RottenLungs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αααα εγω νόμιζα οτι στη κάρτα τα λεφτά είναι οτι δείχνει... Πχ. χθες μετέτρεψα στις revolut απο € σε λίρες και έκανα μία αγορά απο amazon και όλα κομπλέ. Μετα είχα μόνο € και έκανα μέσω paypal αγορά απο μαγαζί που πούλαγε σε €. Πάω στο pp να δω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αααα εγω νόμιζα οτι στη κάρτα τα λεφτά είναι οτι δείχνει... Πχ. χθες μετέτρεψα στις revolut απο € σε λίρες και έκανα μία αγορά απο amazon και όλα κομπλέ. Μετα είχα μόνο € και έκανα μέσω paypal αγορά απο μαγαζί που πούλαγε σε €. Πάω στο pp να δω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Πας εδώ: https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_manage-paylist Set Available Funding Sources > Conversion Options > Bill me in the currency listed on the seller's invoice > Submit 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλα μιλάμε εντάξει απο παντού φεύγουν € γαμω την κοινωνία μου... Για αυτό το δώρο μου πήγε ο κούκος αηδόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το έχω ξαναγράψει αρκετά posts πιο πίσω σε αυτό το θέμα - κοίτα ΕΔΩ. Η κάρτα είναι Αγγλική και αν αφήσεις το paypal να τραβάει χωρίς μετατροπή χρήματα από αυτή τότε αυτό θα ζητάει λίρες - δεν ξέρει ότι έχεις € μέσα - όποτε για αγορά αντικειμένων σε € θα τρως 2 μετατροπές (χάσιμο χρημάτων δηλαδή) γιατί πολλοί νομίζουν εσφαλμένα ότι δεν θα έχουν μετατροπές νομισμάτων, Συμπέρασμα: ποτέ δεν αφήνουμε το paypal να κάνει αυτό τις μετατροπές αλλά η κάρτα μας. Ειδικά με την Revolut είδα καλύτερη ισοτιμία στην μετατροπή σε λίρες για αγορά που έκανα προχτές από Amazon Αγγλίας απ' ότι η τράπεζά μου η Alpha. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Maitre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theod7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπερα παλληκαρια..την καρτουλα την συνδεσα στο pp εκανα και την αλλαγη στο - Bill me in the currenc κλπ - παμε να κανουμε καμια παραγγελια η εμεινε κατι ακομα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπερα παλληκαρια..την καρτουλα την συνδεσα στο pp εκανα και την αλλαγη στο - Bill me in the currenc κλπ - παμε να κανουμε καμια παραγγελια η εμεινε κατι ακομα ? Φύγαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση.Θέλω να κάνω μια αγορά σε δολλάρια.Στην κάρτα έχω ευρώ .Θα κανει μετατροπή η revolut ή θα απορρίψει την αγορά? Εάν κάνει μετατροπή ποιο το νοημα να υπάρχουν 3 νομίσματα΄μέσα? (revolut ) Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνει τη μετατροπή αρκεί να έχεις ρυθμίσει μέσα από το paypal να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα (αν δεν ξέρεις πως γίνεται, δεν εδώ πιο πάνω το ποστ #722). Αλλιώς θα κάνει τη μετατροπή το paypal και σου χρεώσει προμήθεια. Όπως και να 'χει πάντως η αγορά θα γίνει, δεν πρόκειται να απορριφθεί επειδή αγροάζεις σε άλλο νόμισμα από αυτό που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση.Θέλω να κάνω μια αγορά σε δολλάρια.Στην κάρτα έχω ευρώ .Θα κανει μετατροπή η revolut ή θα απορρίψει την αγορά? Εάν κάνει μετατροπή ποιο το νοημα να υπάρχουν 3 νομίσματα΄μέσα? (revolut ) Η αγορά θα γίνει κανονικά. Σχεδόν όλοι μας, προφανώς, στείλαμε έμβασμα σε ευρώ και κάνουμε αγορές σε δολάρια. Έχει νόημα και είναι ευκολία μεγάλη να έχει 3 διαφορετικά νομίσματα η revolut. Αναλαμβάνει αυτή και κάνει τις μετατροπές με πολύ χαμηλή χρέωση. Το αν θα κάνει την μετατροπή στην αγορά η revolut εξαρτάται από το τι εντολή θα πάρει. Δεν μπορείς να το ορίσεις εσύ. Για το pp πχ, αναφέρεται μερικά ποστς πιο πάνω πως του λες να μην κάνει καμία μετατροπή. Παρόμοια ρύθμιση υπάρχει και στο Amazon. Τα ρυθμίζουμε και τα αναγκάζουμε να μην κάνουν καμία μετατροπή νομίσματος. Γενικά να έχεις στο μυαλό σου πως είναι αυτόματες αυτές οι διαδικασίες και τις ορίζεις εσύ. Κατά τ'άλλα και για τους υπόλοιπους, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Και γω νόμιζα ότι έφτιαξα το pp πριν πάω να κάνω την πρώτη μου αγορά και πριν πατήσω confirm μου έβγαζε ότι η κάρτα χχχχχχχ θα χρεωθεί τόσες λίρες. Ε, δεν πάταγα confirm μέχρι να το φτιάξω και μου δείξει ότι η κάρτα θα χρεωθεί δολάρια -αφού δολάρια ζήταγε ο πωλητής. Αυτή η οθόνη προφανώς βγαίνει σε όλους, απλά οι πιο πολλοί πατάνε confirm χωρίς να βλέπουν τι κάνουν. Και κάτι ακόμα, Mary, πρέπει να φτιαχτεί ο οδηγός με ακόμα πιο πολλές λεπτομέρειες, μάλλον. Όλο τα ίδια και τα ίδια ρωτιούνται και απαντάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στης 20 Νοεμβρίου αγόρασα κάτι από το skroutz από ένα κατάστημα ζήτησα την προηγούμενη Κυριακή να ακυρωθεί η παραγγελία και η επιστροφή των χρημάτων αμέσως με ενημέρωσαν ότι έχει προωθηθεί η επιστροφή των χρημάτων .Γνωρίζει κανείς ποτέ θα φάνουν στην κάρτα . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Για το pp πχ, αναφέρεται μερικά ποστς πιο πάνω πως του λες να μην κάνει καμία μετατροπή. Παρόμοια ρύθμιση υπάρχει και στο Amazon. Στο Αμαζον που είναι η ρύθμιση? Πριν μερικές ημέρες έκανα εγγραφή και δεν ήξερα ότι έχει και αυτό ρύθμιση για μετατροπή συναλλάγματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Hi Spiros,Unfortunately we do not officially support the use of Paypal with our cards. As some customers are able to use it fine, but others are not able to get it to work. Sorry for the inconvenience. Regards, Gus Revolut +44 (0) 203 725 75 83 Level 39 Tech Hub 1 Canada Square London E14 5AB τι γινεται? επισης εβαλα 60 δολ και δεν πηρα το δωρακι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ειχες βαλει τον κωδικο κατα την εγγραφη? προσωπικα δουλεψε το paypal σε εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Hi Spiros, Unfortunately we do not officially support the use of Paypal with our cards. As some customers are able to use it fine, but others are not able to get it to work. Sorry for the inconvenience. Regards, Gus Revolut +44 (0) 203 725 75 83 Level 39 Tech Hub 1 Canada Square London E14 5AB τι γινεται? επισης εβαλα 60 δολ και δεν πηρα το δωρακι ! Δοκίμασε clear cache και clear data, θα σου αλλάξει cvv και ημερομηνία λήξης. κάνε edit στο paypal, βαλε τα νέα στοιχεία και λογικά θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popi_ko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε clear cache και clear data, θα σου αλλάξει cvv και ημερομηνία λήξης. κάνε edit στο paypal, βαλε τα νέα στοιχεία και λογικά θα είσαι οκ. Μπορει να ακουστει χαζο,αλλα αν κανει clear cache kai clear data ουσιαστικα δεν σημαινει οτι γινεται ενας αλλος λογαριασμος-μια αλλη καρτα απτην αρχικη που δοθηκε?και τα χρηματα που υπαρχουν στην καρτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις