theopan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Από σήμερα το πρωι αντιμετωπίζω προβλήματα με τη ρεβολουτ. 1) Δε μου εμφανίζει τα στοιχεία της κάρτας αλλά η εικόνα της κάρτας είναι κενή 2) Δε μου εμφανίζει το πιν 3) Δε δουλεύουν οι ισοτιμίες Μόλις διαπίστωσα ότι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Για να το επιλύσω, έκανα logout και στην προσπάθεια να ξανακάνω sign in μου κάνει κάτι αλλοπρόσαλλα (αντί να στείλει sms με τον κωδικό ενεργοποίησης ζητάει 4ψηφιο pin κι αφού εισάγω αυτό που είχα βάλει το ξαναζητάει συνεχώς). Δεν καταφέρνω προς το παρόν να συνδεθώ... Μάλλον είναι γενικό πρόβλημα και φαίνεται να έχασαν την αντιστοιχία accounts με κάρτες (γιατί το υπόλοιπο του account το έβλεπα κανονικά πριν κάνω logout). Πλήρως αναξιόπιστη η Revolut πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγω πάντως συνεχίζω να φορτίζω την revolut μέσω της leupay άμεσα κα δωρεάν . Πρόβλημα μη αναγνώρισης της κάρτας leupay είχα μετά απο μια αναβάθμιση στο apk τηςrevolut αλλά μετά απο επικοινωνία με το support τους μου ειπαν να κάνω κανονικά logout απο την εφαρμογή τους (οχι απλά να την "κλέισω") και μετά login και να ξανασυνδέσω την κάρτα της leupay και απο τότε όλα άψογα Για δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσει κάτι Εισαι τυχερός. Εμένα μου είπαν από το support ( αφου μου είχαν μπλοκάρει για 2 μέρες την κάρτα) να μην την ξαναχρησιμοποιήσω και να τη σβησω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εισαι τυχερός. Εμένα μου είπαν από το support ( αφου μου είχαν μπλοκάρει για 2 μέρες την κάρτα) να μην την ξαναχρησιμοποιήσω και να τη σβησω.... Δεν είναι τυχερός. Κι εγώ το ίδιο εύκολα φορτίζω και όλοι όσοι έχουν αναφέρει ως τώρα εδώ στο φόρουμ, άρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις εσύ είναι είτε μεμονωμένο είτε τέλος πάντων περιορισμένο. Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πλέον ούτως ή άλλως αφού η Revolut έγινε πια πολύ λιγότερο χρήσιμη μετά τις τελευταίες αλλαγές στα cc. Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα και βλέπω να την εγκαταλείπω οριστικά αυτή τη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrekatse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μόλις διαπίστωσα ότι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Για να το επιλύσω, έκανα logout και στην προσπάθεια να ξανακάνω sign in μου κάνει κάτι αλλοπρόσαλλα (αντί να στείλει sms με τον κωδικό ενεργοποίησης ζητάει 4ψηφιο pin κι αφού εισάγω αυτό που είχα βάλει το ξαναζητάει συνεχώς). Δεν καταφέρνω προς το παρόν να συνδεθώ... Μάλλον είναι γενικό πρόβλημα και φαίνεται να έχασαν την αντιστοιχία accounts με κάρτες (γιατί το υπόλοιπο του account το έβλεπα κανονικά πριν κάνω logout). Πλήρως αναξιόπιστη η Revolut πλέον... Εβγαλες ακρη?εχω το ιδιο προβλημα και στο πλει στορ η εφαρμογη μου γραφει οτι δεν ειναι συμβατη η εκδοση με το ταμπλετ!!!ολα ξαφνικα(τζαμπα την φορτισα την Παρασκευη,παν τα λεφτα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και εγω φόρτιζα κανονικά τη revolut μέχρι 10-8. Από εκεί και περα είναι τα προβλήματα. Προς το παρόν μόνο εσύ και ο μολοτ εχετε αναφέρει από τότε ότι δεν έχετε πρόβλημα. Επίσης είχαμε μια αναφορά από άλλο χρήστη για αντίστοιχο πρόβλημα μετα από φόρτωση με leupost..... Η revolut όντως με αυτα και με αυτα καθίσται όλο και λιγότερο αξιόπιστη επιλογή. Μετα τη χαλάρωση αρχές Αυγούστου η χρησιμότητα της μειώνεται. Είναι ενδεικτικό ότι φτάσαμε 30-8 και δεν τελειωσαν τα διαθεσιμα της Πειραιώς για αυτό το μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλησπέρα μίλησα με το ''support'' της revolut. Δέχονται κατάθεση και απο λογαριασμό που είσαι συνιδηκαιούχος , και φυσικά αν έχεις δικο σου λογαριασμό, όχι όμως αν εμφανίζει άλλο όνομα απο αυτό που έχεις στο account στο revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλησπέρα μίλησα με το ''support'' της revolut. Δέχονται κατάθεση και απο λογαριασμό που είσαι συνιδηκαιούχος , και φυσικά αν έχεις δικο σου λογαριασμό, όχι όμως αν εμφανίζει άλλο όνομα απο αυτό που έχεις στο account στο revolut. Μπορείτε να κάνετε log-in?Προσπαθω από το πρωί και δεν προχωράει για να βάλω τον κωδικό από το sms (Το οποίο δεν ερχετε κιόλας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Απλά ενημερωτικά: Εγώ έκανα top up 23/8 ,τρέχω την v 3.0 σε android και δουλεύει κανονικά (έκανα και logout και reinstall να δώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μπορείτε να κάνετε log-in?Προσπαθω από το πρωί και δεν προχωράει για να βάλω τον κωδικό από το sms (Το οποίο δεν ερχετε κιόλας) ναι κάνω κανονικά. δεν ΄έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, είχα ανοιχτο το support για καμια ώρα , και το ανοιγόκλεινα συχνά και κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν δοκιμάζετε όσοι δεν σας συνδέεται να στείλετε DM όπως αυτός; https://mobile.twitter.com/RevolutApp/status/770591751895670785 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Έχουν ανακοινώσει(μου το είπε φίλος) τραπεζική αργία στην Αγγλία έως και 31/08. Οπότε,λίγο υπομονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Έχουν ανακοινώσει(μου το είπε φίλος) τραπεζική αργία στην Αγγλία έως και 31/08. Οπότε,λίγο υπομονή! Αλλο τραπεζικη αργια και αλλο οτι δεν μπορεις να κανεις log-in στο app Μίλησα μεσώ facebook με την revolut και έμαθα οτι υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση με τον server για android 4.2/4.4 και δεν μπορεις να κανεις log-in.Ελπιζω να το φτιάξουν σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μίλησα μεσώ facebook με την revolut και έμαθα οτι υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση με τον server για android 4.2/4.4 και δεν μπορεις να κανεις log-in.Ελπιζω να το φτιάξουν σύντομα. Έτσι εξηγείται... Σε τηλέφωνο με 4.4.2 το έχω αυτή τη στιγμή. Δεν γίνεται τίποτα όσα κι αν προσπάθησα (sign out-sign in, διαγραφή δεδομένων, και uninstall-reinstall). Με έχει αποκόψει πλήρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moustakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γνωστό, έχει ξαναναφερθεί εδώ στο topic. Δεν έχει να κάνει μόνο με το PayPal, αλλά αφορά μία ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο πώς αντιμετωπίζει το PayPal τις κάρτες της Revolut. Όταν αφήνουμε το PayPal να κάνει μετατροπές συναλλάγματος για αγορές με χρέωση της Revolut, το PayPal προσπαθεί πάντα να χρεώσει την κάρτα μας σε λίρες Αγγλίας GBP, άσχετα από το νόμισμα χρέωσης του εμπόρου/καταστήματος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί το PayPal βγάζει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι πίσω από την κάρτα της Revolut υπάρχουν χρήματα σε GBP. Ίσως διότι αναλύει τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας και βλέπει ότι αντιστοιχεί σε λογαριασμό της Barclays/που τηρείται στην Αγγλία. Δυστυχώς όμως, έτσι τρώμε χασούρα από ΔΙΠΛΗ μετατροπή: μία ασύμφορη που κάνει το PayPal για να αλλάξει από EUR σε GBP και μία ακόμη μικρότερης αλλά υπαρκτής χασούρας που κάνει η Revolut για να ξαναλλάξει τα GBP που χρέωσε το PayPal σε EUR που βρίσκονται στο υπόλοιπο του Revolut account μας. Η λύση είναι από τις ρυθμίσεις του PayPal, να απενεργοποιήσουμε ΜΟΝΙΜΑ την αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος που κάνει το PayPal στις αγορές που γίνονται με την κάρτα της Revolut. 1. Κάνουμε login στο paypal.com 2. Μετά το login, επισκεπτόμαστε αυτό το link (copy-paste στην address bar του browser): https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 3. Κάνουμε κλικ στο "Conversion options" δίπλα από την καταχώρηση που αντιστοιχεί στην κάρτα της Revolut Ισως ειμαι εγω χαζος(το πιθανοτερο) αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποια επιλογη πρεπει να επιλέξω http://prntscr.com/cc7nu5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ισως ειμαι εγω χαζος(το πιθανοτερο) αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποια επιλογη πρεπει να επιλέξω http://prntscr.com/cc7nu5 Την κατω, (οχι αυτη που ειναι τωρα επιλεγμένη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις