Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανα σήμερα κανα 5αρι αγορες απο revolut και παρατήρησα οτι κραταει και η ρεβολοθτ προμήθεια τώρα. Μικρή βεβαια αλλα κραταει, στις αρχές νομιζω κράταγε λιγότερο

Βάλε screenshot με τις χρεώσεις από την εφαρμογή και επιπλέον link από αυτά που αγόρασες για να δούμε τί έγινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εννοεις, παραπανω απο τη κανονική ισοτιμια? τις υπολοιπς μέρες δηλαδή κραταει λιγότερο?? δε το γνώριζα αυτό

Βάζει ένα premium περίπου 1% στο exchange rate τα σαββατοκύριακα , αλλά αυτό δεν έιναι fee είναι απλά το rate που προσφέρει.

Τα exchange rate στην revolut φαίνονται να παίζουν τόσο πολύ από αγορά σε αγορά ακόμη και με διαφορά λίγων λεπτών γιατί χρησιμοποιεί την ισοτιμία του authorization date και όχι την ισοτιμία που ισχύει κατά την εκκαθάριση όταν αυτή γίνει όπως στις τράπεζες.

Εκανα  top up με debit εξωτερικού στη revolut. Είμαι ήδη πιστοποιημένος χρήστης. Με την κάρτα αυτη εχω κάνει αρκετές προσθηκες στη revolut χωρίς πρόβλημα. Χτες όμως μου μπλόκαρε την προσβαση στο λογαριασμο και μου ζητά να την ταυτοποιήσω (με την κάμερα), πράγμα που δε συμβαίνει γιατί η κάμερα δεν τραβά τη φωτογραφία (είχε και παλιότερα αυτο το πρόβλημα). Ενώ αρχικά αρκούνταν στην αναφορά του τετραψήφιου κωδικού στη συνέχεια πρόσθεσαν και την ανάγκη να φωτογραφηθεί η κάρτα.

Ετσι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος...  Το αναφέρω για να μην την πατήσει και κανείς άλλος.....

Εκανα  top up με debit εξωτερικού στη revolut. Είμαι ήδη πιστοποιημένος χρήστης. Με την κάρτα αυτη εχω κάνει αρκετές προσθηκες στη revolut χωρίς πρόβλημα. Χτες όμως μου μπλόκαρε την προσβαση στο λογαριασμο και μου ζητά να την ταυτοποιήσω (με την κάμερα), πράγμα που δε συμβαίνει γιατί η κάμερα δεν τραβά τη φωτογραφία (είχε και παλιότερα αυτο το πρόβλημα). Ενώ αρχικά αρκούνταν στην αναφορά του τετραψήφιου κωδικού στη συνέχεια πρόσθεσαν και την ανάγκη να φωτογραφηθεί η κάρτα.

Ετσι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος...  Το αναφέρω για να μην την πατήσει και κανείς άλλος.....

Ειχα αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα μετά απο update της revolut.  Ειχα μιλήσει με το support και μου είχαν προτείνει να κάνω logout (όχι απλά να κλείσω την εφαρμογή) και μετά login... και το πρόβλημα σύνδεσης κάρτας εξωτερικού για top up λύθηκε (πέρασα χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας, με φωτο και εμένα δεν δούλευε μη το παλεύεις εκτός αν το έφτιαξαν). Δοκίμασε το ... ;)

Ειχα αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα μετά απο update της revolut.  Ειχα μιλήσει με το support και μου είχαν προτείνει να κάνω logout (όχι απλά να κλείσω την εφαρμογή) και μετά login... και το πρόβλημα σύνδεσης κάρτας εξωτερικού για top up λύθηκε (πέρασα χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας, με φωτο και εμένα δεν δούλευε μη το παλεύεις εκτός αν το έφτιαξαν). Δοκίμασε το ... ;)

Δε με μ αφήνει να εχω καμία πρόσβαση στο μενου, ούτε logout μπορώ να κάνω... Εκανα απεγκατασταση και εμφανιζει το ίδιο μενου. Είναι δηλαδη κλειδωμένο από αυτούς να μην προχωρά αν δε γίνει η ταυτοποίηση. Πριν δεν το κλειδωναν έτσι....

Δε με μ αφήνει να εχω καμία πρόσβαση στο μενου, ούτε logout μπορώ να κάνω... Εκανα απεγκατασταση και εμφανιζει το ίδιο μενου. Είναι δηλαδη κλειδωμένο από αυτούς να μην προχωρά αν δε γίνει η ταυτοποίηση. Πριν δεν το κλειδωναν έτσι....

Κανε εκκαθάριση δεδομένων,μετα απεγκατασταση ξανακατεβασε το και κανε log-in.

Κανε εκκαθάριση δεδομένων,μετα απεγκατασταση ξανακατεβασε το και κανε log-in.

Το έκανα και αυτό μόλις. Το ίδιο αποτέλεσμα. Η οθόνη κλειδωμένη και μόνη επιλογή η ταυτοποίηση ή το support. Eχω απευθυνθεί σε αυτούς αλλά τίποτα...

Το έκανα και αυτό μόλις. Το ίδιο αποτέλεσμα. Η οθόνη κλειδωμένη και μόνη επιλογή η ταυτοποίηση ή το support. Eχω απευθυνθεί σε αυτούς αλλά τίποτα...

Περιμένεις απάντηση από το support τότε...

Ερώτηση: Παίρνω μαζί μου cash σε € για Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορω να παω στην Barclays να κανω καταθεση στη Revolut με reference number το δικο μου ώστε να πιστωθουν στο accοunt της Revοlut μου?

Κι αυτό για να κάνω μεσω της εφαρμογης το συναλλαγμα λογω καλυτερης ισοτιμιας!

Λογικά όχι ,αλλιώς θα ήταν ακάλυπτοι για ξέπλυμα χρήματος αφού δεν ξέρουν την προέλευση των μετρητών.

Στο site λέει:

You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees.

UPDATE

https://revolut.freshdesk.com/support/solutions/articles/8000029906-do-you-accept-cash-deposits-

Όντως δεν δέχονται μετρητά

Ερώτηση: Παίρνω μαζί μου cash σε € για Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορω να παω στην Barclays να κανω καταθεση στη Revolut με reference number το δικο μου ώστε να πιστωθουν στο accοunt της Revοlut μου?

Κι αυτό για να κάνω μεσω της εφαρμογης το συναλλαγμα λογω καλυτερης ισοτιμιας!

αν ειναι δικος σου ο λογαριασμος στην Barclays και αν μπορει να δέχεται καταθεση σε ευρώ, δεν βλέπω γιατι οχι. 

Το καλυτερο βεβαια ειναι να τα στειλεις απο Ελλάδα και να τελειωνεις ευκολα και ομορφα.

Περιμένεις απάντηση από το support τότε...

1 μέρα μετά και το support δεν απαντα! Πρωτη φορά δεν απαντουν σε μηνυματα που στέλνω. Η κάρτα παραμένει μπλοκαρισμένη.....

αν ειναι δικος σου ο λογαριασμος στην Barclays και αν μπορει να δέχεται καταθεση σε ευρώ, δεν βλέπω γιατι οχι. 

Το καλυτερο βεβαια ειναι να τα στειλεις απο Ελλάδα και να τελειωνεις ευκολα και ομορφα.

Το προβλημα ειναι οτι για να στειλω απο Ελλαδα , εχω περιορισμο στο χιλιαρικο.. Το θεμα ειναι για παραπανω χρηματα.. Για αυτο εθιξα το θεμα των μετρητων.

Έστω οτι ανοιγω λογαριασμο στην Barclays, και καταθετω εκει τα € σε μετρητα. Η ισοτιμια της Barclays θα με συμφερει για να τα κανω από € -> £ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...