bilya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μιας κ ειδα οτι μπορεις να τραβας απο ατμ το χει προσπαθήσει κανείς? Κρατανε καμια προμήθεια οπως γινεται με τις ελληνικες κάρτες?
corduroy27 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λένε ότι ανάλογα σε ποιο ΑΤΜ θα πας, μπορεί να χρεωθείς, μπορεί και όχι! Αν μπορεί να μας πει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο... Επίσης, έχει κάνει κανείς σας φόρτιση της Revolut μέσω LeuPay/LeuPost? Αν ναι, χρεώνουν κάτι; Και πόσο;
asdfnikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λένε ότι ανάλογα σε ποιο ΑΤΜ θα πας, μπορεί να χρεωθείς, μπορεί και όχι! Αν μπορεί να μας πει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο... Επίσης, έχει κάνει κανείς σας φόρτιση της Revolut μέσω LeuPay/LeuPost? Αν ναι, χρεώνουν κάτι; Και πόσο; Εχω δοκιμασει σε ολες της τραπεζες και καμια δεν κρατησε προμηθεια.
corduroy27 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Προφανώς απάντησες σε ότι αφορά το θέμα των ΑΤΜ. Ευχαριστώ
shaolin81 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πανε ρυθμίσεις του κινητού σου κανε εκκαθάριση δεδομένων για την εφαρμογη ξανάκανε log-in στο app και βαλε τα νεα στοιχεια που θα σε εχει για κάρτα. το εκανα φιλε μου.... Μπορει το 3ψηφιο που βαζεις να ειναι λαθος. Δες στα 3 πρωτα ποστ φυσικα γιατι οχι, αλλα λογικ αν ηταν λαθος δεν θα μπορουσα να κανω εμβασμα....... πρωτα να ευχαριστησω για την αμεση απαντηση (οταν καποιος ειναι γνωστης ετσι ειναι αυτα ) δευτερον εκανα εκκαθαριση δεδομενων, και οταν πηγα να συνδεσω την καρτα στο paypal ειδα οτι ειχα κανει μια παράληψη, προσφατα αλλαξα οδο κατοικιας, και ηταν διαφορετικη της paypal με την revolut, και εβαλα αυτην που ειμαι τωρα, δλδ της revolut και την δεχτηκε ολα καλα....... η αληθεια ειναι οτι ή θα εφταιγε αυτο! ή πραγματικα θα ηθελε εκκαθαριση δεδομενων! ή και τα δυο..... οπως και να εχει την δεχτηκε, και αγορα θα κανω τον επομενο μηνα αντε για το paypal, σκεφτομουνα οτι ισως εγω εκανα μ@λ@κια στην συνδεση..... το παραξενο ηταν οτι δυο σελιδες για ανανεωση λογαριασμου δεν δεχόταν απευθειας την καρτα.... ΤΟΤΕ μαλλον πραγματικα θα ηθελε εκκαθαριση δεδομενων...... και κατι τελευταιο....... τωρα θα πρεπει να κανω την καρτα στο paypal confirm credit cart???? διαβασα το 3ο ποστ, οτι βαζεις 4ψηφιο κωδικο που τον δειχνει στην κεντρικη σελιδα της revolut..... που ακριβως?? το πρωτο που βλεπω ειναι η συναλλαγη εμβασματος που εκανα???
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παίδες σε καταθέσεις μέσω Winbank έχω πάντα "Έξοδα για ελλιπείς οδηγίες" 9 ευρώ .... +1 που κρατάει η τράπεζα. Κάνω κάτι λάθος? Αν είναι τόσο η χρέωση της τράπεζας και δε γίνεται τίποτε τότε προτείνετε κάποια άλλη που να μην έχει τέτοιες χρεώσεις ! Ευχαριστώ !
dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ναι, κανονικά μονο το 1 ευρώ πληρώνεις για εμβάσματα SEPA. Κάτι δεν συμπληρώνεις σωστά στα στοιχεία, δεν πάει το έμβασμα πουθενά και βάζουν υπάλληλο να το στείλει χειροκίνητα, για αυτό σε χρεώνουν 9 ευρώ. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παίδες σε καταθέσεις μέσω Winbank έχω πάντα "Έξοδα για ελλιπείς οδηγίες" 9 ευρώ .... +1 που κρατάει η τράπεζα. Κάνω κάτι λάθος? Αν είναι τόσο η χρέωση της τράπεζας και δε γίνεται τίποτε τότε προτείνετε κάποια άλλη που να μην έχει τέτοιες χρεώσεις ! Ευχαριστώ ! Ναι κάτι κάνεις λάθος δεν είχα ποτέ θέμα από winbank
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μα ότι πεδίο μου βγάζει η φόρμα το συμπληρώνω κανονικά δε καταλαβαίνω γιατί το κάνει...
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω αποθηκευμένο το Revolut και η εικόνα που μου βγάζει όταν πάω να κάνω μεταφορά χρημάτων είναι ακριβώς ίδια...δεν έχει μόνο την επιλογή για το SEPA απο οτι βλέπω
dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αν δεν έχει το SEPA κάτι δεν πήγε καλά. Είτε δεν κατάλαβε ότι τo IBAN που βάζεις είναι εντός SEPA είτε ίσως πας να το κάνεις από το μενού για μεταφορές εντός πειραιώς;
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Οι συναλλαγές μου προς Revolut έως στιγμής είναι μια χαρά...απλά η τράπεζα μου χρεώνει 10 ευρώ... αρα δε μπορεί να συμβαίνει κάτι λάθος με τα στοιχεία... Αυτό το SEPA δε μου το βγάζει πάντως όταν επιλέγω την Revolut απο την λίστα των φιλικών ονομασιών
dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Είναι μία χαρά γιατί ο υπάλληλος με χρέωση 9 ευρώ τις διορθώνει και φροντίζει να φτάσουν. Αν δεν έχει εμφανίζει SEPA υπάρχει πρόβλημα, δοκίμασε να περάσεις το ΙΒΑΝ της revolut με το χέρι άλλη μία να δείς αν θα βγεί SEPA. Μόνο για εμβάσματα εντός SEPA ισχύει η χρέωση 1 ευρώ.
LuNaTiC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τι ακριβώς διορθώνει δε καταλαβαίνω...οτι στοιχείο χρειάζεται το αναγράφω... Δοκίμασα να κάνω νέα εγγραφή χωρίς έτοιμο το λογαριασμό και ναι βγάζει επιλογή SEPA... μήπως θα πρέπει να το διορθώσουν απο την μεριά τους το θέμα αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις