Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς το PIN είναι της κάρτας και όχι της εφαρμογής!

Δεν μπορεί όμως να είναι θέμα PIN από τη στιγμή που προχωράει όλα τα βήματα μέχρι το τέλος.

(το μήνυμα εμφανίζεται όταν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα βήματα)

Άμα έβαζε λάθος PIN, είναι δυνατόν να τον άφηνε να προχωρήσει;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς PIN είναι της κάρτας.

Για την εφαρμογή έχει άλλο PIN.

Δεν μπορεί όμως να είναι θέμα PIN.

Αφού προχωράει όλα τα βήματα μέχρι το τέλος.

(το μήνυμα εμφανίζεται όταν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα βήματα)

Άμα έβαζε λάθος PIN, είναι δυνατόν να τον άφηνε να προχωρήσει;

Ειναι κάρτα του εξωτερικού  και δεν  ελέγχει το pin την ώρα που το βάζεις άλλα στο τέλος της συναλλαγής οπού μαζί με το pin ζητάει και το ποσό  της ανάληψης από την τράπεζα.Αν ειναι λάθος το pin που εχεις βαλει δεν θα στο βγάλει στην αρχή αλλα στο τέλος.

Δημοσ.

Αυτό δεν το ήξερα. Θα τον ενημερώσω και εν ανάγκη θα τσεκάρουμε πάλι μαζί το PIN του.

Αν και σε αυτά είναι πολύ προσεκτικός. Δε νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα.

Επίσης το μήνυμα δε γράφει για λάθος PIN. Αλλά ΟΚ, θα μπορούσε να βγάζει ένα κοινό μήνυμα για κάποιες περιπτώσεις.

Άμα έχω νεότερα, θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εκανα μια μεταφορα απο την τραπεζα προς την revolut, αλλα απο λογαριασμο στον οποιο ειμαι δευτερος δικαιουχος. Θα πανε τα χρηματα ή οχι ??

Δημοσ.

Αυτό δεν το ήξερα. Θα τον ενημερώσω και εν ανάγκη θα τσεκάρουμε πάλι μαζί το PIN του.

Αν και σε αυτά είναι πολύ προσεκτικός. Δε νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα.

Επίσης το μήνυμα δε γράφει για λάθος PIN. Αλλά ΟΚ, θα μπορούσε να βγάζει ένα κοινό μήνυμα για κάποιες περιπτώσεις.

Άμα έχω νεότερα, θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ

Αν βάζει σωστά το πιν τότε προφανως η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη. Σας την ξεμπλόκαραν από τότε που είχε κάνει top up με την leupost? Μπορεί και μπαίνει στην εφαρμογή; Στο profile τι λέει? approved?

Δημοσ.

Ειδες τις επιλογες στην ασφαλεια για την καρτα? Μηπως ειναι κλειστες και δεν επιτρεπουν αναληψεις κλπ?

Αν βάζει σωστά το πιν τότε προφανως η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη. Σας την ξεμπλόκαραν από τότε που είχε κάνει top up με την leupost? Μπορεί και μπαίνει στην εφαρμογή; Στο profile τι λέει? approved?

Σας λέω ότι μου λέει. Όταν βρεθώ με τον αδερφό μου θα τα τσεκάρω όλα αυτά ο ίδιος και θα σας πω.

Δημοσ.

Εχει συνδεσει κανεις επιτυχως πιστωτικη στην revolut για top-up ?

Προστέθηκε και μία ευκολία για auto top up από κάρτα, δεν το δοκίμασα αλλά υποθέτω είναι κάτι σαν του παυπαλ, θα δούμε στην συνέχεια πώς δουλεύει.
Δημοσ.

Προστέθηκε και μία ευκολία για auto top up από κάρτα, δεν το δοκίμασα αλλά υποθέτω είναι κάτι σαν του παυπαλ, θα δούμε στην συνέχεια πώς δουλεύει.

Οταν το υπόλοιπο σου πέσει κάτω από το όριο που έχεις ορίσει εσύ κάνει αυτόματα top up απο την κάρτα σου το πόσο που θα επιλέξεις ώστε να έχεις πάντα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Οταν το υπόλοιπο σου πέσει κάτω από το όριο που έχεις ορίσει εσύ κάνει αυτόματα top up απο την κάρτα σου το πόσο που θα επιλέξεις ώστε να έχεις πάντα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Οπότε αν γίνετε και δουλεύει, να υποθέσω ότι δεν χρειάζεται πλεον και τα εμβάσματα

Δημοσ.

Οπότε αν γίνετε και δουλεύει, να υποθέσω ότι δεν χρειάζεται πλεον και τα εμβάσματα

Θα δουλεύει μόνο για της κάρτες του εξωτερικού  γιατί εμείς έχουμε τα cc.

Δημοσ.

Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί νωρίτερα.

Θέλω να συνδέσω την Revolut card με το paypal για να κάνω μια αγορά από site.

Το ποσό είναι περίπου 900€. Θα με αφήσει η revolut να ολοκληρώσω την συναλλαγή για τέτοιο ποσό? Ρωτάω γιατί οι χρεωστικές κάρτες έχουν όριο συναλλαγής γύρω στα 500€ που το αλλάζεις βέβαια αν θέλεις.

Δεν βρίσκω όμως τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις της revolut. Μην κάνω upload τα χρήματα και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου και χρειαστεί να τα κάνω πάλι withdraw

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί νωρίτερα.

Θέλω να συνδέσω την Revolut card με το paypal για να κάνω μια αγορά από site.

Το ποσό είναι περίπου 900€. Θα με αφήσει η revolut να ολοκληρώσω την συναλλαγή για τέτοιο ποσό? Ρωτάω γιατί οι χρεωστικές κάρτες έχουν όριο συναλλαγής γύρω στα 500€ που το αλλάζεις βέβαια αν θέλεις.

Δεν βρίσκω όμως τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις της revolut. Μην κάνω upload τα χρήματα και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου και χρειαστεί να τα κάνω πάλι withdraw

Ευχαριστώ

Κανε πρωτα ταυτοποίηση τον λογαριασμό σου μην έχεις κάποιο πρόβλημα και μετα είσαι έτοιμος για την αγορά σου. Γίνετε κανονικά δεν εχει όριο για της αγορές αρκεί να έχεις υπόλοιπο!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...