Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισως ειμαι εγω χαζος(το πιθανοτερο) αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποια επιλογη πρεπει να επιλέξω

cc7nu5

http://prntscr.com/cc7nu5

Την κάτω. Εκτός αν έχεις συνδέσει κάρτα της Eurobank οπότε αφήνεις την πάνω αυτή που δείχνει το screenshot δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις

Την κάτω. Εκτός αν έχεις συνδέσει κάρτα της Eurobank οπότε αφήνεις την πάνω αυτή που δείχνει το screenshot δηλαδή.

Η μια ειναι της eurobank αλλα ετσι κι αλλιως ειναι αχρηστη οσο εχουμε capital controls.

Ετσι απο περιεργια ομως της eurobank γιατι δεν την αλλαζουμε?

Εγω εκανα 2 μικροαγορες το πρωι και δεν φαινονταν στην αρχικη οθονη αν και τα λεφτα πηγαν στο aliexpress κανονικα. Μιλησα με το τσατ και μου ειπαν να κανω logout και login μηπως διορθωθει και τωρα δεν με αφηνει να μπω. Εχω android 4.2 στο κινητο. Εστειλα εμαιλ και στο support τους και μου ηρθε μηνυμα οτι δεν χρησιμοποιειτε πλεον. Τι κουταμαρα ειναι αυτη , δηλαδη αν δεν μπορεις να μπεις στην εφαρμογη πως θα βρεις ακρη.

Εγω εκανα 2 μικροαγορες το πρωι και δεν φαινονταν στην αρχικη οθονη αν και τα λεφτα πηγαν στο aliexpress κανονικα. Μιλησα με το τσατ και μου ειπαν να κανω logout και login μηπως διορθωθει και τωρα δεν με αφηνει να μπω. Εχω android 4.2 στο κινητο. Εστειλα εμαιλ και στο support τους και μου ηρθε μηνυμα οτι δεν χρησιμοποιειτε πλεον. Τι κουταμαρα ειναι αυτη , δηλαδη αν δεν μπορεις να μπεις στην εφαρμογη πως θα βρεις ακρη.

Έχουν πρόβλημα με τους server για της εκδόσεις 4.2/4.4. Ελπίζω να το έχουν φτιάξει μέχρι αύριο....

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις

Η μια ειναι της eurobank αλλα ετσι κι αλλιως ειναι αχρηστη οσο εχουμε capital controls.

Ετσι απο περιεργια ομως της eurobank γιατι δεν την αλλαζουμε?

Οι κάρτες της Eurobank χρέωνουν 2,5€ προμήθεια για κάθε συναλλαγή που γίνεται σε νόμισμα πλην Ευρώ. Αγοράζεις κάτι δηλαδή που κάνει σε δολλάρια π.χ. 1€ και σου κοστίζει ...3,5€. Έχεις μείνει πίσω. Δεν είναι άχρηστες πλέον οι Ελληνικές κάρτες. Από τις 3/8/2016 δουλεύουν κανονικά για τις περισσότερες αγορές από το εξωτερικό.

Υ.Γ. Η Revolut δουλεύει πλέον μετ'εμποδίων, όποτε θυμάται και δεν είναι και πολύ χρήσιμη πια, το τόπικ το κάναμε εδώ και πολύ καιρό γενικών ερωτήσεων περί χρηματοοικονομικών έργαλείων, Paypal και ό,τι θυμάται ο καθένας, άντε ας αλλάξει κι ο τίτλος τουλάχιστον σε κάτι πιο γενικό...

Έχουν πρόβλημα με τους server για της εκδόσεις 4.2/4.4. Ελπίζω να το έχουν φτιάξει μέχρι αύριο....

Και εγω το ελπιζω. Παντως γενικα εχουν αρκετα προβληματα. Παλιοτερα αργουσαν πολυ να βαλουν τα λεφτα, μετα το εφτιαξαν αυτο. Τωρα βλεπω αυτο το προβλημα. Μαλλον εχει μεγαλυτερη επιτυχια απο οτι περιμεναν και τα εχουν βρει μπαστουνια.

Εγω εχω σταματήσει πλεον να κανω αναβαθμίσεις γιατι οι άνθρωποι σε αυτον τον τομεα δεν το εχουν, θυμάμαι προ καιρού που ειχαν βαλει εναν χρονομετρητή που μετραγε αντίστροφα για καμια 20αρια μερες και οταν βγηκε η νεα version δεν έμπαινε κανένας  και κρασαρε :P  

Εχω κανει και ενα backup στο app τους και ειμαι οκ

Έχουν ανακοινώσει(μου το είπε φίλος) τραπεζική αργία στην Αγγλία έως και 31/08.

Οπότε,λίγο υπομονή! :)

βασικά ήταν bank holiday(αργία δλδ) χθες κ οι τράπεζες ήταν κλειστές. Σήμερα ήταν όλες ανοιχτές.

Εγω εχω σταματήσει πλεον να κανω αναβαθμίσεις γιατι οι άνθρωποι σε αυτον τον τομεα δεν το εχουν, θυμάμαι προ καιρού που ειχαν βαλει εναν χρονομετρητή που μετραγε αντίστροφα για καμια 20αρια μερες και οταν βγηκε η νεα version δεν έμπαινε κανένας  και κρασαρε :P  

Εχω κανει και ενα backup στο app τους και ειμαι οκ

Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση. Την v. 3.0 την έχω από την 1η μέρα που βγήκε εγώ και δεν είχα πρόβλημα. Πρόβλημα του server τους ήταν προφανώς με τις παλιές εκδόσεις android που προέκυψε σήμερα. Κι εγώ μόλις τώρα που το τσέκαρα είμαι πλέον οκ.

Παίδες τα φώτα σας.

Εγκατέστησα μόλις το Revolut όλα κομπλέ έτοιμα.

Θέλω φυσικά να την γεμίσω και εδώ χρειάζομαι βοήθεια.

Δυστυχώς ούτε κάρτα έχω ούτε τραπεζικό λογαριασμό.

Δεν μπορώ πολύ απλά να πάω με ένα 20αρικο στο χέρι στην τράπεζα και πολύ απλά να ζητήσω από τον Ταμία να βάλει τα λεφτά στο IBAN που μου βγάζει στο κινητό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...