Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 έκανα τη βλακεία να πατήσω να καταχωρηθεί η κάρτα στο pp αμέσως μετά το top-up αλλά όντας άδεια βλέπω τώρα ότι έχω χρεωθεί για τις αποτυχημένες προσπάθειες. Χρεώνομαι όντως όλες τις φορές ή απλά τη μία?
asdfnikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 έκανα τη βλακεία να πατήσω να καταχωρηθεί η κάρτα στο pp αμέσως μετά το top-up αλλά όντας άδεια βλέπω τώρα ότι έχω χρεωθεί για τις αποτυχημένες προσπάθειες. Χρεώνομαι όντως όλες τις φορές ή απλά τη μία?Το 1 ευρω η το 1,5? Μιπως σου τα εμφανιζει σαν ακυρωμενες προσπαθιες η εγιναν κανονικα?Διλαδι στα πηρε απο το υπολοιπο?οπως και να χει ολα τα χρηματα θα επιστραφουν μετα απο 3-5 μερες
alexiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες τα φώτα σας. Εγκατέστησα μόλις το Revolut όλα κομπλέ έτοιμα. Θέλω φυσικά να την γεμίσω και εδώ χρειάζομαι βοήθεια. Δυστυχώς ούτε κάρτα έχω ούτε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν μπορώ πολύ απλά να πάω με ένα 20αρικο στο χέρι στην τράπεζα και πολύ απλά να ζητήσω από τον Ταμία να βάλει τα λεφτά στο IBAN που μου βγάζει στο κινητό; Νομίζω πάντως πως αν δεν έχεις κανέναν, μπορείς να ανοίξεις έναν σε μια τράπεζα της επιλογής σου με την κατάλληλη υπεύθυνη δήλωση (ότι δεν έχεις άλλον λογαριασμό) εκτός της συνηθισμένης χαρτούρας.
Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το 1 ευρω η το 1,5? Μιπως σου τα εμφανιζει σαν ακυρωμενες προσπαθιες η εγιναν κανονικα?Διλαδι στα πηρε απο το υπολοιπο?οπως και να χει ολα τα χρηματα θα επιστραφουν μετα απο 3-5 μερεςΤα μονοευρα που μου εμφανίζει στη ρεβολουτ μόλις μπαίνω στο μενου.
dexterios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στα εμφανίζει γκρί και το σηματάκι τους δίπλα είναι ένας διαγραμισμένος κύκλος; Αν ναι είναι απλά τα άκυρα, αν πατήσεις πάνω τους θα δεις και την κατάσταση της συναλλαγής ως declined. Αν τα έχεις χρεωθεί ή στα έχουν δεσμεύσει θα λέει στην κατάσταση pending ή completed 1
Booyaka Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέχρι χτες έκανα συναλλαγές με την revolut χωρίς πρόβλημα. Σήμερα το πρωί που δοκίμασα 2 μικρές αγορές από ebay (μία των 2,5 ευρώ και μία των 15€) από 2 διαφορετικούς sellers, δεν με αφήνει να ψωνίσω. Από τον έναν μάλιστα έχω ξαναψωνίσει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Εμφανίζει μήνυμα που αναφέρει: Unfortunately, we can’t process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we’re showing now. Select a different payment option. Δοκίμασα να πληρώσω με Credit Card και να βάλω τα στοιχεία της Revolut αλλά πάλι τρώω άκυρο. Έχω στείλει μήνυμα στο support και περιμένω απάντηση. Έτυχε σε κανέναν άλλο αυτό; EDIT: Έχουν ένα τεχνικό θέμα από ότι μου είπαν το οποίο θα λυθεί σύντομα. Αφήνω το ποστ για να ξέρουν και άλλοι, μην ψάχνονται πρωινιάτικα. Καλό μήνα.
s2117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέχρι χτες έκανα συναλλαγές με την revolut χωρίς πρόβλημα. Σήμερα το πρωί που δοκίμασα 2 μικρές αγορές από ebay (μία των 2,5 ευρώ και μία των 15€) από 2 διαφορετικούς sellers, δεν με αφήνει να ψωνίσω. Από τον έναν μάλιστα έχω ξαναψωνίσει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Εμφανίζει μήνυμα που αναφέρει: Unfortunately, we can’t process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we’re showing now. Select a different payment option. Δοκίμασα να πληρώσω με Credit Card και να βάλω τα στοιχεία της Revolut αλλά πάλι τρώω άκυρο. Έχω στείλει μήνυμα στο support και περιμένω απάντηση. Έτυχε σε κανέναν άλλο αυτό; EDIT: Έχουν ένα τεχνικό θέμα από ότι μου είπαν το οποίο θα λυθεί σύντομα. Αφήνω το ποστ για να ξέρουν και άλλοι, μην ψάχνονται πρωινιάτικα. Καλό μήνα. Κι εγώ τα ίδια, αλλά τελικά πλήρωσα με μία κάρτα της Alphabank που έχω στο paypal. Καλημέρες 1
gkalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στο indiegala σήμερα μου αρνήθηκε πληρωμή με revolut.
mngplus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερώτηση Μπορώ να συνδέσω το Paypal με το Revolut χωρίς λογαριασμό - κάρτα τράπεζας; Μπορώ να κάνω withdraw χρήματα από Paypal στο Revolut σε ATM; Υ.Σ. Συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί αλλά νομίζω ότι έχω διαβάσει το θέμα και δεν βρήκα απαντήσεις. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερώτηση 1.Μπορώ να συνδέσω το Paypal με το Revolut χωρίς λογαριασμό - κάρτα τράπεζας; 2.Μπορώ να κάνω withdraw χρήματα από Paypal στο Revolut σε ATM; Υ.Σ. Συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί αλλά νομίζω ότι έχω διαβάσει το θέμα και δεν βρήκα απαντήσεις. Ευχαριστώ! 1.Ναι μπορείς 2. Κεφάλαια απο το ππ σε καρτα δεν μπορείς να αποσύρεις, μονο σε ΙΒΑΝ
stefanos200 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις προσέθεσα λεφτά με χρεωστική VISA της alpha bank! Την δέχτηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Μάλλον από την χαλάρωση των capital controls επιτρέπεται πλέον!
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις προσέθεσα λεφτά με χρεωστική VISA της alpha bank! Την δέχτηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Μάλλον από την χαλάρωση των capital controls επιτρέπεται πλέον! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Πόσο σου κράτησε η alpha bank προμήθεια? Για βάλε ένα screenshot από το top up. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από turbat0s
Federer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Πόσο σου κράτησε η alpha bank προμήθεια? Για βάλε ένα screenshot από το top up. Όταν αγοράζεις κάτι σε ευρώ (€) σου κρατάνε οι τράπεζες προμήθεια; Γιατι να κρατήσει εδω...
molot12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις προσέθεσα λεφτά με χρεωστική VISA της alpha bank! Την δέχτηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Μάλλον από την χαλάρωση των capital controls επιτρέπεται πλέον! Screenshot please... Top up και απο ελληνικη Visa; περιεργο!
dexterios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από dexterios
Προτεινόμενες αναρτήσεις