Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου πιστόλιασε μια αγορά μέσω πευπαλ στο εβαυ το πρωι και πριν λίγο μου έστειλε αυτοματοποιημένο ότι λόγω κάποιων εργασιών δεν γινόταν οι αγορές και μου ζητάνε συγνώμη και μπλα μπλα μπλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα δεν έχω λογαριασμό σε τράπεζα, και σημερα που πήρα τηλέφωνο την πειραιώς, μου είπαν οτι δεν μπορώ να ανοίξω νέο. Έχω μόνο έναν στον οποίο είμαι συνειδηκαιούχος στην alpha bank. Τι μπορώ να κάνω , γιατί ξέρω οτι χρειάζεται λογαριασμός για να γίνουν οι αγορές. Εχω ήδη παραγγείλει την κάρτα. 

Τι σχέση έχει με τη Revolut το ερώτημά σου; Αν εννοείς το πως θα στέλνεις έμβασμα σε αυτήν, η μόνη επιλογή που έχεις είναι να το κάνεις μέσω της Alpha Bank όπου διαθέτεις λογαριασμό και εφόσον φυσικά πρώτα ανοίξεις e-banking στο όνομά σου σε αυτήν. Αν δεν ανήκεις σε κάποια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανοίξεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα που δεν ήσουν ήδη πελάτης πριν τον Ιούνιο του 2015.

Έκανα topup με κάρτα της leupay και μου έβγαλε μήνυμα το Revolut ότι αλλάζουν τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία, ώστε να είναι πιο γρήγορη κτλ, και μου ζητούν να διαγράψω τη κάρτα και να την ξαναπροσθέσω εντός 7 ημερών...

Αν γίνει αυτή η διαδικασία επανα-προσθήκης, θα χρειαστεί και πάλι να έχω τουλάχιστον 1€ μέσα για να εγκριθεί η κάρτα;

Έκανα topup με κάρτα της leupay και μου έβγαλε μήνυμα το Revolut ότι αλλάζουν τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία, ώστε να είναι πιο γρήγορη κτλ, και μου ζητούν να διαγράψω τη κάρτα και να την ξαναπροσθέσω εντός 7 ημερών...

Αν γίνει αυτή η διαδικασία επανα-προσθήκης, θα χρειαστεί και πάλι να έχω τουλάχιστον 1€ μέσα για να εγκριθεί η κάρτα;

Ναι θα σου κάνει ξανα χρεωση 1 ευρω και θα στο στείλει πίσω άμεσα.

Να μην το κάνεις, δεν χρειάζεται. Και σε εμένα το έβγαλε το ίδιο μήνυμα χθες που έκανα φόρτιση με Leupay, το αγνόησα και η φόρτιση έγινε κανονικά.

Ναι θα σου κάνει ξανα χρεωση 1 ευρω και θα στο στείλει πίσω άμεσα.

Καθόλου άμεσα δεν το στέλνει πίσω...

...μόλις στα μέσα Ιουλίου μου επέστρεψε το 1€ από κανά δίμηνο πιο πριν που είχα πρωτο-προσθέσει τη κάρτα στο Revolut....δεν ξέρω γιατί συνέβη, αλλά συνέβη.

Να μην το κάνεις, δεν χρειάζεται. Και σε εμένα το έβγαλε το ίδιο μήνυμα χθες που έκανα φόρτιση με Leupay, το αγνόησα και η φόρτιση έγινε κανονικά.

Και σε μένα το εμφάνισε το μήνυμα ΑΦΟΥ εκτέλεσε το topup από την ίδια κάρτα...έλεγα μήπως προκύψει κάποιο θέμα στο μέλλον με την ίδια κάρτα και χρειαστεί να το κάνω.

καλησπέρα δεν έχω λογαριασμό σε τράπεζα, και σημερα που πήρα τηλέφωνο την πειραιώς, μου είπαν οτι δεν μπορώ να ανοίξω νέο. Έχω μόνο έναν στον οποίο είμαι συνειδηκαιούχος στην alpha bank. Τι μπορώ να κάνω , γιατί ξέρω οτι χρειάζεται λογαριασμός για να γίνουν οι αγορές. Εχω ήδη παραγγείλει την κάρτα. 

Σαφεστατος

Αν έχω κάνει top up και έχω ξεχάσει block την κάρτα υπάρχει πρόβλημα στο να φανούν τα χρήματα?

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Δεν σινδεοντε αυτα τα δυο.

Εκατσα και διάβασα λίγο για την κάρτα leupay και αν κατάλαβα καλά μπορεί να την συνδεσης με κάποια χρεωστική ώστε ή μεταφορά να γίνεται άμεσα και να μην περιμένεις κάποιες ημέρες οπως και με την revolut?Αυτό γίνεται και στην revolut παιδιά ?και αν ναι ποια είναι ή διαδικασία;

Εκατσα και διάβασα λίγο για την κάρτα leupay και αν κατάλαβα καλά μπορεί να την συνδεσης με κάποια χρεωστική ώστε ή μεταφορά να γίνεται άμεσα και να μην περιμένεις κάποιες ημέρες οπως και με την revolut?Αυτό γίνεται και στην revolut παιδιά ?και αν ναι ποια είναι ή διαδικασία;

Στη revolut δεν γίνεται λόγω των capital controls.

Αποστόλη χρημάτων μόνο από τον λογαριασμό στην alpha

Ελληνικές καρτες δέχεται;

Απαντήθηκε από πάνω.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Πράγματι δούλεψε σωστά μετά από αυτό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...