dexterios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το όριο βγαίνει όταν γίνεις verified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το ξαναεκανα αλλα παλι δεν βλεπω τα χρηματα, ειδα οτι εχει και οριο 1500.00 οποτε μαλλον με μπλοκαρει απο εκει. Αυτο το οριο αλλαζει?Μιπως δεν εχεις κατεβασμενη την τελευταια εκδοση του app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά σας χρεώνει η Τράπεζα για εμβάσματα που στέλνετε; Τώρα τελευταία βλέπω τρελές χρεώσεις κάθε φορά που στέλνω χρήματα στο ρεβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τώρα τελευταία βλέπω τρελές χρεώσεις κάθε φορά που στέλνω χρήματα στο ρεβοΔηλαδή?Για βάλε screenshot από τα τελευταία αποδεικτικά συναλλαγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 1 ευρώ ανά έμβασμα είναι η κανονική χρέωση εντός SEPA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 κάναμε μια βλακεία έχω verified λογαριασμο και έχω στείλει αρκετές φορές από την τράπεζα μου χρήματα στο λογαριασμό μου. έχω κάνει και αγορές κανονικά μια φίλη μου έκανε επίσης λογαριασμό στη revolut και εκ παραδρομής, αντί να στείλουμε από το δικό της ebanking στείλαμε από το δικό μου οπότε στην ουσία στείλαμε από τράπεζα που έχει το όνομά μου, σε λογαριασμό που ανήκει σε διαφορετικό όνομα τα χρήματα δε μπήκαν στο λογαριασμό της, όμως από εμένα έχουν αφαιρεθεί κανονικά τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θα απορριφθεί το έμβασμα και θα επιστρέψουν στο λογαριασμό σου. Χρειάζεται αρκετές μέρες νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 θα επιστραφουν λιγότερα, η τρ'απεζα θα κρατήσει ενα ποσό, για την όλη διαδικασία .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά ξέρουμε για τι ποσό μιλάμε; βάλαμε 40 ευρώ μέσω εθνικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ^ 4 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω. Μικρο το κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Να σας πω ρε παιδιά. Σε λογαριασμό Revolut (του αδερφού μου), πιστοποιημένο με ταυτότητα και φώτο (από προχθές) μέσα από την εφαρμογή, δοκίμασε σήμερα από ΑΤΜ να πάρει 20 ευρώ από τα 25 που έχει στο λογαριασμό του και δε μπορούσε! Το ΑΤΜ ήταν της Πειραιώς και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες που δίνονται εδώ. Το έβγαζε όμως συνέχεια, (3 φορές που δοκίμασε), το παρακάτω μήνυμα Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Τι μπορεί να σημαίνει; Δοκίμασε και μια μικρή αγορά από Super Market και δεν έγινε αποδεκτή η κάρτα! Μήπως χρειάζεται κάποια ενέργεια η κάρτα για να ενεργοποιηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Να σας πω ρε παιδιά. Σε λογαριασμό Revolut (του αδερφού μου), πιστοποιημένο με ταυτότητα και φώτο (από προχθές) μέσα από την εφαρμογή, δοκίμασε σήμερα από ΑΤΜ να πάρει 20 ευρώ από τα 25 που έχει στο λογαριασμό του και δε μπορούσε! Το ΑΤΜ ήταν της Πειραιώς και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες που δίνονται εδώ. Το έβγαζε όμως συνέχεια, (3 φορές που δοκίμασε), το παρακάτω μήνυμα Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Τι μπορεί να σημαίνει; Δοκίμασε και μια μικρή αγορά από Super Market και δεν έγινε αποδεκτή η κάρτα! Μήπως χρειάζεται κάποια ενέργεια η κάρτα για να ενεργοποιηθεί; Βάζεις το σωστό pin της κάρτας?Για να δεις το pin της καρτας πανε my card και μετα show pin.Το pin που βαζεις στο app δεν ειναι ιδιο με αυτο της καρτας.Δες κιολας αν τα στοιχεια της καρτας που εχεις στο app ειναι ιδια με της καρτας που εχεις + αν ειναι block η καρτα η εχεις βαλει κανένα security. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το PIN είναι αυτό που είχε επιλέξει και δεν είναι λάθος. Ούτε έχει μπλοκάρει την κάρτα του μέσα από την εφαρμογή. Φαντάζομαι μάλιστα ότι αν έβαζε λάθος PIN, θα τον σταμάταγε από την αρχή. Δε θα τον άφηνε να προχωρήσει! Όπως είπα, ακολούθησε κατά γράμμα όλα τα βήματα όπως ακριβώς περιγράφονται εδώ αλλά στο τέλος, αντί για χρήματα, του έβγαζε αυτό το μήνυμα! 2 περιπτώσεις μου έρχονται στο νου. Ή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ταυτοποίηση, (αν και έλαβε σχετικό μήνυμα Popup στην εφαρμογή λίγη ώρα μετά την αποστολή των πιστοποιητικών) ή χρειάζεται πρώτα κάποια ενέργεια για ενεργοποίηση της κάρτας του. Αν δεν είχε κάνει την αποτυχημένη απόπειρα αγοράς από Super Market, θα έλεγα ότι ίσως για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο ΑΤΜ να μη μπορούσε να βγάλει χρήματα αλλά είναι κι αυτό στη μέση, οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το PIN είναι αυτό που είχε επιλέξει και δεν είναι λάθος. για pin λέμε σίγουρα ότι βάζει το pin της κάρτας και όχι το pin που έχει βάλει για την εφαρμογή εεε;; (αν έχει βάλει άλλο φυσικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις