NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ^ Δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNATELO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ^ Δεν γίνεται Κρίμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα λεφτά του balance με κάποιο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόνο αν συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNATELO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το είχα δοκιμάσει και δεν γινόταν λόγο capital controls ξέρεις κάποιον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει άλλος αυτός είναι και γίνεται, αν δεν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό στο ππ πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να στον συνδέσουν αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNATELO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οκ Νίκο. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το ξαναδοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Kαλησπερα οταν βαζω τα στοιχεια μου στην εφαρμογη τα βαζω στα ελληνικα η στα λατινικα αγγλικα Και 2ρο πως κανω ταυτοποιηση στοιχειων ταυτοτητα και τα λοιπα απο την εφαρμογη γινεται η στο ζητανε απο τη εταιρια πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ενώ παλιά που είχα τη ρεβο στο paypal έκανα κανονικά αγορές, πλέον μετά την αλλαγή cvv της κάρτας δεν δέχεται το pp σύνδεσή της...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 @lokaki Γεια σου, τα στοιχεία σου στην εφαρμογή τα βάζεις στα λατινικά, επίσης, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ταυτοποίηση στοιχείων εφόσον δεν ξεπερνάς το όριο των 1,000€ ανά χρόνο,και ναι, χρειάζεται καλά φωτογραφημένα ή σκαναρισμένη ταυτότητα μπρος και πίσω ή/ και δίπλωμα οδήγησης κ.τ.λ.π. ( νομίζω διαλέγεις εσύ ποιο θες ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 @lokaki Γεια σου, τα στοιχεία σου στην εφαρμογή τα βάζεις στα λατινικά, επίσης, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ταυτοποίηση στοιχείων εφόσον δεν ξεπερνάς το όριο των 1,000€ ανά χρόνο, ναι, χρειάζεται φωτογραφία ταυτότητας μπρος και πίσω δίπλωμα οδήγησης κ.τ.λ.π. ( νομίζω διαλέγεις εσύ ποιο θες ). Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 @lokaki Τίποτα, νά'σαι καλά !!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggywas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 H revolut επιτρέπει πλέον τη φόρτωση της από πιστωτικές κάρτες με κάποια χρέωση που δε διευκρινίζει πόσο είναι ακόμα 1% σύμφωνα με το blog τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madritistas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα,εχει παρατηρησει κανενας τον τελευταιο καιρο να αργουν τα refund του? Εχω 3 refund απο Aliexpress απο τις 13/7/16 που εγιναν accept και δεν εχουν μπει ακομα...Γενικα μου αργουν ΠΑΡΑ πολυ να μου βαλουν τα χρηματα και δεν ξερω αν ειναι θεμα του Aliexpress ή της Revolut!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα,εχει παρατηρησει κανενας τον τελευταιο καιρο να αργουν τα refund του? Εχω 3 refund απο Aliexpress απο τις 13/7/16 που εγιναν accept και δεν εχουν μπει ακομα...Γενικα μου αργουν ΠΑΡΑ πολυ να μου βαλουν τα χρηματα και δεν ξερω αν ειναι θεμα του Aliexpress ή της Revolut!! Δηλαδή λεει το refund status στο aliexpress οτι ολοκληρώθηκε και δεν πιστώθηκε ακομα τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wew Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα,εχει παρατηρησει κανενας τον τελευταιο καιρο να αργουν τα refund του? Εχω 3 refund απο Aliexpress απο τις 13/7/16 που εγιναν accept και δεν εχουν μπει ακομα...Γενικα μου αργουν ΠΑΡΑ πολυ να μου βαλουν τα χρηματα και δεν ξερω αν ειναι θεμα του Aliexpress ή της Revolut!!Το εχω πάθει δυο φορές... Μίλησα στο chat τους και τις δυο φορές (τους έστειλα screenshot) από το PayPal για τα refunds και μέσα σε 5 λεπτά τα χρήματα μου εμφανίστηκαν στον λογαριασμό... Δοκίμασε να κανεις το ίδιο... Edit: ξέχασα το Ali δεν δέχεται PayPal... Στείλε τους ένα screenshot από το refund του Ali ή απλά μίλησε μαζί τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις