makfil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Με μέγιστη χρέωση τα 6 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Είχα αγοράσει παλιά έναν υπολογιστή 700- 800 ευρώ και με χρέωσε 6 ευρώ για μετατροπή. Στο τελευταίο τιμολόγιο εργασιών της Πειραιώς (4/7/2016) αναφέρεται ότι όλες οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα, με πιστωτικές, χρεώνονται με προμήθεια 2% επί του ποσού, ενώ με προπληρωμένες η προμήθεια είναι μεν 2% αλλά με ανώτατο όριο τα 5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Στο τελευταίο τιμολόγιο εργασιών της Πειραιώς (4/7/2016) αναφέρεται ότι όλες οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα, με πιστωτικές, χρεώνονται με προμήθεια 2% επί του ποσού, ενώ με προπληρωμένες η προμήθεια είναι μεν 2% αλλά με ανώτατο όριο τα 5€. Σε χρεωστική αναφέρομαι και από ότι βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι στιγμής, παραμένουν τα 6 ευρώ (χαρακτηριστικά κάρτας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σε χρεωστική αναφέρομαι και από ότι βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι στιγμής, παραμένουν τα 6 ευρώ (χαρακτηριστικά κάρτας) Καλό είναι να διευκρινίζουμε από την αρχή σε ποιο είδος κάρτας αναφερόμαστε, γιατί, έτσι όπως το έγραψες, αυτός που διαβάζει το post μπορεί να συμπεράνει ότι το όριο των 6€ εφαρμόζεται σε όλες τις κάρτες. Διόρθωσε ανάλογα το post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ginakos33 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα ! Μόλις τώρα κατάφερα να κάνω και γώ αγορά απο το aliexpress με κάρτα πειραιώς. Δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή ειναι απο τη χαλάρωση των CC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα ! Μόλις τώρα κατάφερα να κάνω και γώ αγορά απο το aliexpress με κάρτα πειραιώς. Δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή ειναι απο τη χαλάρωση των CC... Είναι απο την χαλάρωση των CC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Παιδιά εδώ μιλάμε για revolut. Για αγορές εξωτερικού υπάρχει πιο εξειδικευμένο θέμα. Τουλάχιστον αναφέρετε τί ποσά κρατούν οι ελληνικές κάρτες για μετατροπή συναλλάγματος κλπ για να τα θυμηθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ginakos33 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Είναι απο την χαλάρωση των CC Δηλαδή θα μπορούμε πλέον κανονικά να κάνουμε τις αγορές μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Για αγορές εξωτερικού υπάρχει πιο εξειδικευμένο θέμα. Τουλάχιστον αναφέρετε τί ποσά κρατούν οι ελληνικές κάρτες για μετατροπή συναλλάγματος κλπ για να τα θυμηθούμε. Η ΕΤΕ δεν χρεώνει προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, η Eurobank χρεώνει 2% επί του ποσού και η Πειραιώς α) χρεώνει 2% στις αγορές με πιστωτικές και β) 2% με όριο τα 5€ με χρεωστικές και προπληρωμένες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δηλαδή θα μπορούμε πλέον κανονικά να κάνουμε τις αγορές μας? Ναι. Παιδιά εδώ μιλάμε για revolut. Για αγορές εξωτερικού υπάρχει πιο εξειδικευμένο θέμα. Τουλάχιστον αναφέρετε τί ποσά κρατούν οι ελληνικές κάρτες για μετατροπή συναλλάγματος κλπ για να τα θυμηθούμε. Ναι αλλα πολλοί πάνε στην Revolut μόνο για να κάνουν αγορές από το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ναι αλλα πολλοί πάνε στην Revolut μόνο για να κάνουν αγορές από το εξωτερικό. Ε εντάξει, όλοι για αυτό πάνε. Να προσθέσουμε τις 850 σελίδες εκείνου του topic στις 500 σελίδες της revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εντάξει παιδιά 10 σχόλια κάναμε σε ένα ούτως ή άλλως υπερκορεσμένο topic, συν της άλλης δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για την revolut. Οσοι γράφτηκαν γράφτηκαν δεδομένου ότι από εδώ και πέρα (χρήστες και μη της revolut) θα μπορούν να πραγματοποιούν τις όποιες συναλλαγές τους, όπως ενημερώνουν ήδη από της 2 Αυγούστου. Μιας και αυτοί που δεν έχουν revolut δεν θα έχουν και λόγο αναζήτησής της. Το μόνο νέο τώρα που μένει για την revolut είναι το να περνούν οι ελληνικές κάρτες στο top up, ώστε να καταργήσουμε τις όποιες προμήθειες των ελληνικών τραπεζών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί χρειάζομαι 20 λεπτά για να κάνω μια παραγγελιά θέλω να αγοράσω κάτι και έχει 123,20 και μου λείπουν τα 20 λεπτά και αν βάλω λεφτά σήμερα θα αργήσουν να μπουν και θα χάσω την προσφορά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου στείλει 20 λεπτά στην revolut αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα πμ να μιλήσουμε θα με έσωζε πραγματικά Βρήκες φίλε μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkrv7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 καλησπερα!!! μπορει κανεις να μου πει αν γινεται να αλλαξω κινιτο και λογαριασμο στο play store να κατεβασω ξανα το rrvolut αλλα να κρατησω την ιδια καρτα στο app της revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 καλησπερα!!! μπορει κανεις να μου πει αν γινεται να αλλαξω κινιτο και λογαριασμο στο play store να κατεβασω ξανα το rrvolut αλλα να κρατησω την ιδια καρτα στο app της revolut? Αν κρατήσεις το ίδιο νούμερο γίνεται, στην νέα εγκατάσταση μην κάνεις νέο λογαριασμό revolut απλά κάνε login με τον αριθμό κινητού σου και το revolut app pin που ήδη έχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkrv7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις