια σελιδα;

απο την εφαρμογη θα δοκιμασεις

ποια σελιδα;

απο την εφαρμογη θα δοκιμασεις

Εννοώ ψάχνω να βρω την απάντηση - αν φορτίζεται με κάρτα τρίτου - και η ιστοσελίδα της revolut δεν μου ανοι΄γει για να δω τα FAQ και να ψάξω για πληροφορίες.

• Like 1

Εννοώ ψάχνω να βρω την απάντηση - αν φορτίζεται με κάρτα τρίτου - και η ιστοσελίδα της revolut δεν μου ανοι΄γει για να δω τα FAQ και να ψάξω για πληροφορίες.

Δε νομίζω να γίνεται αυτό που θες, για τον ίδιο λόγο που δε γίνεται δεκτό έμβασμα από άλλον.

Στο faq γράφουν αυτό 

https://revolut.com/site/faq/gettingstarted.php?faq_question=How%20can%20I%20send%20money%20to%20another%20Revolut%20user%3F#parentVerticalTab4

We advise using your own card to top up your Revolut account. If someone else would like to top up your Revolut account, we suggest they download the Revolut app and use the 'Send' function to transfer money to your account instantly. Find out how to send money via Revolut here.

το οποίο είναι επιτηδευμένα ασαφές όπως βλέπεις,γιατί λογικά θα προτιμούν να κάνουν νέους χρήστες.Στην πράξη δεν ξέρω τί ισχύει και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά η συγκεκριμένη παράμετρος,οπότε ας δοκιμάσει κάποιος που το χρειάζεται.

Υποψιάζομαι ότι γίνεται γιατί κατά την σύνδεση της κάρτας δεν ζητάει όνομα που αναγράφεται σε αυτή. Μόνο αριθμό, cvv και ημ. λήξης. Δοκίμασέ το.

Υποψιάζομαι ότι γίνεται γιατί κατά την σύνδεση της κάρτας δεν ζητάει όνομα που αναγράφεται σε αυτή. Μόνο αριθμό, cvv και ημ. λήξης. Δοκίμασέ το.

Στο επόμενο βήμα για να προσθέσεις χρήματα όμως σου βγαζει τη διευθυνση σου και ρωτα αν ειναι οκ για να προχωρησει αρα γίνεται κάποιου είδους ταυτοποίηση μετά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...