corduroy27 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν και έχω υπόψιν μου εδώ και καιρό της Revolut, LeuPay, Lamda, Ν24 κλπ. ίσως χρειαστώ τώρα κάποια από αυτές. Μιας και το νήμα αφορά τη Revolut όμως, για πείτε μου ρε παιδιά, δέχονται για ταυτότητα τις παλαιού τύπου ή μόνο αυτές με λατινικούς χαρακτήρες; Είναι μια πληροφορία που δεν έχει τύχει να δω κάπου. Αν ξέρετε τι ισχύει και για τις άλλες που γράφω, καλοδεχούμενη όποια πληροφορία και για αυτές... Ευχαριστώ
asdfnikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν και έχω υπόψιν μου εδώ και καιρό της Revolut, LeuPay, Lamda, Ν24 κλπ. ίσως χρειαστώ τώρα κάποια από αυτές. Μιας και το νήμα αφορά τη Revolut όμως, για πείτε μου ρε παιδιά, δέχονται για ταυτότητα τις παλαιού τύπου ή μόνο αυτές με λατινικούς χαρακτήρες; Είναι μια πληροφορία που δεν έχει τύχει να δω κάπου. Αν ξέρετε τι ισχύει και για τις άλλες που γράφω, καλοδεχούμενη όποια πληροφορία και για αυτές... Ευχαριστώ Εγω εχω στείλει ταυτότητα παλιού τύπου(χειρόγραφη) άλλα ειχε λατινικούς χαρακτήρες και μου την δέχτηκαν.
Bambis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν και έχω υπόψιν μου εδώ και καιρό της Revolut, LeuPay, Lamda, Ν24 κλπ. ίσως χρειαστώ τώρα κάποια από αυτές. Μιας και το νήμα αφορά τη Revolut όμως, για πείτε μου ρε παιδιά, δέχονται για ταυτότητα τις παλαιού τύπου ή μόνο αυτές με λατινικούς χαρακτήρες; Είναι μια πληροφορία που δεν έχει τύχει να δω κάπου. Αν ξέρετε τι ισχύει και για τις άλλες που γράφω, καλοδεχούμενη όποια πληροφορία και για αυτές... Ευχαριστώ Μπορείς επίσης αντί για ταυτότητα να δείξεις δίπλωμα...
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στη revolut δεν γίνεται λόγω των capital controls. Γινεται με καποια αλλη καρτα; Οντως ειναι σπαστικο να περιμενεις τοσες ημερες.. Εχω περιμενει απο 2 εργασιμες μεχρι και 4. Ισως να κοιμαται και η τραπεζα βεβαια.. Alpha Bank.
leros2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γινεται με καποια αλλη καρτα; Οντως ειναι σπαστικο να περιμενεις τοσες ημερες.. Εχω περιμενει απο 2 εργασιμες μεχρι και 4. Ισως να κοιμαται και η τραπεζα βεβαια.. Alpha Bank. Απο ποτε το 2-4 μερες είναι πολλές ? Απο Ελληνική τράπεζα σε άλλη Ελληνική τράπεζα να στείλεις λεφτά, θέλεις μια μέρα τουλάχιστον...
inel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με ελληνικη κάρτα δεν γινόταν μεχρι τώρα. Καλο είναι βέβαια να δοκιμασει κανείς ξανά, μήπως επιτρέπεται και αυτή η συναλλαγή, μετα απο τη μικρή χαλάρωση των capital controls (σε σχέση και με κάποιες συναλλαγές που γίνονται με κάρτα)
theopan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γινεται με καποια αλλη καρτα; Οντως ειναι σπαστικο να περιμενεις τοσες ημερες.. Εχω περιμενει απο 2 εργασιμες μεχρι και 4. Ισως να κοιμαται και η τραπεζα βεβαια.. Alpha Bank. Όχι δεν γίνεται με καμία Ελληνική κάρτα. Για αυτό όσοι θέλουμε άμεσες φορτίσεις έχουμε Leupay στην οποία γίνεται.
DeareN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τώρα με τη χαλάρωση των cc ας δοκιμάσει κάποιος να στείλει με κάρτα να μας πει γιατί εγώ δεν πρόλαβα να το διαβάσω αυτό http://www.insomnia.gr/topic/617335-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-capital-controls/ και τους έστειλα έμβασμα σήμερα κανονικά, αλλιώς θα το δοκίμαζα. Τώρα στα σημαντικά για όποιον φίλο έχει χρόνο, μας συμφέρει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε revolut? Γιατί θυμάμαι πχ στην Πειραιώς σε πολλές συναλλαγές υπήρχαν κάποιες έξτρα χρεώσεις (σπάνια) σε αγορές αλλά δε θυμάμαι για ποιες και γιατί συνέβαινε...
turbat0s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 μας συμφέρει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε revolut? Γιατί θυμάμαι πχ στην Πειραιώς σε πολλές συναλλαγές υπήρχαν κάποιες έξτρα χρεώσεις (σπάνια) σε αγορές αλλά δε θυμάμαι για ποιες και γιατί συνέβαινε... Και eurobank που θυμάμαι, χρέωνε έξοδα σε αγορές από εξωτερικό. Νομίζω θα συνεχίσω με revolut. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξανα μπλέκω με τις ελληνικες τράπεζες, εκτος αν αλλάξει κατι και γινει ασύμφορη η ρεβολουτ 4
Questioner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Θεωρητικά μιλώντας, αν με την χαλάρωση (ή εξάλειψη στο μέλλον) των CC έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε topup στη revolut μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής μας κάρτας με 0 έξοδα*, οι αγορές σε άλλο νόμισμα θα συνεχίσουν να συμφέρουν περισσότερο με revolut παρ' ότι μέσω της ελληνικής μας κάρτας μιας και η revolut δεν χρεώνει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος και συνήθως εφαρμόζει ίδια ή καλύτερη ισοτιμία. * 1
afterhours Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με Εθνικη δεν ειχα ποτε προβλημα με προμηθειες μετατροπης ισοτιμιων...σε αλλες τραπεζες δεν δουλευω τους λογαριασμους μου για αγορες απο το εξωτερικο και δεν το εχω ψαξει αλλα λογικα καποιες θα εχουν προμηθειες.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με Εθνικη δεν ειχα ποτε προβλημα με προμηθειες μετατροπης ισοτιμιων...σε αλλες τραπεζες δεν δουλευω τους λογαριασμους μου για αγορες απο το εξωτερικο και δεν το εχω ψαξει αλλα λογικα καποιες θα εχουν προμηθειες. Ανέβασε μας μια αγορα σου σε δολάρια και πληρωμή μεσω εθνικής να δούμε τι λεει
makfil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με Εθνικη δεν ειχα ποτε προβλημα με προμηθειες μετατροπης ισοτιμιων...σε αλλες τραπεζες δεν δουλευω τους λογαριασμους μου για αγορες απο το εξωτερικο και δεν το εχω ψαξει αλλα λογικα καποιες θα εχουν προμηθειες. Η ΕΤΕ δεν χρεώνει, σίγουρα, προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα ενώ η Eurobank και η Πειραιώς χρεώνουν τη μεγαλύτερη προμήθεια (2% πάνω στο ποσό συναλλαγής). Λεπτομέρειες και τιμολόγια εργασιών στο κεφ. 6 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις