Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και η Barclay's που έχει τον λογαριασμό κουβά της revolut στο UK χρεώνει 5 λίρες για εισερχόμενο έμβασμα SEPA, δεν είναι ελληνική πατέντα :P

http://www.barclays.co.uk/business-banking/business-abroad/international-payments

Κάποιο λάθος κάνεις. Η χρεωση των 5 λιρών αφορά εξερχόμενα εμβάσματα.

Στα εισερχόμενα δε χρεωνει τίποτα και το λέει ρητως:

How much does it cost?

There’s no charge for euro payments from EU/EEA countries as long as a valid IBAN and SWIFTBIC are provided. If the payment is in a different currency, or is received from a country outside of the EU/EEA, there’ll be a £6 charge.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο κινεζομαγαζα στυλ gearbest, banggood τι ειναι καλυτερο ωστε να υπαρχει εκμετάλλευση της ισοτημιας revolut ?

Δεν έχει να κάνει.

Την εκμετάλλευση της ισοτιμίας, όπως λες, την κάνεις είτε μεσολαβεί το pp είτε όχι.

Απλά όταν μεσολαβεί το pp θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε τη μετατροπή να την κάνει η revo και όχι το pp.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει.

Την εκμετάλλευση της ισοτιμίας, όπως λες, την κάνεις είτε μεσολαβεί το pp είτε όχι.

Απλά όταν μεσολαβεί το pp θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε τη μετατροπή να την κάνει η revo και όχι το pp.

αυτο πως ακριβως γινεται γιατι εγω εχω συνδεδεμενη μεχρι τωρα μια της Πειραιώς και απλα εκανα τις αγορες χωρις να αλλαζω κατι ,αλλα θα φτιαξω revolut , πως θα το κανω να κανει αυτοματα την αλλαγη?

Δημοσ.

Κάποιο λάθος κάνεις. Η χρεωση των 5 λιρών αφορά εξερχόμενα εμβάσματα.

Στα εισερχόμενα δε χρεωνει τίποτα και το λέει ρητως:

How much does it cost?

There’s no charge for euro payments from EU/EEA countries as long as a valid IBAN and SWIFTBIC are provided. If the payment is in a different currency, or is received from a country outside of the EU/EEA, there’ll be a £6 charge.

mea cupla then B)

Δημοσ.

αυτο πως ακριβως γινεται γιατι εγω εχω συνδεδεμενη μεχρι τωρα μια της Πειραιώς και απλα εκανα τις αγορες χωρις να αλλαζω κατι ,αλλα θα φτιαξω revolut , πως θα το κανω να κανει αυτοματα την αλλαγη?

Θα συνδέσεις και τη revolut στο paypal. 

Μετά δες εδώ πώς θα ρυθμίσεις το paypal ώστε να μην κάνει αυτό τη μετατροπή αλλά η revolut 

• Like 1
Δημοσ.

My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit

• Like 2
Δημοσ.

Πριν 20 ημέρες, φόρτωσα revolut με την Number26 μου, σήμερα που πήγα να κάνω ξανά το ίδιο "Oooops, but this card isn't supported by Revolut". Πιστόλι λοιπόν η N26, αλλά από πηγάζει αυτό; Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν τα τσακαλάκια της Revolut στο Αγγλία.

Δημοσ.

Πριν 20 ημέρες, φόρτωσα revolut με την Number26 μου, σήμερα που πήγα να κάνω ξανά το ίδιο "Oooops, but this card isn't supported by Revolut". Πιστόλι λοιπόν η N26, αλλά από πηγάζει αυτό; Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν τα τσακαλάκια της Revolut στο Αγγλία.

Θα σου πουν ότι είναι κάρτα που δεν υποστηριζεται μπλα μπλα μπλα

Δεν επιτρέπουν πλέον φορτωση και από τις κάρτες debit της leupay......

Δημοσ.

Δεν επιτρέπουν πλέον φορτωση και από τις κάρτες debit της leupay......

Μπα κανονικότατα δουλεύει η debit της Leupay. Μόλις τώρα φόρτισα με 10€ τη Revolut με αυτήν. Πρέπει να γίνει delete και re-add τελικά οπωσδήποτε (βγάζει ανάλογο μήνυμα).

Με τη Ν26 ουδέποτε το κατάφερα καθώς η Revolut επιμένει να τη βλέπει σαν prepaid και μου κάνει εντύπωση που ο JohnnieWalker57 είχε καταφέρει έστω και παλιότερα να φορτίσει με αυτήν...

Δημοσ.

My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit

Θα συνδέσεις και τη revolut στο paypal. 

Μετά δες εδώ πώς θα ρυθμίσεις το paypal ώστε να μην κάνει αυτό τη μετατροπή αλλά η revolut 

ευχαριστω πολυ , αυτη την ρυθμηση να την κανω μονο στην revolut και να αφησω την πειρεως οπως ειναι ετσι ή συμφερει και στα δυο να κανουν την μετατροπή ??

Δημοσ.

Μπορούμε τώρα με τις αλλαγές στα capital controls να κάνουμε topup by card την revolut? Αν ναι τα λεφτά μπαίνουν κατευθείαν;

Δημοσ.

Μπορούμε τώρα με τις αλλαγές στα capital controls να κάνουμε topup by card την revolut? Αν ναι τα λεφτά μπαίνουν κατευθείαν;

ναι τα λεφτά μπαίνουν αμεσα.
Δημοσ.

Μπα κανονικότατα δουλεύει η debit της Leupay. Μόλις τώρα φόρτισα με 10€ τη Revolut με αυτήν. Πρέπει να γίνει delete και re-add τελικά οπωσδήποτε (βγάζει ανάλογο μήνυμα).

Με τη Ν26 ουδέποτε το κατάφερα καθώς η Revolut επιμένει να τη βλέπει σαν prepaid και μου κάνει εντύπωση που ο JohnnieWalker57 είχε καταφέρει έστω και παλιότερα να φορτίσει με αυτήν...

Εμενα πάντως μου μπλόκαραν το λογαριασμό επειδή έκανα topup με αυτη. Μου ζήτησαν και να τη διαγράψω.....

Δημοσ.

ναι τα λεφτά μπαίνουν αμεσα.

Με Ελληνική κάρτα συνεχίζει να μην γίνεται όπως απαντήθηκε ήδη.

Εμενα πάντως μου μπλόκαραν το λογαριασμό επειδή έκανα topup με αυτη. Μου ζήτησαν και να τη διαγράψω.....

Φόρτισα κανονικότατα -όπως άλλωστε έκανα και από την αρχή- όπως σου είπα. Μήπως δημιουργήθηκε πρόβλημα επειδή έκανες πολύ γρήγορα απόπειρα φόρτισης πριν προλάβει να κάνει τη χρέωση του 1€ για την επαλήθευση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...