Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου έκαναν το Σαββάτο βράδυ refund 30€ από paypal και τη Δευτέρα το πρωί μπήκαν στη revolut.

Δε μου έχει ξαναγίνει τόσο γρήγορα... Συνήθως πρέπει μετά από 5-10 μέρες να μιλήσω στο support...

Ομολογώ ότι ήταν ευχάριστη έκπληξη...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου έκαναν το Σαββάτο βράδυ refund 30€ από paypal και τη Δευτέρα το πρωί μπήκαν στη revolut.

Δε μου έχει ξαναγίνει τόσο γρήγορα... Συνήθως πρέπει μετά από 5-10 μέρες να μιλήσω στο support...

Ομολογώ ότι ήταν ευχάριστη έκπληξη...

Και σε εμένα που μου έκαναν Refund ακριβώς 2 εργάσιμες ημέρες έκανε να εμφανιστεί.

Μου φάνηκε περίεργο καθώς χρειαζόντουσαν συνήθως 10 εργάσιμες ημέρες.

• Like 1

Μόλις έκανα την πρώτη μου συναλλαγή (φόρτιση της κάρτας ) :-D θα δω τα αποτελέσματα.

Πάντως ο οδηγος είναι πολύ κατατοπιστικός αν και στην Πειραιώς έχει πλέον αλλη φόρμα

ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας έχω βγάλει κάρτα revulot έχω κάνει top up αλλά δεν μου την δέχεται το paypal. ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβενει;

Κανε log-out και ξανα log-in και δοκιμασε να βαλεις τα κανουργια στοιχεια καρτας.

Παιδιά επειδή τελευταία φορά που φόρτισα την Revolut μου ήταν το Φεβρουάριο, μήπως έχει αλλάξει κάτι στις μέρες αναμονής? Διαρκεί ακόμη 3-5 εργάσιμες?

Παιδιά επειδή τελευταία φορά που φόρτισα την Revolut μου ήταν το Φεβρουάριο, μήπως έχει αλλάξει κάτι στις μέρες αναμονής? Διαρκεί ακόμη 3-5 εργάσιμες?

1-2 διαρκεί,ανάλογα πότε θα φύγουν τα χρήματα απο την τράπεζα σου.

1-2 διαρκεί,ανάλογα πότε θα φύγουν τα χρήματα απο την τράπεζα σου.

Σοβαρά?? Συνήθως έκανε παραπάνω :D Χθες το μεσημέρι έστειλα το έμβασμα μέσω Eurobank και απ'ότι βλέπω στην κατάσταση λέει "Επιτυχημένη αποστολή".

Σοβαρά?? Συνήθως έκανε παραπάνω :D Χθες το μεσημέρι έστειλα το έμβασμα μέσω Eurobank και απ'ότι βλέπω στην κατάσταση λέει "Επιτυχημένη αποστολή".

Αν εφυγαν τα χρηματα απο την τραπεζα εχθες σημερα το βραδυ θα πιστωθουν στην revolut.Αμα ομως εφυγαν σημερα αυριο το βραδυ θα τα εχεις.

Καλησπέρα. Ωχ, με το παραπανω ποστ εχω αρχισει και ανησυχω !! Εστειλα το εμβασμα Δευτερα 8/8 και ακομα περιμενω να δω την πιστωση στο κινητο !! Πρωτη φορα τετοια καθυστερηση. Να τα κλαιω τα ευρωπουλα λετε;; :fear:

Καλησπέρα. Ωχ, με το παραπανω ποστ εχω αρχισει και ανησυχω !! Εστειλα το εμβασμα Δευτερα 8/8 και ακομα περιμενω να δω την πιστωση στο κινητο !! Πρωτη φορα τετοια καθυστερηση. Να τα κλαιω τα ευρωπουλα λετε;; :fear:

Κατι εκανες λαθος τοτε....Πρωτα απ ολα,αφαιρέθηκαν τα χρηματα απο τον λογαριασμό σου?Έβαλες το reference?Ο λογαριασμός της τραπεζας  που τα εστειλες ειναι ιδιο ονομα με αυτο που δήλωσες στην revolut?

Φιλε μου δεν είναι η πρωτη φορα που στελνω εμβασμα. Επιβεβαιωση από τραπεζα ότι εφυγαν τα χρηματα, ΟΚ. IBAN και reference, ΟΚ !! Δεν ξερω τι να υποθεσω !!

Φιλε μου δεν είναι η πρωτη φορα που στελνω εμβασμα. Επιβεβαιωση από τραπεζα ότι εφυγαν τα χρηματα, ΟΚ. IBAN και reference, ΟΚ !! Δεν ξερω τι να υποθεσω !!

Στελνεις screenshot την σελιδα που φαίνεται το εμβασμα στο chat της revolut και θα στα πιστώσουν.

Στελνεις screenshot την σελιδα που φαίνεται το εμβασμα στο chat της revolut και θα στα πιστώσουν.

Πάντως ειναι γεγονος οτι η revolut ειναι παρα πολυ αργη στις διαδικασιες,

Την πρωτη φορα που εστειλα εμβασμα 100 ευρω απο Πειραιως πιστωθηκε την επομενη οταν μετα 10 μερες εστειλα 200 ευρω ειναι τωρα στην 3η μερα και τιποτα ακομα.Πηρα το ο θεος να το ονομασει support που σου απαντανε οποτε τους καπνισει μετα απο 3-4 ωρες και αφου ομολογουνε οτι εχουνε προβληματα (serious connection problems) μου ειπανε το γνωστο και μενα να στειλω αποδεικτικο τους εστειλα το pdf και το excel και μετα μου αρχισε το γνωστο οτι μπορει να παρει μεχρι και 5 ημερες κλπ κλπ.

Δεν ξερω ρε παιδια καλη χρυση αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω την αργοπορια του support τους.Ενταξει το λεει στο faq οτι μπορει να παρει τοσο αλλα δεν μπορει τη μια να μπαινει σε μια μερα και την αλλη σε πεντε.

Εν πασει περιπτωσει τωρα και με την χαλαρωση των CC καπου εξασθενει και η χρησιμοτητα της παρα την ληστρικη χρεωση του 2% των χρησεων για μετατροπη συναλλαγματος των καρτων της Πειραιως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...