asdfnikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ερώτηση από αρχάριο Άλλαξα συσκευή και αριθμό πως ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου revolut; Άλλαξες αριθμό?Επρεπε πρωτα να περασεις το νεο νουμερο στην revolut και μετα να αλλαξεις συσκευη.
kodorevi8ulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ερώτηση από αρχάριο Άλλαξα συσκευή και αριθμό πως ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου revolut; αφού ο λογαριασμός σου είναι ο αριθμός σου που θέλει επιβεβαίωση η ερώτηση ποια είναι ;
theopan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ερώτηση από αρχάριο Άλλαξα συσκευή και αριθμό πως ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου revolut; Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση πλέον στον παλιό αριθμό για να λάβεις το sms με τον 6ψήφιο κωδικό για την ενεργτοποίηση στη νέα συσκευή, δεν ξαναμπαίνεις... Η αλλαγή συσκευών/αριθμών θέλει αρκετή μελέτη και σχεδιασμό πριν γίνει, αν χρησιμοποιούμε παρόμοιες υπηρεσίες.
turbat0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ερώτηση από αρχάριο Άλλαξα συσκευή και αριθμό πως ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου revolut; Θα ξαναμπείς μόνο αν μιλήσεις μαζί τους και αποδείξεις την ταυτότητα σου.Δες τις faq.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 καλα άλλαξες αριθμο και δεν φρόντισες τους λογαριασμούς σου? Το βλεπω δύσκολο να ξανα παρεις πρόσβαση, αν εχει χρηματα μεσα φρόντισε να τα ξοδέψεις ή να τα κανεις ανάληψη πριν μιλησεις μαζι τους γιατι αν μιλήσεις μπορει να στην κλειδώσουν.
filimit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση πλέον στον παλιό αριθμό για να λάβεις το sms με τον 6ψήφιο κωδικό για την ενεργτοποίηση στη νέα συσκευή, δεν ξαναμπαίνεις... Η αλλαγή συσκευών/αριθμών θέλει αρκετή μελέτη και σχεδιασμό πριν γίνει, αν χρησιμοποιούμε παρόμοιες υπηρεσίες. Έχω πρόσβαση στον παλιό αριθμό,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.
asdfnikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχω πρόσβαση στον παλιό αριθμό,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Κανε log-in ξανα στον λογαριασμο σου πανε στο profil-> personal details και βαλε τον καινουριο αριθμο.
filimit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Κανε log-in ξανα στον λογαριασμο σου πανε στο profil-> personal details και βαλε τον καινουριο αριθμο. Μετά στην καινούρια συσκευή κατεβάζω την εφαρμογή και μπαίνω με τον καινούριο αριθμό;
filimit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Κανε log-in ξανα στον λογαριασμο σου πανε στο profil-> personal details και βαλε τον καινουριο αριθμο. Προσπάθησα αλλά δεν παίρνει την αλλαγή.
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Προσπάθησα αλλά δεν παίρνει την αλλαγή. To faq το διάβασες; έκανες log out μετά; You simply need to go to the ‘Profile’ section of the app and edit your mobile number here by clicking on it and adding a new number. Then, you should log out (bottom of the page) and log back in with the new number to verify it. If you cannot access the app as you need a 6-digit verification code message, please attempt to log in with your old mobile number and then select the option 'I haven't Received Code' to speak to support. Alternatively, call 44 (0) 203 725 75 83 so we can change your number for you. You will need to answer our security questions including the amount/date of your last top up.
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οι κάρτες της Eurobank χρέωνουν 2,5€ προμήθεια για κάθε συναλλαγή που γίνεται σε νόμισμα πλην Ευρώ. Αγοράζεις κάτι δηλαδή που κάνει σε δολλάρια π.χ. 1€ και σου κοστίζει ...3,5€. Έχεις μείνει πίσω. Δεν είναι άχρηστες πλέον οι Ελληνικές κάρτες. Από τις 3/8/2016 δουλεύουν κανονικά για τις περισσότερες αγορές από το εξωτερικό. Off topic Στο από 11/4/2014 έντυπο Τυποποιημένων Ευρωπαικών Πληροφοριών της Eurobank, για την κάρτα YES VISA, αναφέρεται η γνωστή προμήθεια 2% (και όχι 2,5€) πάνω στο ποσό της αγοράς σε συνάλλαγμα, αλλά δεν βρήκα αφενός σχετική αναφορά για άλλη κάρτα αφετέρου στο τελευταίο Τιμολόγιο Εργασιών της Eurobank (22/8/2016), δεν αναφέρεται η προμήθεια 2% για τις αγορές σε συνάλλαγμα. Θα ήταν χρήσιμο αν οι συμφορουμίτες που χρησιμοποιούν κάρτες της Eurobank ενημέρωναν, σε άλλο κατάλληλο νήμα (πχ σ' αυτό το υπογραφής μου), αν χρεώνεται η προμήθεια και την αντίστοιχη κάρτα. On topic
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Off topic Στο από 11/4/2014 έντυπο Τυποποιημένων Ευρωπαικών Πληροφοριών της Eurobank, για την κάρτα YES VISA, αναφέρεται η γνωστή προμήθεια 2% (και όχι 2,5€) πάνω στο ποσό της αγοράς σε συνάλλαγμα, αλλά δεν βρήκα αφενός σχετική αναφορά για άλλη κάρτα αφετέρου στο τελευταίο Τιμολόγιο Εργασιών της Eurobank (22/8/2016), δεν αναφέρεται η προμήθεια 2% για τις αγορές σε συνάλλαγμα. Θα ήταν χρήσιμο αν οι συμφορουμίτες που χρησιμοποιούν κάρτες της Eurobank ενημέρωναν, σε άλλο κατάλληλο νήμα (πχ σ' αυτό το υπογραφής μου), αν χρεώνεται η προμήθεια και την αντίστοιχη κάρτα. On topic Είναι στο κουτάκι 18 κατηγορία ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στο τιμολόγιο εργασιών , το λέει ως ανάληψη ΑΤΜ/POS εκτός ευρωζώνης
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Είμαστε off topic και δεν είναι σωστό να συνεχίζουμε σ' αυτό το νήμα. Αυτή είναι τελείως διαφορετική χρέωση από εκείνη που συζητάμε. Αφορά σε "Ανάληψη από λογαριασμό ιδίου (καταθετικό/δανείου) από ΑΤΜ άλλης τράπεζας εκτός ευροζώνης". Διάβασε το 1ο link για να δεις τη διαφορά μεταξύ αυτής της χρέωσης και της προμήθειας 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα.
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Είμαστε off topic και δεν είναι σωστό να συνεχίζουμε σ' αυτό το νήμα. Αυτή είναι τελείως διαφορετική χρέωση από εκείνη που συζητάμε. Αφορά σε "Ανάληψη από λογαριασμό ιδίου (καταθετικό/δανείου) από ΑΤΜ άλλης τράπεζας εκτός ευροζώνης". Διάβασε το 1ο link για να δεις τη διαφορά μεταξύ αυτής της χρέωσης και της προμήθειας 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Ειναι ΑΤΜ / POS , από debit και prepaid αν η αγορά γίνει από POS στο εξωτερικό εκτός ευρωζώνης στην χρεώνει. Τα θεωρεί ανάληψη από αυτές τις κάρτες 1
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στο Τιμολόγιο Εργασιών (σελ 9-10), στο link που έγραψα, και μόνο για τις κάρτες e-prepaid Visa, έκδοσης μετά την 11/12/2015, αναφέρεται ότι: Έξοδα συναλλαγών σε συνάλλαγμα: 2% επί του ποσού της συναλλαγής με minimum 1€ Στις ίδιες κάρτες, έκδοσης προ 11/12/2015, η προμήθεια είναι 1,25% επί του ποσού της συναλλαγής
Προτεινόμενες αναρτήσεις