Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με Ελληνική κάρτα συνεχίζει να μην γίνεται όπως απαντήθηκε ήδη.

Φόρτισα κανονικότατα -όπως άλλωστε έκανα και από την αρχή- όπως σου είπα. Μήπως δημιουργήθηκε πρόβλημα επειδή έκανες πολύ γρήγορα απόπειρα φόρτισης πριν προλάβει να κάνει τη χρέωση του 1€ για την επαλήθευση;

Οχι. Μου είπαν ρητως ότι η κάρτα αυτη δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιείται για φόρτωση, αφου μου είχαν μπλοκάρει το λογαριασμο για 2 μέρες.....Και εγω μέχρι τότε ειχα φορτίσει αρκετες φορές...Είναι θέμα χρόνου να στο πουν κι εσενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι. Μου είπαν ρητως ότι η κάρτα αυτη δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιείται για φόρτωση, αφου μου είχαν μπλοκάρει το λογαριασμο για 2 μέρες.....Και εγω μέχρι τότε ειχα φορτίσει αρκετες φορές...Είναι θέμα χρόνου να στο πουν κι εσενα

Απίθανο είναι κάτι τέτοιο. Αυτοματοποιημένη είναι η διαδικασία. Ή την αναγνωρίζει σαν ένα είδος κάρτας επιτρεπόμενο για φόρτιση και τη δέχεται, ή την απορρίπτει μόλις εισάγεις τα πρώτα 6 ψηφία του αριθμού της. Από 522714 ξεκινά η δική μου. Μιλάμε για τη Debit της Leupay έτσι; Όχι τη Leupost.

Απίθανο είναι κάτι τέτοιο. Αυτοματοποιημένη είναι η διαδικασία. Ή την αναγνωρίζει σαν ένα είδος κάρτας επιτρεπόμενο για φόρτιση και τη δέχεται, ή την απορρίπτει μόλις εισάγεις τα πρώτα 6 ψηφία του αριθμού της. Από 522714 ξεκινά η δική μου. Μιλάμε για τη Debit της Leupay έτσι; Όχι τη Leupost.

Ναι φυσικα για αυτη λέω.  Επίσης η κάρτα αυτη δεν είναι debit αλλά prepaid debit και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούνται τα προβλήματα με τη revolut.......

Σήμερα όταν φόρτωσα την εφαρμογή, μου εμφάνισε μήνυμα ότι όλες οι τραπεζικές συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν την 1 Σεπτεμβρίου, λόγω τραπεζικής αργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αργία ισχύει όμως μόνο για σήμερα, κατάλαβα λάθος ή και αυτοι ακουλούθησαν το ελληνικό σύστημα και κάνανε πενθήμερό το ρεπό?

Σήμερα όταν φόρτωσα την εφαρμογή, μου εμφάνισε μήνυμα ότι όλες οι τραπεζικές συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν την 1 Σεπτεμβρίου, λόγω τραπεζικής αργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αργία ισχύει όμως μόνο για σήμερα, κατάλαβα λάθος ή και αυτοι ακουλούθησαν το ελληνικό σύστημα και κάνανε πενθήμερό το ρεπό?

Λάθος κατάλαβες μάλλον. Εμένα μου εβγαλε μήνυμα ότι θα γίνουν αύριο οι όποιες συναλλαγές

• Like 1

Τράβηξα 157€ απο το ρεβολουτ και με χρέωσε 4€ ή τράπεζα

http://i.imgur.com/PE9pxw9.png

Εκανες μεταφορα απο την revolut προς την ελληνικη τραπεζα με εμβασμα και σε χρεωσε την προμηθεια που χρεωνει για τα εισερχομενα εμβασματα.Αν ηθελες να μην χρεωθεις και να περιμενεις πας σε ενα ΑΤΜ με την καρτα και τραβας αμεσως τα χρηματα χωρις χρεωση.

Ρε παιδιά σας χρεώνει η Τράπεζα για εμβάσματα που στέλνετε; Τώρα τελευταία βλέπω τρελές χρεώσεις κάθε φορά που στέλνω χρήματα στο ρεβο

Άλλα έγραφες στο πρώτο μήνυμα.

Ότι βλέπεις τρελές χρεώσεις κάθε φορά που στέλνεις χρήματα στη ρεβολούτ.

• Like 1

Καλησπέρα, έχω την φυσική κάρτα της Revolut.

Έχω ένα υπόλοιπο 80 ευρώ, η κάρτα χρειάζεται ενεργοποιήση στο ATM?Συγκεκριμένα θα πάω σε ATM της ETE. Θα με χρεώσει μήπως επιπλέον έξοδα γαι τήν ανάληψη?Ευχαριστω

Δεν υπήρχε κανένας λόγος για αυτή την κίνηση νομίζω. Μπορούσες να κάνεις ανάληψη με τη Revolut και επανακατάθεση στην Εθνική αν υπήρχε λόγος να μπουν σώνει και καλά τα λεφτά σε τράπεζα. Και θα ήταν και διαθέσιμα όλο το ποσό -ως "νέο χρήμα"- με τέτοια κίνηση για μελλοντική ανάληψη -πέρα από τα 840€ ανά 2βδομαδο δηλαδή- ενώ τώρα που τα έφερες με έμβασμα είναι μόνο το 30%. Και έφαγες και την προμήθεια στο κεφάλι... Για τέτοια μικροποσά είναι αστείο να το συζητάμε βέβαια, αλλά θέλω να δείξω το ότι έκανες λάθος.

Καλησπέρα, έχω την φυσική κάρτα της Revolut.

Έχω ένα υπόλοιπο 80 ευρώ, η κάρτα χρειάζεται ενεργοποιήση στο ATM?Συγκεκριμένα θα πάω σε ATM της ETE. Θα με χρεώσει μήπως επιπλέον έξοδα γαι τήν ανάληψη?Ευχαριστω

Η χρήση της κάρτας στο ΑΤΜ αποτελεί από μόνη της ενεργοποίηση. Δεν θα χρεωθείς προμήθεια.

Αν και νομίζω ότι το postαρα, δεν βρίσκω το post, για αυτό αν είναι επανάληψη συγχωρέστε με.

Στο θέμα μας, η Revolut δεν φορτίζει από την Debit MasterCard της N26. Πριν από 1 μήνα φόρτωσα με N26 ενώ τώρα τίποτα. Έστειλα και στους δύο αλλά κανείς δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα. Ως κάτοχος γερμανικής διεύθυνσης, έχω πάρει και τη Maestro Debit, και η πλάκα είναι ότι φορτίζει με αυτή. Οκ ξέρω, αν φορτίζει με κάρτα που ανήκει στον ίδιο λογαριασμό, που το πρόβλημα? Το λέω όμως προς ενημέρωση των ελλήνων που δεν δικαιούνται Maestro.

Ναι φυσικα για αυτη λέω.  Επίσης η κάρτα αυτη δεν είναι debit αλλά prepaid debit και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούνται τα προβλήματα με τη revolut.......

Εγω πάντως συνεχίζω να φορτίζω την revolut μέσω της leupay άμεσα κα δωρεάν  :-D .  Πρόβλημα μη αναγνώρισης της κάρτας leupay είχα μετά απο μια αναβάθμιση στο apk τηςrevolut αλλά μετά απο επικοινωνία με το support τους μου ειπαν να κάνω κανονικά logout απο την εφαρμογή τους (οχι απλά να την "κλέισω") και μετά login και να ξανασυνδέσω την κάρτα της leupay και απο τότε όλα άψογα B)   Για δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσει κάτι 

Καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω το εξής. Οταν σε ένα site βλέπω οτι δέχονται credit card , να κάνω παραγγελία με την revolut ή να ρωτάω αν δέχονται prepaid όπως ειναι η revolut. Χτες έκανα μια δοκιμή σε ένα τέτοιο site και μου ήρθε ειδοποίηση απο την revolut να κάνω ton up. τι σημαινει αυτό, λειτουργεί, να βαλω την καρτα για την παραγγελία;

Από σήμερα το πρωι αντιμετωπίζω προβλήματα με τη ρεβολουτ.

1) Δε μου εμφανίζει τα στοιχεία της κάρτας αλλά η εικόνα της κάρτας είναι κενή

2) Δε μου εμφανίζει το πιν

3) Δε δουλεύουν οι ισοτιμίες

Καλησπερα,την παρασκευη εκανα καταθεση στην revolut,σημερα παταω για ανοιξω την εφαρμογη βαζω τον κωδικο μου και μου βγαζει το εξης μνμ "we're sorry,something has gone wrone,please try later"επαναεγκατεστησα την εφαρμογη μα το ιδιο,ασε που στο playstore μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η εφαρμογη στο ταμπλετ που την ειχα μεχρι και χθες!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...