Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν αγοράζεις κάτι που είναι σε δολάρια π.χ. 30$ και στην σελίδα του paypal την στιγμή που είσαι έτοιμος να πατήσεις το confirm/pay δεν λέει και εκεί 30$ τότε δεν προχωράς - δεν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να μην κάνει τις μετατροπές νομισμάτων το paypal.

Αν αγοράζεις ένα προϊόν που πωλείται σε λίρες Αγγλίας και το paypal σου εμφανίσει και εκείνο λίρες Αγγλίας τότε προχώρα στην αγορά.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αγοράζεις κάτι που είναι σε δολάρια π.χ. 30$ και στην σελίδα του paypal την στιγμή που είσαι έτοιμος να πατήσεις το confirm/pay δεν λέει και εκεί 30$ τότε δεν προχωράς - δεν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να μην κάνει τις μετατροπές νομισμάτων το paypal.

Αν αγοράζεις ένα προϊόν που πωλείται σε λίρες Αγγλίας και το paypal σου εμφανίσει και εκείνο λίρες Αγγλίας τότε προχώρα στην αγορά.

Οκ το κατάλαβα. Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσω πώς ακριβώς ενεργοποιώ την επιλογή να μην κάνει η paypal τις μετατροπές για να ελέγξω αν είναι ακόμη εντάξει; Γιατί όπως σας είπα το είχα κάνει παλιότερα σύμφωνα με οδηγίες από αυτό το topic αλλά τώρα δεν τις βρίσκω ... Να ελέγξω μήπως έκανε η paypal καμιά ματσαραγκιά...

Παιδιά τελικά ήταν αυτό.

Η paypal άλλαξε τη ρύθμιση.

Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό αλλά σίγουρα είχα επιλέξει σε κάποια φάση να μην κάνει η paypal τις μετατροπές και γι' αυτό δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τώρα είδα ότι ήταν κλικαρισμένο το Use PayPal's conversion process to complete... κλπ.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια παιδιά.

Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσω πώς ακριβώς ενεργοποιώ την επιλογή να μην κάνει η paypal τις μετατροπές για να ελέγξω αν είναι ακόμη εντάξει; Γιατί όπως σας είπα το είχα κάνει παλιότερα σύμφωνα με οδηγίες από αυτό το topic αλλά τώρα δεν τις βρίσκω ... Να ελέγξω μήπως έκανε η paypal καμιά ματσαραγκιά...

Στην προηγούμενη σελίδα posts # 7183, 7184.

Στους πρόσφατους λογαριασμούς paypal παρατηρείται το φαινόμενο της αλλαγής του "Bill me ..." ενώ στους παλαιούς δεν αλλάζει.

• Like 1

Στην προηγούμενη σελίδα posts # 7183, 7184.

Στους πρόσφατους λογαριασμούς paypal παρατηρείται το φαινόμενο της αλλαγής του "Bill me ..." ενώ στους παλαιούς δεν αλλάζει.

Τι εννοείς πρόσφατους; Από το 2010 είμαι στην paypal ...

Έκαναν ματσαραγκιά σου λέω...

Παιδια αν μεταφερω στην revolut λιρες απο αγγλικη καρτα γινεται μετα να τα κανω ευρω κ να τα στειλω ελλαδα σε λογαριασμο μου ?

Υγ φανταζομαι εχει απαντηθει αυτο απλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θέμα thx

Τι εννοείς πρόσφατους; Από το 2010 είμαι στην paypal ...

Έκαναν ματσαραγκιά σου λέω...

Το 2010 μπορεί να θεωρηθεί πρόσφατο παρελθόν. Το Paypal μην ξεχνάμε ότι υφίσταται από το 2002. Εμένα π.χ. ο τρέχων λογαριασμός μου είναι από το 2006 και ουδέποτε είχα πρόβλημα με αυτή την "αυτόματη αλλαγή" που αναφέρετε κάποιοι.

• Like 1

Έχω αφαιρέσει από την paypal αυτή τη δυνατότητα σύμφωνα με τις οδηγίες που έδιναν τα παιδιά σε αυτό το forum. Για αυτό και αναρωτήθηκα ... Και πώς μπορώ να μετατρέψω τα ευρώ σε λίρες; Υπάρχει κάποια επιλογή στη revolut; Αν και δε νομίζω ότι συμφέρει πάντα ...υποθέτω ότι εξαρτάται από τις ισοτιμίες ευρώ-λίρας-δολαρίου ....

Δεν κατάφερα φίλε να εντοπίσω το κουμπάκι ... Υπάρχει ένα change από κάτω αλλά ουσιαστικά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από που θα πάρει τα χρήματα σε περίπτωση που επιθυμείς να προσθέσεις επιτόπου κάποια κάρτα στην paypal. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ... να ψωνίσω ή να τ' αφήσω;

Αυτό είναι το κουμπί που λες σε πάει στις κάρτες σου δίπλα τώρα σε κάθε κάρτα έχει ένα άλλο κουμπί που λέει "conversion option" εκει αλλάζει τον τρόπο μετατροπής

Τον τρόπο μπορεί να τον έχεις αφαιρέσει αλλά το ππ τον επαναφέρει, κάνε αυτό που λέω για κάθε αγορά

• Like 1

Αυτό είναι το κουμπί που λες σε πάει στις κάρτες σου δίπλα τώρα σε κάθε κάρτα έχει ένα άλλο κουμπί που λέει "conversion option" εκει αλλάζει τον τρόπο μετατροπής

Τον τρόπο μπορεί να τον έχεις αφαιρέσει αλλά το ππ τον επαναφέρει, κάνε αυτό που λέω για κάθε αγορά

Ok φίλε σε ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου για κάποια στιγμή που θα ξαναέχω ίσως το ίδιο πρόβλημα. Γιατί τώρα που ξανα-επέλεξα το bill me ... όλα οκ ούτε ισοτιμίες ούτε τίποτα, μόνο το ποσό που ζητά ο πωλητής στο νόμισμα που πουλά ο πωλητής. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για άλλη μια φορά παιδιά ...

Παιδια αν μεταφερω στην revolut λιρες απο αγγλικη καρτα γινεται μετα να τα κανω ευρω κ να τα στειλω ελλαδα σε λογαριασμο μου ?

Υγ φανταζομαι εχει απαντηθει αυτο απλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θέμα thx

Γίνετε...Μπορείς κιολας να πας σε ενα ΑΤΜ και να τα πάρεις αμέσως χωρις την ασύμφορη χρέωση της ελληνικής τραπεζας  

Νσ ρωτησω. Θα ταξιδεψω για πολωνια και εχω στην καρτα 500€. Να τα αφησω ετσι για τις αναληψεις και αγορεε που θα κανω η να τα κανω λιρες η δολαρια?

Νσ ρωτησω. Θα ταξιδεψω για πολωνια και εχω στην καρτα 500€. Να τα αφησω ετσι για τις αναληψεις και αγορεε που θα κανω η να τα κανω λιρες η δολαρια?

Δεδομένου ότι η Πολωνία έχει Ζλότι και όχι Λίρες ή Δολλάρια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πειράξεις τα Ευρώ σου. Άστα όπως είναι.

• Like 1

παιδια καλησπερα, λιγο τα φωτα σας αν μπορειτε..............

προσπαθω να συνδεσω την καρτα με την paypal και δεν την δεχεται, ειχε κανεις αλλος το προβλημα? εχει ηδη 13€ η revolut, δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε............

οπως σε μια σελιδα ηθελα να ανανεωσω τον λογαριασμο, και δεν αναγνωριζε την καρτα, κατι πρεπει να παιζετε εδω :unsure: :unsure: :unsure:

προσπαθω να συνδεσω την καρτα με την paypal και δεν την δεχεται, ειχε κανεις αλλος το προβλημα? εχει ηδη 13€ η revolut, δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε............

οπως σε μια σελιδα ηθελα να ανανεωσω τον λογαριασμο, και δεν αναγνωριζε την καρτα, κατι πρεπει να παιζετε εδω :unsure: :unsure: :unsure:

Πανε ρυθμίσεις του κινητού σου κανε εκκαθάριση δεδομένων για την εφαρμογη ξανάκανε log-in στο app και βαλε τα νεα στοιχεια που θα σε εχει για κάρτα. 

Μπορει το 3ψηφιο που βαζεις να ειναι λαθος. Δες στα 3 πρωτα ποστ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...