NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως το γράφει ο φίλος καταλαβαίνεις ότι έκανε top up στο balance με κάρτα, όχι ότι αγόρασε κάτι. Εξ ού και η προμήθεια, πάντως και εμένα χλωμό μου φαίνεται top up με κάρτα αφού όπως λέει σταμάτησε το γενάρη https://www.paypal-topup.gr Το παυπαλ που ακριβως παιζει μπαλα σε αυτο που λεμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν αγοράζεις κάτι σε ευρώ (€) σου κρατάνε οι τράπεζες προμήθεια; Γιατι να κρατήσει εδω... Όταν αγοράζεις κάτι ο έμπορος επιβαρύνεται με προμήθεια, απλά -συνήθως- είναι επιλογή του να μη σου τη χρεώνει. Η Revolut δηλώνει ότι για το top up -με πιστωτικές τουλάχιστον- χρεώνει προμήθεια. Εξ ού και η προμήθεια, πάντως και εμένα χλωμό μου φαίνεται top up με κάρτα αφού όπως λέει σταμάτησε το γενάρη https://www.paypal-topup.gr Μπερδεύτηκες. Στο τόπικ της Revolut είμαστε. Όχι του Paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν αγοράζεις κάτι ο έμπορος επιβαρύνεται με προμήθεια, απλά -συνήθως- είναι επιλογή του να μη σου τη χρεώνει. Η Revolut δηλώνει ότι για το top up -με πιστωτικές τουλάχιστον- χρεώνει προμήθεια. Μπερδεύτηκες. Στο τόπικ της Revolut είμαστε. Όχι του Paypal. Όντως λάθος μου θα το διαγραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos200 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ορίστε και το screenshot! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ορίστε και το screenshot! Ωραίος, περιμένουμε και άλλες παρόμοιες αναφορές στο νήμα για να επιβεβαιωθεί η αλλαγή της λειτουργικότητας της revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 maestro εθνικης μπορω να χρησιμοποιησω για top up? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 maestro εθνικης μπορω να χρησιμοποιησω για top up? Κάνετε ρε μάγκες κάτι ερωτήσεις...η απαντηση είναι: δοκίμασε και πες μας, δεν εχεις να χασεις τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 αν μπορουσα προφανως και θα το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αυριο το απογευμα θα δοκιμασω με visa χρεωστικη πειραιως να κανω top-up.Θα ενημερωσο για το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisKap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά.Έφτιαξα και γω με τη σειρά μου καρτούλα Revolut. Έχω βάλει 22€ μέσα.Πήγα να την συνδέσω με το paypal και μου λέει συνέχεια : Check your card details and try again. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Τα στοιχεία που βάζω είναι τα ίδια με αυτά που έχω δώσει όταν έφτιαχνα την κάρτα.Επιπλέον πήγα να προχωρήσω στην αγορά ενός αντικειμένου κατεθείαν μέσω της Revolut κάρτας και μου ρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή ότι το paypal πήρε 1$. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα. Top up από λογαριασμό τράπεζας Ολλανδιας δεν κράτησε ούτε το ένα ευρω... Αυτές οι τραπεζικές χρεώσεις είναι ελληνική εφεύρεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα σε ολους!Δοκίμασα top up με την καρτα viva wallet (Mastercard) και πέρασε κανονικά. Αν και μου την βγαζει σαν credit και με χρέωσε 10 λεπτά στα 10 ευρώ τουλάχιστον δουλεύει!Το απόγευμα θα δοκιμάσω και μεσω Πειραιώς visa.Μαλλον δεν χρειαζομαστε πια τα εμβάσματα!Απλα στην άσπρη σελιδα που λεει please wait κολλαει εκει εμενα αλλα μετα απο 1 λεπτο κλεινω την εφαρμογη και την ξαναναοιγω και εχει ολοκληρωθεί κανονικα το top-up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον φορτίζει πλέον και η Revolut και με Ελληνικές κάρτες, η χρησιμότητά της δεν είναι τόσο στο να κάνουμε αγορές αλλά στο να αυξάνουμε τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών. Από Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Τι όριο φόρτισης έχει θυμάστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον φορτίζει πλέον και η Revolut και με Ελληνικές κάρτες, η χρησιμότητά της δεν είναι τόσο στο να κάνουμε αγορές αλλά στο να αυξάνουμε τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών. Από Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Προς το παρόν μόνο με alpha bank φορτίζει επιβεβαιωμένα. Η viva wallet δεν ειναι αξιοπιστη. Τωρα δουλεύει σε λίγο μπορεί να μη δουλεύει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε άλλη μια επιβεβαίωση αφού το λιβανίζουμε τόσες μέρες και περιμέναμε κάποιον άλλον να δοκιμάσει: μόλις φόρτισα κανονικά από χρεωστική Mastercard ΕΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις