theopan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έγινε η φόρτιση. Για πόσο 10€ υπήρξε μια χρέωση στο LeuPost 0.10€ Δηλαδή 1% του ποσού φόρτισης. Μια χαρά το βρίσκω. Καθόλου μια χαρά δεν είναι! Η Leupost είναι προπληρωμένη/χρεωστική κάρτα και κακώς η Revolut επιμένει να τη βλέπει ως πιστωτική για αυτό και έφαγες το 1% προμήθεια. Αν την έβλεπε ως αυτό που πραγματικά είναι δεν θα είχες καμία προμήθεια. Πρόσφατα δόθηκε η δυνατότητα φόρτισης της Revolut και με πιστωτικές (με προμήθεια). Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν γινόταν καν δεκτή η Leupost λόγω του ότι την έβλεπε ως credit ενώ δεν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φυσικά δεν το είπα έχοντας στο μυαλό μου την δωρεάν δυνατότητα φόρτισης από χρεωστική αλλά ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γεμίσεις άμεσα με μικρό κόστος για σχετικά μικρά πόσα. Και όντως είναι τουλάχιστον περίεργο που αναγνωρίζεται ως πιστωτική ενώ δεν είναι. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο υπηρεσιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Φυσικά δεν το είπα έχοντας στο μυαλό μου την δωρεάν δυνατότητα φόρτισης από χρεωστική αλλά ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γεμίσεις άμεσα με μικρό κόστος για σχετικά μικρά πόσα. Και όντως είναι τουλάχιστον περίεργο που αναγνωρίζεται ως πιστωτική ενώ δεν είναι. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο υπηρεσιών; Το είδος της κάρτας ανιχνεύεται από τα πρώτα 6 ψηφία του αριθμού της. Τα ψηφία αυτά είναι γνωστά ως ο BIN number της κάρτας. Οι πιο πολλές υλοποιήσεις που απαιτούν ανίχνευση τύπου κάρτας χρησιμοποιούν αυτή την βάση δεδομένων με BIN numbers http://www.binbase.com/search.html Μπορείς να τσεκάρεις δωρεάν το BIN της κάρτας σου εκεί και να δεις εάν όντως βγαίνει credit ή debit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για το link. Σύμφωνα με το BIN της κάρτας λοιπόν η LeuPost είναι Debit (χρεωστική). Άρα για την προβληματική αναγνώρισή της ευθύνεται η Revolut. Πιο συγκεκριμένα, το BIN της κάρτας βγάζει τα παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ενημερωτικά πάντως εμένα μου έχουν πει από το support ότι δεν υποστηρίζουν prepaid debit για φόρτωση. Υποστηρίζουν μόνο debit. Το τι εννοούμε εμείς debit και τι εννοεί η revolut ή οι τράπεζες μπορεί να διαφέρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μάλιστα... Εν τω μεταξύ έκανε ο αδερφός μου δεύτερη φορά φόρτιση της Revolut από την LeuPost και τώρα δε τον αφήνει να μπει στην εφαρμογή της Revolut αν δεν κάνει Verify την κάρτα (LeuPost) και ταυτοποίηση. Το ότι ζητάνε πια σχεδόν άμεσα ταυτοποίηση από τους χρήστες το έχω δει και δεν αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι δεν εμφανίζεται ο 4ψήφιος κωδικός επαλήθευσης στην εφαρμογή LeuPay Wallet! Για κάποιο λόγο, ενώ θα έπρεπε να εμφανίζεται κάτι τύπου: Revolut*1234*, βλέπουμε μόνο Revolut* (δεν εμφανίζει δηλαδή τον 4ψήφιο μετά το πρώτο *) Στη αντίστοιχη διαδικασία επαλήθευσης της LeuPost στο PayPal δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Φαίνεται κανονικά ο αντίστοιχος 4ψηφιος. Μήπως έχει να κάνει με αυτό που λες, ότι δεν υποστηρίζουν τέτοιες κάρτες; Ενημερωτικά πάντως εμένα μου έχουν πει από το support ότι δεν υποστηρίζουν prepaid debit για φόρτωση. Υποστηρίζουν μόνο debit.Αν έχει κάνει κάποιος διαδικασία επαλήθευσης κάρτας LeuPost στη Revolut, ας ενημερώσει τι έγινε στη δική του περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ενημερωτικά πάντως εμένα μου έχουν πει από το support ότι δεν υποστηρίζουν prepaid debit για φόρτωση. Υποστηρίζουν μόνο debit. Το τι εννοούμε εμείς debit και τι εννοεί η revolut ή οι τράπεζες μπορεί να διαφέρει.... Prepaid Debit βλέπει το προαναφερθέν bin searcher (το binlist.net τη βλέπει ως κανονική debit αλλά VISA!) και την πλήρη Leupay (ξεκινά από 522714) κι όμως γινόταν δεκτή κανονικά για φόρτιση στη Revolut από παλιά και χωρίς καμία προμήθεια. Γενικά φαίνεται να έχει χαθεί η μπάλα στο συγκεκριμένο θέμα και άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Άντε να βρεις άκρη δηλαδή. Το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην εφαρμογή χωρίς Verify και Verify δε γίνεται από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται πουθενά στις κινήσεις του LeuPost, όπως θα έπρεπε...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Άντε να βρεις άκρη δηλαδή. Το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην εφαρμογή χωρίς Verify και Verify δε γίνεται από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται πουθενά στις κινήσεις του LeuPost, όπως θα έπρεπε...!!! θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της εφαρμογής και να κάνεις υπομονή γιατί είναι Κυριακή. ΘΑ παραμείνεις κλειδωμένος μέχρι να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου... Αυτά είναι τα καλά της revolut... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εχω καποια χρήματα στο paypal balance και θελω να τα μεταφερω στην revolut. Γινεται; Ρωτώ επειδή θέλω να κανω μια αγορα απο aliexpress που δεν δεχεται paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εχω καποια χρήματα στο paypal balance και θελω να τα μεταφερω στην revolut. Γινεται; Ρωτώ επειδή θέλω να κανω μια αγορα απο aliexpress που δεν δεχεται paypal. Οχι δεν γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikanta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 έχω χρήματα σε revolut σε ευρώ και σε gbp μπορώ να τα μετατρέψω όλα σε ευρώ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εχω καποια χρήματα στο paypal balance και θελω να τα μεταφερω στην revolut. Γινεται; Ρωτώ επειδή θέλω να κανω μια αγορα απο aliexpress που δεν δεχεται paypal. Δεν γίνεται έχω χρήματα σε revolut σε ευρώ και σε gbp μπορώ να τα μετατρέψω όλα σε ευρώ? Φυσικα. Με την εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikanta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Φυσικα. Με την εφαρμογή. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μια εξυπηρέτηση κάποιος ; Να του στείλω 1.50 ευρώ στην revolut και να μου στείλει 1.50 σε paypal; Edit: Όλα εντάξει, βρήκα άκρη ! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2016 από UsualSuspect__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις