asdfnikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πάντως ειναι γεγονος οτι η revolut ειναι παρα πολυ αργη στις διαδικασιες, Την πρωτη φορα που εστειλα εμβασμα 100 ευρω απο Πειραιως πιστωθηκε την επομενη οταν μετα 10 μερες εστειλα 200 ευρω ειναι τωρα στην 3η μερα και τιποτα ακομα.Πηρα το ο θεος να το ονομασει support που σου απαντανε οποτε τους καπνισει μετα απο 3-4 ωρες και αφου ομολογουνε οτι εχουνε προβληματα (serious connection problems) μου ειπανε το γνωστο και μενα να στειλω αποδεικτικο τους εστειλα το pdf και το excel και μετα μου αρχισε το γνωστο οτι μπορει να παρει μεχρι και 5 ημερες κλπ κλπ. Δεν ξερω ρε παιδια καλη χρυση αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω την αργοπορια του support τους.Ενταξει το λεει στο faq οτι μπορει να παρει τοσο αλλα δεν μπορει τη μια να μπαινει σε μια μερα και την αλλη σε πεντε. Εν πασει περιπτωσει τωρα και με την χαλαρωση των CC καπου εξασθενει και η χρησιμοτητα της παρα την ληστρικη χρεωση του 2% των χρησεων για μετατροπη συναλλαγματος των καρτων της Πειραιως. Εχω στείλει πάνω από 30 φόρες με έμβασμα στην revolut πάντα την επόμενη εργάσιμη το βράδυ ήταν στον λογαριασμό μου.Φυσικα ακομα συμφέρει να χρησιμοποιείς revolut αφου δεν εχει χρέωση για μετατροπή συναλλαγματος αλλα και γιατι εχει την καλύτερη τιμή απο την τραπεζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 τωρα και με την χαλαρωση των CC καπου εξασθενει και η χρησιμοτητα της παρα την ληστρικη χρεωση του 2% των χρησεων για μετατροπη συναλλαγματος των καρτων της Πειραιως.Εξασθενεί η χρησιμότητά της για όσους δέχονται να πληρώνουν τις ληστρικές, όπως τις αποκάλεσες, χρεώσεις των ελληνικών καρτών.Οι υπόλοιποι, πιστεύω, θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εν πασει περιπτωσει τωρα και με την χαλαρωση των CC καπου εξασθενει και η χρησιμοτητα της παρα την ληστρικη χρεωση του 2% των χρησεων για μετατροπη συναλλαγματος των καρτων της Πειραιως. Βγαλε στην Εθνικη που δεν εχει τετοια χρεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malaperda Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εξασθενεί η χρησιμότητά της για όσους δέχονται να πληρώνουν τις ληστρικές, όπως τις αποκάλεσες, χρεώσεις των ελληνικών καρτών. Οι υπόλοιποι, πιστεύω, θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν. Γι αυτο και εγραψα εξασθενει και οχι εκλειπει. Εχω στείλει πάνω από 30 φόρες με έμβασμα στην revolut πάντα την επόμενη εργάσιμη το βράδυ ήταν στον λογαριασμό μου.Φυσικα ακομα συμφέρει να χρησιμοποιείς revolut αφου δεν εχει χρέωση για μετατροπή συναλλαγματος αλλα και γιατι εχει την καλύτερη τιμή απο την τραπεζα. Εισαι απο τους τυχερους τοτε διοτι το ιδιο τους το support ισχυριζεται οτι παιρνει απο 3-5 μερες. Εμενα το support τους με ενοχλει περισσοτερο οπως ανεφερα και οχι η 3-5 μερες για το εμβασμα.Απαντανε οποτε να'ναι. Εξαλλου το παραδεχθηκαν και οι ιδιοι οτι εχουν serious connection problems... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LoufasGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μπορώ αν έχω μια χρεωστικη στην Πειραιώς να μεταφέρω χρήματα στην revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μπορώ αν έχω μια χρεωστικη στην Πειραιώς να μεταφέρω χρήματα στην revolut? Οχι λόγο C.C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γι αυτο και εγραψα εξασθενει και οχι εκλειπει. Εισαι απο τους τυχερους τοτε διοτι το ιδιο τους το support ισχυριζεται οτι παιρνει απο 3-5 μερες. Εμενα το support τους με ενοχλει περισσοτερο οπως ανεφερα και οχι η 3-5 μερες για το εμβασμα.Απαντανε οποτε να'ναι. Εξαλλου το παραδεχθηκαν και οι ιδιοι οτι εχουν serious connection problems... sorry αλλα αυτα ειναι προβληματα των ελληνικών τραπεζών και όχι της υπηρεσίας. Αν αρθούν τα cc θα κανεις top up με καρτα κ τελος. Υγ. Όσο οι τράπεζες χρεώνουν μετατροπή συναλλάγματος η revolut θα ζει. Η τραπεζα εδω μου κρατησε 3 λιρες γιατι εκανα αγορα σε ευρώ! και πηρα κατι που έκανε 10!. Μου χει κρατήσει προμήθεια γιατί πηρα εμβασμα σε ευρώ και μου χρεωσαν 8 λιρες την μετατροπη του νομισματος οποτε με revolut ξεχνας ολα τα κρυφα fee των τραπεζών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 sorry αλλα αυτα ειναι προβληματα των ελληνικών τραπεζών και όχι της υπηρεσίας. Αν αρθούν τα cc θα κανεις top up με καρτα κ τελος. Υγ. Όσο οι τράπεζες χρεώνουν μετατροπή συναλλάγματος η revolut θα ζει. Η τραπεζα εδω μου κρατησε 3 λιρες γιατι εκανα αγορα σε ευρώ! και πηρα κατι που έκανε 10!. Μου χει κρατήσει προμήθεια γιατί πηρα εμβασμα σε ευρώ και μου χρεωσαν 8 λιρες την μετατροπη του νομισματος οποτε με revolut ξεχνας ολα τα κρυφα fee των τραπεζών Κρυφά δεν είναι. Όλα τα έξοδα και οι προμήθειες των τραπεζών αναγράφονται στο Τιμολόγιο Εργασιών κάθε μιας και είναι εύκολο να το βρεις και να το διαβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Απλη ενημρωσηΕκανα αγορα μεσα απο paypal που ειχα συνδεδεμενη την revolut. ΣΤο refund που ζητησα ο πωλητης εστειλε τα λεφτα στο paypal και το paypal αυτοματα τα προωθησε στην revolut επειδη απο εκει εγινεη αγορα. Ενω εκτιμουσα οτι θα ακυρωθει η συναλλαγη αφου δεν προερχοταν απο λογαριασμο στο ονομα μου και θα ειχαμε ντραβαλα αν θα εμενε στο balance ή αν θα επεστρεφε στον πωλητη, προς εκπληξη μου προχωρησε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIM-65 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα στο φορουμ. Εχω την καρτα απο τον περασμενο Νοεμβριο με αρκετα εμβασματα παντα απο τον ιδιο λογαριασμο μου. Στις 21/6 εστειλα 350 ευρω με τον ιδιο τροπο αλλα τα χρηματα αργουσαν να φανουν με συνεπεια να ρωτησω στην τραπεζα που ανηκει η ρεβολουτ μεσω της Εθνικης που απεσταλει και το εμβασμα. Η απαντηση ηταν οτι το εμβασμα εχει ληφθει κανονικα. Περιμενα μερικες ημερες ακομη αλλα τιποτα, και εστειλα ενα μυνημα στην υποστηριξη της καρτας η οποια μου απαντησε οτι πρεπει να πιστοποιησω τον λογαριασμο. Εκανα την διαδικασια με το σκαναρισμα της ταυτοτητας και την φωτο αλλα συνεχως μου γραφει οτι απετυχε. Μου ζητησαν εξτρα φωτο κρατωντας την ταυτοτητα ταυτοχρονα αλλα ξανα απετυχε. Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον απο εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα στο φορουμ. Εχω την καρτα απο τον περασμενο Νοεμβριο με αρκετα εμβασματα παντα απο τον ιδιο λογαριασμο μου. Στις 21/6 εστειλα 350 ευρω με τον ιδιο τροπο αλλα τα χρηματα αργουσαν να φανουν με συνεπεια να ρωτησω στην τραπεζα που ανηκει η ρεβολουτ μεσω της Εθνικης που απεσταλει και το εμβασμα. Η απαντηση ηταν οτι το εμβασμα εχει ληφθει κανονικα. Περιμενα μερικες ημερες ακομη αλλα τιποτα, και εστειλα ενα μυνημα στην υποστηριξη της καρτας η οποια μου απαντησε οτι πρεπει να πιστοποιησω τον λογαριασμο. Εκανα την διαδικασια με το σκαναρισμα της ταυτοτητας και την φωτο αλλα συνεχως μου γραφει οτι απετυχε. Μου ζητησαν εξτρα φωτο κρατωντας την ταυτοτητα ταυτοχρονα αλλα ξανα απετυχε. Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον απο εδω? Με εχει τυχει...Στέλνεις την ταυτότητα μπρος πίσω στο chat και θα σε κάνουν αυτοί verify.Οταν θα γίνεις verify αμέσως θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ενω εκτιμουσα οτι θα ακυρωθει η συναλλαγη αφου δεν προερχοταν απο λογαριασμο στο ονομα μου και θα ειχαμε ντραβαλα αν θα εμενε στο balance ή αν θα επεστρεφε στον πωλητη, προς εκπληξη μου προχωρησε κανονικα. Καμία έκπληξη. Καμία σχέση δεν έχει η διαδικασία της φόρτισης (στο λογαριασμό-κουβά της revolut) με τη διαδικασία του refund (στην κάρτα). Προφανώς και δεν είναι ποτέ ο κάτοχος της κάρτας που κάνει το refund σε αυτή, άρα αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε δυνατότητα για refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 μια ερώτηση παιδιά γιατί έκανα μια μαλακιουλα και δεν ξέρω τι θα γίνει λογικά δεν θα δεχτούν την μεταφορά. δεν έβαλα τον κωδικό reference πουθενά από όπου ζήτησε ξέρετε τι θα γίνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 μια ερώτηση παιδιά γιατί έκανα μια μαλακιουλα και δεν ξέρω τι θα γίνει λογικά δεν θα δεχτούν την μεταφορά. δεν έβαλα τον κωδικό reference πουθενά από όπου ζήτησε ξέρετε τι θα γίνει??? Θα γυρίσουν πισω τα χρηματα 15 μερες μετα εκτος αν στειλεις screenshot στο chat την μεταφορα μπας και την βρουν και στα πιστώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 αφού δεν χάνονται τα λεφτά δεν έχω θέμα να μιλήσω με καμια τράπεζα για καλο και για κακό η δεν χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις