Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφού δεν χάνονται τα λεφτά δεν έχω θέμα να μιλήσω με καμια τράπεζα για καλο και για κακό η δεν χρειάζεται?

Οχι δεν χρειαζεται.Απλα θα παρει 15 μερες περιπου απο την μερα που θα φτασουν στην revolut για να γυρισουν πισω
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι δεν χρειαζεται.Απλα θα παρει 15 μερες περιπου απο την μερα που θα φτασουν στην revolut για να γυρισουν πισω

ωραίος φιλε σε ευχαριστώ πολύ πάω να την πέσω γιατί κάνω μαλακίες βραδιάτικα :P

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα οτι η revolut μου κράτησε περίπου 6€ για μετατροπή από € σε λίρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της μετατροπής βέβαια. Σας παραθέτω και φωτο να δείτε, στην οποία φαίνεται οτι αυτή η μετατροπή έχει γίνει 2 φορές που σημαίνει 12€. Μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει σχετικά? Ευχαριστώ!

post-195230-0-36432700-1471965842_thumb.png

Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα οτι η revolut μου κράτησε περίπου 6€ για μετατροπή από € σε λίρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της μετατροπής βέβαια. Σας παραθέτω και φωτο να δείτε, στην οποία φαίνεται οτι αυτή η μετατροπή έχει γίνει 2 φορές που σημαίνει 12€. Μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει σχετικά? Ευχαριστώ!

Μήπως το πάτησες και εγινε 2 φόρες μετατροπή στης λίρες?Της λίρες φαίνονται  και η δυο συναλλαγές και τα ποσά?

Μήπως το πάτησες και εγινε 2 φόρες μετατροπή στης λίρες?Της λίρες φαίνονται  και η δυο συναλλαγές και τα ποσά?

Δεν το θυμάμαι.. Για ποιον λόγο να γίνει μετατροπή σε λίρες δεν έχω κατλάβει..Γίνεται υποχρεωτικά?Άρα χρεώθηκα κανονικά έτσι?

Δεν το θυμάμαι.. Για ποιον λόγο να γίνει μετατροπή σε λίρες δεν έχω κατλάβει..Γίνεται υποχρεωτικά?Άρα χρεώθηκα κανονικά έτσι?

Πάνε στο πορτοφόλι με της λίρες και κανε screen.

Screenshot που να φαίνονται οι συναλλαγές σε λίρες

Θυμήθηκα οτι είχα κάνει μια συναλλαγή με 5.92 απο amazon.uk. Προφανώς εκεί έγινε η μετατροπή. Άρα με χρέωσε περίπου 12€ και λόγω ότι έγινε 2 φορές με χρέωσε 18? Δεν μπορώ να το καταλάβω.

post-195230-0-80232300-1471968485_thumb.png

Θυμήθηκα οτι είχα κάνει μια συναλλαγή με 5.92 απο amazon.uk. Προφανώς εκεί έγινε η μετατροπή. Άρα με χρέωσε περίπου 12€ και λόγω ότι έγινε 2 φορές με χρέωσε 18? Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εδω ειναι τα χρηματα δεν τα πηρε κανενας. .Πατα exchange βαλε απο λιρες σε ευρω 10 και πατα το οκ πανω δεξια.Θα γινουν ξανα ευρω η λιρες.

Εδω ειναι τα χρηματα δεν τα πηρε κανενας. .Πατα exchange βαλε απο λιρες σε ευρω 10 και πατα το οκ πανω δεξια.Θα γινουν ξανα ευρω η λιρες.

Και ως δια μαγειας εχω 68€. Χιλια ευχαριστώ! Εν το μεταξυ μιλαγα και με τσατ αλλα δεν καταφερα να βρω ακρη.. Να σαι καλα φίλε.. Αυτό για ποιον λόγο γίνεται? Γιατί γίνεται η μετατροπή και μετά τα κρατάει σε λίρες μέσα στο account και δεν τα κάνει € κατευθείαν? Δεν το ήξερα.. Υπερευχαριστώ και πάλι!

Πατα exchange βαλε απο λιρες σε ευρω 10 και πατα το οκ πανω δεξια.Θα γινουν ξανα ευρω η λιρες.

Σχετικά με αυτό. Αν έχεις τα χρήματά σου σε ευρώ και θέλεις να κάνεις μια αγορά σε $, έχει νόημα να μετατρέψεις πρώτα τα χρήματα που θα χρειαστείς σε $ και μετά να κάνεις την αγορά ή τα αφήνεις σε ευρώ όλα και μετατρέπεται ότι χρειαστεί σε $ με την ίδια χρέωση που θα είχες αν το έκανες μόνος σου;

Θέλω να πω, για αγορές έχει νόημα να κάνει κάποιος Echange ή αυτό απευθύνεται π.χ. σε αυτούς θέλουν να ταξιδέψουν, να σηκώσουν χρήματα σε άλλο νόμισμα κλπ.

Σχετικά με αυτό. Αν έχεις τα χρήματά σου σε ευρώ και θέλεις να κάνεις μια αγορά σε $, έχει νόημα να μετατρέψεις πρώτα τα χρήματα που θα χρειαστείς σε $ και μετά να κάνεις την αγορά ή τα αφήνεις σε ευρώ όλα και μετατρέπεται ότι χρειαστεί σε $ με την ίδια χρέωση που θα είχες αν το έκανες μόνος σου;

Θέλω να πω, για αγορές έχει νόημα να κάνει κάποιος Echange ή αυτό απευθύνεται π.χ. σε αυτούς θέλουν να ταξιδέψουν, να σηκώσουν χρήματα σε άλλο νόμισμα κλπ.

Όχι δεν έχει κανένα νόημα. Κάνει τη μετατροπή αυτόματα η Revolut υπό την προϋπόθεση ότι τα λεφτά που έχεις σε αυτήν δεν είναι περίεργα κατακερματισμένα σε διάφορα νομίσματα.

Με εχει τυχει...Στέλνεις την ταυτότητα μπρος πίσω στο chat και θα σε κάνουν αυτοί verify.Οταν θα γίνεις verify αμέσως θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Το ξαναεκανα αλλα παλι δεν βλεπω τα χρηματα, ειδα οτι εχει και οριο 1500.00 οποτε μαλλον με μπλοκαρει απο εκει. Αυτο το οριο αλλαζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...