Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε πρωτα ταυτοποίηση τον λογαριασμό σου μην έχεις κάποιο πρόβλημα και μετα είσαι έτοιμος για την αγορά σου. Γίνετε κανονικά δεν εχει όριο για της αγορές αρκεί να έχεις υπόλοιπο!

900 ευρώ γίνεται πράγματι , αλλά έχει όρια η revolut, υψηλά αλλά υπάρχουν :-)

Card spending is limited to £30,000 or equivalent per year with a sublimit of £5,000 or equivalent per 96 hours meaning that you cannot exceed £5,000 or equivalent in card spending in a 96 hour period. Cash withdrawals from ATMs are limited to £2,000 or equivalent per day.

We require proof of funds to process large transactions over £10,000 or equivalent.

An example of proof of funds would be a bank statement which shows your name, address, the bank logo and shows a month of transactions. 

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελληνική δεν γίνετε λόγο CC

Ναι αλλα πως ειναι δυνατον να περνανε (προσφατα αυτο) αλλες συναλλαγες σε ali/ebay που δεν περνουσαν πιο παλια και να μην γινεται συνδεση της καρτας στην revolut; Λιγο κουφο μου φαινεται..

Δημοσ.

Ναι αλλα πως ειναι δυνατον να περνανε (προσφατα αυτο) αλλες συναλλαγες σε ali/ebay που δεν περνουσαν πιο παλια και να μην γινεται συνδεση της καρτας στην revolut; Λιγο κουφο μου φαινεται..

Στις αγορές μέσω Internet/Τηλεφώνου στο εξωτερικό εξαιρούνται συναλλαγές σε κατηγορίες εμπόρων που σχετίζονται με: 

- Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό

- Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες 

- Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια 

- Αγορές σε κοσμηματοπωλεία

- Υπηρεσίες telemarketing

- Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

- Υπηρεσίες γνωριμιών

- Αγορές υπηρεσιών εστίασης

Δημοσ.

Έχω χρήματα στην revolut και θέλω να τα στείλω πίσω πάλι στην τράπεζα μου Πειραιως. Θα χρεωθώ κάτι; Από ότι είδα όχι.  Βάζω το iban αλλά μου ζητά και το BIC/SWIFT. Τι βάζω εκεί;

Δημοσ.

Έχω χρήματα στην revolut και θέλω να τα στείλω πίσω πάλι στην τράπεζα μου Πειραιως. Θα χρεωθώ κάτι; Από ότι είδα όχι. Βάζω το iban αλλά μου ζητά και το BIC/SWIFT. Τι βάζω εκεί;

Θα χρεωθεις 4 ευρώ για εισερχόμενο έμβασμα από την Πειραιώς αν το ποσο που θα μεταφέρεις είναι πάνω από 15 ευρω
  • Like 1
Δημοσ.

Θα χρεωθεις 4 ευρώ για εισερχόμενο έμβασμα από την Πειραιώς αν το ποσο που θα μεταφέρεις είναι πάνω από 15 ευρω

Ok τότε συμφέρει να βγάλω τα λεφτά από ατμ  και να τα βάλω ξανά στην πειραιώς! Πλάκα έχουνε με τέτοια έξοδα.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Ok τότε συμφέρει να βγάλω τα λεφτά από ατμ και να τα βάλω ξανά στην πειραιώς! Πλάκα έχουνε με τέτοια έξοδα.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Πάντως και η Barclay's που έχει τον λογαριασμό κουβά της revolut στο UK χρεώνει 5 λίρες για εισερχόμενο έμβασμα SEPA, δεν είναι ελληνική πατέντα :P

http://www.barclays.co.uk/business-banking/business-abroad/international-payments

Δημοσ.

Πάντως και ή Barclay's που έχει τον λογαριασμό κουβά της revolut στο UK χρεώνει 5 λίρες για εισερχόμενο έμβασμα SEPA, δεν είναι ελληνική πατέντα :P

http://www.barclays.co.uk/business-banking/business-abroad/international-payments

Για της εταιρίες 100% θα έχει άλλο τιμολόγιο.

Δημοσ.

πάντως η ισοτιμία της revolut ειναι εξαιρετική. Χθες σε αγορά ήθελα να δώσω λίρες να πάρω κάτι σε ευρώ μέσω paypal. διαφορά ισοτιμίας 4 λίρες απο την αυτόματη της paypal.

Και μία ερώτηση έστω οτι έχω ευρώ μέσα και κάνω αγορά σε λίρες. πρέπει να τα κάνω πρώτα μεταροπή ή γίνεται αυτόματα αρκεί να υπάρχει το ποσό?

Δημοσ.

κανετε αγορες απευθειας απο την revolut ή την εχετε συνδεσει με paypal ?

Εξαρτάται.

Όταν υπάρχει δυνατότητα για μεσολάβηση paypal, τότε ναι.

Δημοσ.

Εξαρτάται.

Όταν υπάρχει δυνατότητα για μεσολάβηση paypal, τότε ναι.

απο κινεζομαγαζα στυλ gearbest, banggood τι ειναι καλυτερο ωστε να υπαρχει εκμετάλλευση της ισοτημιας revolut ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...