coffeex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα σε Android 4.2.2 το Revolut και δουλεύει μια χαρά.
turbat0s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γιατί να μη δουλεύει? Το λέει και στο playstore, απαιτεί εκδόσεις 4.2 και νεότερες.
coffeex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γιατί να μη δουλεύει? Το λέει και στο playstore, απαιτεί εκδόσεις 4.2 και νεότερες. Το ξέρω αλλά είχα διαβάσει αυτό στις οδηγίες Σε περίπτωση που η εγκατάσταση της εφαρμογής δεν είναι δυνατή στο smartphone μας, λόγω παλαιάς έκδοση Android (4.4.2 και παλαιότερη), πρoτείνεται η εγκατάσταση Bluestacks στον υπολογιστή μας.
stefanos_th Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 χωρις verification δουλευει ? Προσωπικα δεν γουσταρω να στειλω την φατσα μου και κυριως την ταυτοτητα μου στο αγνωστο.
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 χωρις verification δουλευει ? Προσωπικα δεν γουσταρω να στειλω την φατσα μου και κυριως την ταυτοτητα μου στο αγνωστο. Ναι το λέει και στις οδηγίες.
theopan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 χωρις verification δουλευει ? Προσωπικα δεν γουσταρω να στειλω την φατσα μου και κυριως την ταυτοτητα μου στο αγνωστο. Αν κάνεις κινήσεις μέχρι 1000 λίρες το χρόνο μπορείς να μην κάνεις verification. Από εκεί και πάνω γουστάρεις-δε γουστάρεις θα τη στείλεις τη φάτσα σου. Έτσι είναι παντού βάση της νομοθεσίας.
stefanos_th Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 1) Σου λέει ακριβώς τι να κάνεις στην εφαρμογή. Σου βγάζει ένα πλαίσιο και σου λέει να βάλεις εκεί μέσα την μπροστινή όψη της ταυτότητας. Με το που κάνει focus η κάμερά σου και είναι καθαρή η εικόνα προχωράει στο επόμενο βήμα που είναι να βάλεις στο πλαίσιο την πίσω όψη της ταυτότητας. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σου λέει να πας σε ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον και να κοιτάξεις την μπροστινή κάμερα (όχι τον εαυτό σου μέσα από την οθόνη). Με το που το κάνεις σωστά παίρνεις το approve και σε ενημερώνει ότι θα σου στείλει mail (αρκεί να το έχεις δηλώσει όπως λέει και στον οδηγό της η mary) για να σου πει αν όλα πήγαν ΟΚ. Εγώ το έκανα πριν 20 λεπτά αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα mail. 2) Ναι καλό είναι να έχεις λεφτά μέσα γιατί γίνονται 2 χρεώσεις (μια για την τράπεζα ώστε να δει ότι λειτουργεί η κάρτα και μια για το paypal που είναι για το verification). Το verification στο revolut δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς να ψωνίζεις. Έχει να κάνει με την άρση του ορίου των 1500€ αγορών ανά έτος. α βρηκα αυτο. Ειναι ο μονος περιορισμος αν δεν κανεις verification ?
Luxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Όχι δεν γίνεται με καμία Ελληνική κάρτα. Για αυτό όσοι θέλουμε άμεσες φορτίσεις έχουμε Leupay στην οποία γίνεται. Δλδ η Leupay ειναι καλυτερη σε σχεση με τη revolut;
jonkyr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θεωρητικά μιλώντας, αν με την χαλάρωση (ή εξάλειψη στο μέλλον) των CC έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε topup στη revolut μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής μας κάρτας με 0 έξοδα*, οι αγορές σε άλλο νόμισμα θα συνεχίσουν να συμφέρουν περισσότερο με revolut παρ' ότι μέσω της ελληνικής μας κάρτας μιας και η revolut δεν χρεώνει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος και συνήθως εφαρμόζει ίδια ή καλύτερη ισοτιμία. * Εισαι σιγουρος οτι στο σποιλερ που γραφει δεν λεει οτι ειναι δωρεαν ΜΟΝΟ το top up απο debit; 1% λεει για credit card, 3% για top up απο debit σε δολαρια και 4% απο c/c σε δολαρια. Ετσι το καταλαβαινω εγω, δεν το εχω δοκιμασει ομως.
DeareN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Άρα αν περνάνε πλέον οι χρεωστικες με 0% έξτρα χρέωση μας συμφέρει περισσότερο από εμβασμα και τα χρήματα άμεσα διαθέσιμα... Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιώσει κάποιος ότι περνάνε στο top up οι ελληνικές κάρτες 1
vgiozo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Άρα αν περνάνε πλέον οι χρεωστικες με 0% έξτρα χρέωση μας συμφέρει περισσότερο από εμβασμα και τα χρήματα άμεσα διαθέσιμα... Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιώσει κάποιος ότι περνάνε στο top up οι ελληνικές κάρτες Εξαρτάται, πχ η Πειραιώς χρεώνει καπέλο 2% για μετατροπή νομίσματος, ενώ οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μπορεί να μην είναι οι καλύτερες διαθέσιμες.
Hapatingo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εξαρτάται, πχ η Πειραιώς χρεώνει καπέλο 2% για μετατροπή νομίσματος, ενώ οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μπορεί να μην είναι οι καλύτερες διαθέσιμες. Με μέγιστη χρέωση τα 6 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Είχα αγοράσει παλιά έναν υπολογιστή 700- 800 ευρώ και με χρέωσε 6 ευρώ για μετατροπή.
PANOS93GR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί χρειάζομαι 20 λεπτά για να κάνω μια παραγγελιά θέλω να αγοράσω κάτι και έχει 123,20 και μου λείπουν τα 20 λεπτά και αν βάλω λεφτά σήμερα θα αργήσουν να μπουν και θα χάσω την προσφορά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου στείλει 20 λεπτά στην revolut αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα πμ να μιλήσουμε θα με έσωζε πραγματικά
bedazzled Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εξαρτάται, πχ η Πειραιώς χρεώνει καπέλο 2% για μετατροπή νομίσματος, ενώ οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μπορεί να μην είναι οι καλύτερες διαθέσιμες. Top up θα κάνεις σε ευρώ, όχι λίρες, άρα 0%. 1
stamo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχάριστα νέα! Πριν ένα λεπτό περασε κανονικά αγορα από ebay με την παλιά ελληνική κάρτα της Πειραιώς. Το έκανα για δοκιμή διότι η Ενωση Ελληνικών Τραπεζων δημοσίευσε πριν από λίγο το τί ισχύει σήμερα για τα capital controls. Επισυνάπτω το απόσπασμα που μας ενδιαφέρει: 7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο εξωτερικό ή από το internet; ΝΑΙ, εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας για αγορές αγαθών και υπηρεσιών: * μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και * εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών. Για αγορές από το internet μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας, μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, χωρίς περιορισμούς εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας: * μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και * εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών. Ωστόσο, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: 1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. 2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. 3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. 4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. 5. Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. 6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). 7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 8. Αγορές υπηρεσιών εστίασης. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από stamo
Προτεινόμενες αναρτήσεις