dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Λογικά ο υπάλληλος προσθέτει ότι είναι έμβασμα SEPA, είναι πιθανό και αυτός απλά να ξαναγράφει το ΙΒΑΝ με το χέρι Εκτός και εάν υπήρχε κανένα λάθος από αμέλεια στον αποθηκευμένο IBAN Στείλτους μύνημα μέσα από win bank για το θέμα που υπάρχει μήπως και σου κάνουν κανα refund αλλά χλωμό το κόβω. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2016 από dexterios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μα ότι πεδίο μου βγάζει η φόρμα το συμπληρώνω κανονικά δε καταλαβαίνω γιατί το κάνει... Κάπου κάνεις λάθος στα στοιχεία. 100%. Πιθανότατα στο ΙΒΑΝ. Ένας είχε αναφέρει ότι έφαγε τα +9€ γιατί έβαζε αντί για GB, GR στην αρχή του ΙΒΑΝ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κάπου κάνεις λάθος στα στοιχεία. 100%. Πιθανότατα στο ΙΒΑΝ. Ένας είχε αναφέρει ότι έφαγε τα +9€ γιατί έβαζε αντί για GB, GR στην αρχή του ΙΒΑΝ... Ναι ρε φίλε...αυτό ήταν... .... Τι να πώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ναι ρε φίλε...αυτό ήταν... .... Τι να πώ ! Καλά δεν παίζεσαι, μάλλον ή ζεστή θα φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω πάνω απο μήνα που έκανα την πρώτη συναλλαγή...και αποθήκευσα το πρότυπο έτσι... Δεν ασχολήθηκα ξανα. Μια δυο φορες που ανέβασα χρήματα ετσι μου κρατούσε αυτα τα εξτρά χρήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δηλαδή για να καταλάβω σε κάθε εμβασμα πληρωμές δέκα ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosszcfydgbjdvndbcrsxsre Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν μου την δεχετε το paypal! Γιατι το κανει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Χρήματα της έχεις φορτώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaolin81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν μου την δεχετε το paypal! Γιατι το κανει αυτο? πρεπει να εχει χρηματα μεσα...... να βαλεις την διευθυνση που εχεις και στην revolout (προαιρετικά)...........για να μην εχεις προβλημα και μετα να κανεις οτι ειπαν και σε εμενα καποια παιδια....... να καθαρισεις τα δεδομενα του προγραμματος απο το κινητο σου, ξανα login και μετα συνδεση............... και σε εμενα δεν συνδεοταν και μετα συνδεθηκε................. απλα μια ερωτηση γιατι δεν βρεθηκε καποιος φιλος να απαντηση...... ΣΤΗΝ paypal κανουμε υποχρεωτικα confirm credit cart δεν βρισκω που ειναι τα 4 ψηφια της revolut που ζηταει το paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 πρεπει να εχει χρηματα μεσα...... να βαλεις την διευθυνση που εχεις και στην revolout (προαιρετικά)...........για να μην εχεις προβλημα και μετα να κανεις οτι ειπαν και σε εμενα καποια παιδια....... να καθαρισεις τα δεδομενα του προγραμματος απο το κινητο σου, ξανα login και μετα συνδεση............... και σε εμενα δεν συνδεοταν και μετα συνδεθηκε................. απλα μια ερωτηση γιατι δεν βρεθηκε καποιος φιλος να απαντηση...... ΣΤΗΝ paypal κανουμε υποχρεωτικα confirm credit cart δεν βρισκω που ειναι τα 4 ψηφια της revolut που ζηταει το paypal Εγινε η χρέωση του 1.5 ευρω η οχι;Αν οχι τοτε πανε wallet επέλεξε την καρτα και μετα πατα confirm card. Θα γινει χρέωση 1.5 ευρω στην καρτα σου και θα λεει τον κωδικο στην περιγραφή της χρεωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaolin81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγινε η χρέωση του 1.5 ευρω η οχι;Αν οχι τοτε πανε wallet επέλεξε την καρτα και μετα πατα confirm card. Θα γινει χρέωση 1.5 ευρω στην καρτα σου και θα λεει τον κωδικο στην περιγραφή της χρεωσης. με προλαβες, το βρηκα........... για τον 4ψηφιο κωδικο δεν εβρισκα............ πατησα confirm credit cart ηρθε στο κινητο σαν μηνυμα ο κωδικος, ξανα confirm credit cart εβαλα τον κωδικο,και τελος αυτο ηταν..... εχαριστω παντος........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Ο λογαριασμός που ανοίγουμε στο Revolut σε ποιο νόμισμα είναι; Δοκιμάσε να φορτίσει ο αδερφός μου για πρώτη φορά την Revolut κάρτα του μέσω LeuPost (που είναι σε ευρώ ούτως ή άλλως) και του έβγαλε το παρακάτω μήνυμα! Your card seems to be in BGN. The conversion to EUR will be done by your bank. Do you want to continue? Είχα την εντύπωση ότι η κάρτα Revolut θα ήταν σε ευρώ, από τη στιγμή που τα στοιχεία χρήστη προέρχονται από χώρα του ευρώ. Άλλωστε δεν υπήρξε κάποιο βήμα κατά την εγγραφή που να ζητάει διευκρίνηση ως προς το τι νόμισμα επιθυμείς για το λογαριασμό σου. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μου διαφεύγει κάτι; Και το σημαντικότερο, πως μπορούμε να αλλάξουμε τον λογαριασμό της κάρτας σε ευρώ; E D I T: Από ότι βλέπω το BGN που γράφει το μήνυμα είναι Βουλγάρικο. Η Revolut από όσο ξέρω δεν έχει καμία σχέση με τη Βουλγαρία. Η LeuPay από την άλλη έχει. Παρ'όλα αυτά ο λογαριασμός στο LeuPost δείχνει τα πάντα σε ευρώ. Τόσο όταν βάζεις κάποιο ποσό όσο και στο υπόλοιπό σου. Δε βγάζει πουθενά BGN, ούτε φαίνεται να γίνεται μετατροπή στην φόρτιση χρημάτων εκεί. Όπως και να 'χει μάλλον τσάμπα έγραψα εδώ και είναι καλύτερα να ρωτήσω στο θέμα των LeuPay/LeuPost. Αν κάποιος γνωρίζει πάντως ας μας διαφωτίσει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Ο λογαριασμός που ανοίγουμε στο Revolut σε ποιο νόμισμα είναι; Δοκιμάσε να φορτίσει ο αδερφός μου για πρώτη φορά την Revolut κάρτα του μέσω LeuPost (που είναι σε ευρώ ούτως ή άλλως) και του έβγαλε το παρακάτω μήνυμα! Your card seems to be in BGN. The conversion to EUR will be done by your bank. Do you want to continue? Είχα την εντύπωση ότι η κάρτα Revolut θα ήταν σε ευρώ, από τη στιγμή που τα στοιχεία χρήστη προέρχονται από χώρα του ευρώ. Άλλωστε δεν υπήρξε κάποιο βήμα κατά την εγγραφή που να ζητάει διευκρίνηση ως προς το τι νόμισμα επιθυμείς για το λογαριασμό σου. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μου διαφεύγει κάτι; Και το σημαντικότερο, πως μπορούμε να αλλάξουμε τον λογαριασμό της κάρτας σε ευρώ; E D I T: Από ότι βλέπω το BGN που γράφει το μήνυμα είναι Βουλγάρικο. Η Revolut από όσο ξέρω δεν έχει καμία σχέση με τη Βουλγαρία. Η LeuPay από την άλλη έχει. Παρ'όλα αυτά ο λογαριασμός στο LeuPost δείχνει τα πάντα σε ευρώ. Τόσο όταν βάζεις κάποιο ποσό όσο και στο υπόλοιπό σου. Δε βγάζει πουθενά BGN, ούτε φαίνεται να γίνεται μετατροπή στην φόρτιση χρημάτων εκεί. Όπως και να 'χει μάλλον τσάμπα έγραψα εδώ και είναι καλύτερα να ρωτήσω στο θέμα των LeuPay/LeuPost. Αν κάποιος γνωρίζει πάντως ας μας διαφωτίσει. Ευχαριστώ Η revolut βλεπει την καρτα σαν βουλγάρικη και γιαυτο σε βγαζει το παραπάνω μήνυμα. Συνεχίζεις άφοβα.θα χρεωθεις σε ευρω στην LeuPay Απλα σε ενημερώνει οτι αμα ηταν κανονικα βουλγαρικη και ειχε λεβα μεσα τοτε θα εκανε την μετατροπη η τραπεζα σου απο λεβα σε ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έγινε η φόρτιση. Για πόσο 10€ υπήρξε μια χρέωση στο LeuPost 0.10€ Δηλαδή 1% του ποσού φόρτισης. Μια χαρά το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις