donstefano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αν περασει καποιος το οριο των 1000 ευρω το χρονο με εμβασματα στη revolut εχει καποιο θεμα με την εφορια στην Ελλαδα? Εχω κανει Verify τα στοιχεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy27 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγω εχω στείλει ταυτότητα παλιού τύπου(χειρόγραφη) άλλα ειχε λατινικούς χαρακτήρες και μου την δέχτηκαν. Απλά ήθελα να ξέρω αν περνάνε αυτές με ελληνικούς χαρακτήρες. Λογικό βέβαια μου φαίνεται να μη περνάει. Μπορείς επίσης αντί για ταυτότητα να δείξεις δίπλωμα... Ναι το γνωρίζω αυτό. Αλλά ενδιαφέρονται κι άλλοι να μάθουν που δεν έχουν και διαθέτουν παλιά ταυτότητα... Το μόνο νέο τώρα που μένει για την revolut είναι το να περνούν οι ελληνικές κάρτες στο top up, ώστε να καταργήσουμε τις όποιες προμήθειες των ελληνικών τραπεζών. Τελικά τι γίνεται με αυτό το θέμα; Γεμίζει κανονικά η Revolut με ελληνική χρεωστική κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 @donstefano Γεια σου, όποιος δεν έχει κάνει verify απλά δεν θα μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 1.000€ ανα χρόνο, δηλαδή δεν θα μπορεί να φορτώσει την κάρτα του με πάνω από 1.000€, εφόσον όμως έχεις κάνει verify είσαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γεια σας, διάβασα στην προηγούμενη σελίδα ότι περνούν τα top up από χρεωστική κάρτα στην Revolut, αυτό όμως δεν ισχύει, επειδή ρώτησα την Revolut στο support τους και μου είπαν πως δεν γίνεται λόγω Capital Controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γεια σας, διάβασα στην προηγούμενη σελίδα ότι περνούν τα top up από χρεωστική κάρτα στην Revolut, αυτό όμως δεν ισχύει, επειδή ρώτησα την Revolut στο support τους και μου είπαν πως δεν γίνεται λόγω Capital Controls. Δεν λέει τίποτα το ρωτησα, το έκανα έχει σημασία, καν' το λοιπόν και πες μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δεν λέει τίποτα το ρωτησα, το έκανα έχει σημασία, καν' το λοιπόν και πες μας Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά για μαλάκες τους περνάς ?, για να το λένε αυτοί ότι δεν γίνεται κάτι θα ξέρουν παραπάνω, άλλωστε αυτοί εργάζονται στην Revolut, κι όχι εμείς ... ( αν θες σου στέλνω και screenshot να δεις που το λένε οι ίδιοι ).Τέλος πάντων, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το είπες μόνος σου, αυτοί εργάζονται στην ρεβολυτ όχι σε ελληνική τράπεζα, όπως και αν ρωτήσεις στην εθνική μπορώ να φορτώσω την ρεβολυτ θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ο κάθε ένας γνωρίζει το αντικείμενο του όχι των άλλων, και αυτο αφορά αποκλειστικά τις ελληνικές τράπεζες και το υπ. οικονομικών. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το είπες μόνος σου, αυτοί εργάζονται στην ρεβολυτ όχι σε ελληνική τράπεζα, όπως και αν ρωτήσεις στην εθνική μπορώ να φορτώσω την ρεβολυτ θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ο κάθε ένας γνωρίζει το αντικείμενο του όχι των άλλων, και αυτο αφορά αποκλειστικά τις ελληνικές τράπεζες και το υπ. οικονομικών. Σωστά, εν πάση περιπτώση, εαν γνωρίζει κάποιος για το θέμα ας ενημερώσει κι εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Σωστά, εν πάση περιπτώση, εαν γνωρίζει κάποιος για το θέμα ας ενημερώσει κι εμάς. Δοκίμασα χρεωστικές 3 Ελληνικών τραπεζών και δεν πέρασε καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα χρεωστικές 3 Ελληνικών τραπεζών και δεν πέρασε καμία Εθνικη χρεωστικη κανονικα μεσω paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εθνικη χρεωστικη κανονικα μεσω paypal Εννοω για φορτωση στη ρεβολουτ που συζητιέται παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα χρεωστικές 3 Ελληνικών τραπεζών και δεν πέρασε καμία Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, μάλλον είναι όπως τα λέει η Revolut ( μέχρι τώρα ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα χρεωστικές 3 Ελληνικών τραπεζών και δεν πέρασε καμία Αναμενόμενο.....μπορείς να κάνεις top-up μόνο με άλλη κάρτα εξωτερικού (πχ Leupay) ΟΧΙ πάντως Ελληνικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έκανα σήμερα κανα 5αρι αγορες απο revolut και παρατήρησα οτι κραταει και η ρεβολοθτ προμήθεια τώρα. Μικρή βεβαια αλλα κραταει, στις αρχές νομιζω κράταγε λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έκανα σήμερα κανα 5αρι αγορες απο revolut και παρατήρησα οτι κραταει και η ρεβολοθτ προμήθεια τώρα. Μικρή βεβαια αλλα κραταει, στις αρχές νομιζα κράταγε λιγότερο κοστος σε $ ευρω www.xe.com 16.21 14.7 14.62 3.38 3.07 3.05 1.79 1.63 1.61 2.99 2.72 2.7 Τα Σαββατοκύριακα κλειδώνει μια ισοτιμία απο Παρασκευη βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις