kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε άλλη μια επιβεβαίωση αφού το λιβανίζουμε τόσες μέρες και περιμέναμε κάποιον άλλον να δοκιμάσει: μόλις φόρτισα κανονικά από χρεωστική Mastercard ΕΤΕ. περίεργο , είχα δοκιμάσει πριν 2 εβδομάδες νομίζω και δεν είχε γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 περίεργο , είχα δοκιμάσει πριν 2 εβδομάδες νομίζω και δεν είχε γίνει Εχθες αναφέρθηκε πρώτη φορά οτι πέρασε ελληνική κάρτα. Δοκίμασε και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε άλλη μια επιβεβαίωση αφού το λιβανίζουμε τόσες μέρες και περιμέναμε κάποιον άλλον να δοκιμάσει: μόλις φόρτισα κανονικά από χρεωστική Mastercard ΕΤΕ.χρεωσε ενα ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε άλλη μια επιβεβαίωση αφού το λιβανίζουμε τόσες μέρες και περιμέναμε κάποιον άλλον να δοκιμάσει: μόλις φόρτισα κανονικά από χρεωστική Mastercard ΕΤΕ. Επιβεβαιώνω κι εγώ το παραπάνω,και να προσθέσω ότι πέρασε επιτυχημένα και η χρεωστική Visa της Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 χρεωσε ενα ευρω? Όχι. Στο ibank μάλιστα φαίνονται δεσμευμένα απλά τα 10€ και όχι αφαιρεμένα προς το παρόν ενώ στη Revolut έχουν μπει κανονικά. Μου ζήτησε και securecode (ίσως για αυτό δεν χρειάστηκε να χρεώσει και το 1€). Επιβεβαιώνω κι εγώ το παραπάνω,και να προσθέσω ότι πέρασε επιτυχημένα και η χρεωστική Visa της Πειραιώς. Εφόσον πέρασε η Mastercard της ΕΤΕ που είχε αποδειχθεί η πιο "ιδιότροπη" κατά τη διάρκεια των cc, λογικά περνάνε όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι. Στο ibank μάλιστα φαίνονται δεσμευμένα απλά τα 10€ και όχι αφαιρεμένα προς το παρόν ενώ στη Revolut έχουν μπει κανονικά. Μου ζήτησε και securecode (ίσως για αυτό δεν χρειάστηκε να χρεώσει και το 1€). Εφόσον πέρασε η Mastercard της ΕΤΕ που είχε αποδειχθεί η πιο "ιδιότροπη" κατά τη διάρκεια των cc, λογικά περνάνε όλες. Κοιτάς στις κινήσεις του λογαριασμού.Κοίτα στις κινήσεις της κάρτας,θα δεις οτι χρέωσε 1€ και αμέσως το επέστρεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλά νέα, τώρα μένει να δούμε εάν μπορείς να φορτώσεις χρήματα με κάρτα που δεν είναι στο όνομα σου, κατά κάποιο τρόπο σαν ένα pos μηχάνημα. Βέβαια χρειάζεται να ξέρεις τουλάχιστον τον ταχυδρομικό κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλά νέα, τώρα μένει να δούμε εάν μπορείς να φορτώσεις χρήματα με κάρτα που δεν είναι στο όνομα σου, κατά κάποιο τρόπο σαν ένα pos μηχάνημα. Βέβαια χρειάζεται να ξέρεις τουλάχιστον τον ταχυδρομικό κώδικα. Δεν νομίζω να σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις την revolut σαν POS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτυχές top up 10αρικάκι από Visa της Πειραιώς. Επιτέλους 0 προμήθειες για αγορά σε ξένο νόμισμα με πολύ καλή ισοτιμία! ΥΓ Το ελάχιστο που σου επιτρέπει να κάνεις top up είναι 10€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου πέρασε μεταφορά από Πειραιώς visa debit και άλφα amex 10+10€ χωρίς να κρατηθεί κάποια προμήθεια Εδώ λέει τα top up σε € δεν έχουν χρέωση https://revolut.com/faq/gettingstarted.php?cat_id=4&cat_name=Top%20Up#parentVerticalTab4 Άρα πλέον δεν υπάρχουν capital controls για μας... Σηκώνουμε όσα γουσταρουμε καθημερινά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις την revolut σαν POS.... Όχι, για εγκυκλοπεδικούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα και εγω με visa Πειραιώς και πέρασε κανονικά!Τώρα ακόμα και αν έχουμε ξεπεράσει το ελληνικό όριο για ανάληψη από ΑΤΜ στέλνεις αμέσως τα χρήματα στην revolut από την κάρτα και τα κάνεις ανάληψη!Κολλάει και σε εσάς στην άσπρη σελίδα που λέει please wait....μετά το verify της visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτάς στις κινήσεις του λογαριασμού.Κοίτα στις κινήσεις της κάρτας,θα δεις οτι χρέωσε 1€ και αμέσως το επέστρεψε. Έχεις δίκιο. Στις κινήσεις της κάρτας φαίνεται χρέωση 1€ και αντιλογισμός στο ίδιο λεπτό της ώρας. Άρα πλέον δεν υπάρχουν capital controls για μας... Σηκώνουμε όσα γουσταρουμε καθημερινά!!! Για αυτό ρώτησα πιο πριν τι όριο φορτίσεων υπάρχει. Απεριόριστο δε νομίζω να είναι και όταν αναληφθούν πάνω από 650€/μήνα ξεκινάει η προμήθεια του 2%. Αλλά για μια ανάγκη σε μετρητό είναι καλή δυνατότητα. Κολλάει και σε εσάς στην άσπρη σελίδα που λέει please wait....μετά το verify της visa? Ναι πάντα. Χρειάζεται κλείσιμο το app και ξανά άνοιγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτυχές top up 10αρικάκι από Visa της Πειραιώς. Επιτέλους 0 προμήθειες για αγορά σε ξένο νόμισμα με πολύ καλή ισοτιμία! ΥΓ Το ελάχιστο που σου επιτρέπει να κάνεις top up είναι 10€. Και με τη νέα έκδοση της εφαρμογής, μπορείς πλέον να ορίσεις να γίνεται αυτόματα η φόρτιση, οπότε δεν χρειάζεται καν να μπαίνεις στη διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε εμένα δούλεψε μεταφορά μέσω κάρτας, με Maestro της ΕΤΕ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις